Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheDenier

quote:

Orijinalden alıntı: stajer54

quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

5-6 yasimdayken abim banyo yapiyodu onu ciplak gormek icin banyoya kosa kosa aniden girince yerler islak oldugundan dusup betona kafami carptim kasimin ustunde dikis var

SApıkmışssın ozamanlar

O zamanlar çük mük bilmiyoz tabi

Aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

quote:

Orijinalden alıntı: delypoyraz

Bir tanede daha var unutmuşum.
    11 Yaşımda idim,eniştemin oğlu bisiklet almıştı( abi derim).Bende bisikletin önüne oturdum gezmeye çıktık.
    İlk defa bisiklete biniyordum çok heyecanlanmıştım.Yokuş aşağı % 40 eğimli bir yoldan saatta ortalama 40 km hızla iniyorduk.
    Abime sordum;Abi öndeki tekerleğe ayağımı sıkıştırırsam ne olur diye,o da yapda gör ebeni tersden dedi İtaatkar biriyimdir,ayağımı jant a sokmam ile rahat 7 metre ileriye uçmamız bir oldu.Sonuç ayağım yamulduBirde üzerine abimden temiz bir dayak yedim.

Olaydan 2 yıl sonra yine bisikletle gidiyordum,yine abim kullanıyordu ben önde oturuyorum.Benzer bir yokuş bu kez % 30 eğim felan var.Hızla aşağı iniyoruz,yolun ortasında 3 tane tavuk 1 tane horoz çıktı,tavuğun birini ezmemizle Türk Hava Yollarına uçumuz başladı,Sol kol çatlak.

En son yine bisiklet kazası 2004 yılında yaşadım,onuda yukarda yazdıydım zaten.
    9 yıldır bisiklet kullanmıyorum

Bence bısıklet kullanmayın cok yanlıs hareket yapmıssınız ılk basta ama dıkkatlı hız yapmadan kullanırsak zarar gelmezde horoz mu tavuk mu ne ezmısınız ona uzuldum de en cok neyse hepınıze cok gecmıs olsun bıdaha boyle olsay yasamamanız dılegıyle

1.ci olay çocukluk merakı
    Tavuk da zaten ne işi varsa caddenin ortasında.Bisikletle aram iyi değil sanırım.

• quote:

quote:

quote:

11 Yaşımda idim,eniştemin oğlu bisiklet almıştı( abi derim).Bende bisikletin önüne oturdum gezmeye çıktık.
    İlk defa bisiklete biniyordum çok heyecanlanmıştım.Yokuş aşağı % 40 eğimli bir yoldan saatta ortalama 40 km hızla iniyorduk.
    Abime sordum;Abi öndeki tekerleğe ayağımı sıkıştırırsam ne olur diye,o da yapda gör ebeni tersden dedi İtaatkar biriyimdir,ayağımı jant a sokmam ile rahat 7 metre ileriye uçmamız bir oldu.Sonuç ayağım yamulduBirde üzerine abimden temiz bir dayak yedim.

Olaydan 2 yıl sonra yine bisikletle gidiyordum,yine abim kullanıyordu ben önde oturuyorum.Benzer bir yokuş bu kez % 30 eğim felan var.Hızla aşağı iniyoruz,yolun ortasında 3 tane tavuk 1 tane horoz çıktı,tavuğun birini ezmemizle Türk Hava Yollarına uçumuz başladı,Sol kol çatlak.

Bence bısıklet kullanmayın cok yanlıs hareket yapmıssınız ılk basta ama dıkkatlı hız yapmadan kullanırsak zarar gelmezde horoz mu tavuk mu ne ezmısınız ona uzuldum de en cok neyse hepınıze cok gecmıs olsun bıdaha boyle olsay yasamamanız dılegıyle

1.ci olay çocukluk merakı
    Tavuk da zaten ne işi varsa caddenin ortasında.Bisikletle aram iyi değil sanırım.

Aynen bisiklet aranız cidden iyi değil galiba.Tavuğu bende anlamadım.Ama geçmiş olsun

• 3 4 yaşlarındaydım. Arkadaş bizdeydi o zamanlar oyuncak kamyonumuz vardı onunla oynuyoduk, kasası sarı alt kısmı siyah bilen vardır. O kamyonla arkadaşım oynarken benim bacağımın üstünden geçirdi. Sonra arkadaşım 2 dk daha durup evine gitti. Önce bişey farketmedim ayağa kalkınca işiyorum sandım. Annem geldi. Ben ayağıma baktım kanlar var hemen ağlamaya başladım kanı görünce Bacağımı açınca dizimin sağ kısmından yarıldığını gördük meğer kamyonun arka tekerlerinin olduğu sivri kısmı yarmış. Dikiş falan attırmıştık, hala izi var 1 2 cm kadar. 2.olay) Bi gün evin içinde yastıkla top oynuyodum. 7 8 yaşlarındaydım. Koltuk kaleydi gol atmaya çalışıyodum. Vurdum yastığa, yerde koltuğun kenarında kaldı. Geçtim topun arkasına serbert vuruş kullancam hesapta. Gerildim biraz tüm gücümü ayağımda topladım yastığa bir çaktım.. Çakamamışım ama serçe parmağım koltuğun kenarına girmiş ama öyle böyle değil öyle sert vurmuştum ki parmak koptu gitti sandım. 2 hafta okula gitmemiştim. Parmağım şişmişti annem hemşire Allahtan müdale etti. Şuan hala diğer parmağıma göre çok şiş vaziyette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crocodils -- 8 Nisan 2013; 10:32:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolumu kırdım platin takıldı izi var ,

Oyuncak arabamı koltuğun arkasına düşürdüm , arkasına girip almaya çalışırken annemin çizim camı (nakış için kullandıkları çizim camı) üzerine düşmem ve göz kapağımın üstüne bir cam üçması , orda ince bir çizgi var,

Birbirimize taş atıyorduk denizde arkadaşlarla, arkadaş bana Headshot yaptı , alnımda izi var
  • quote:

Bu kadar itaatkar olmamalisin bence

• Kaşımda çok kücükte olsa bir dişik izi vardır. Bizim ev 3 katlıydı 2 . kat genelde boş olduğu için kardeşimle küçük duvara yapıştırılan potada basket oynardık o zamanda kapının üstüne asmıştık. Tam potaya doğru süzülürken arkadan kardeşimin ittirmesiyle kapının kulubuna girmem bir oldu. Ayna 5 saniye baktıktan sonra dünyam karardı.Kalktığımda hastanedeydim

Not: 9-10 yaşlarımda iken olan bir anımdır.
  • sağ bileğimde derin bir dikiş izi mevcut... Alllah yaşatmasın ama kimse hayattan vazgeçmesin ne olursa olsun yaşamalı insanoğlu.. sonrasında midenizi yakan pişmanlık duygusu daha kötü
  • Trafik kazası sonucu.Sağ ayak bileği yok plaka falan var.Kaval kemikleri çapraz kırık.Sağ omuz ve sağ el bileği çatlak çıkık tarzı.kaburgalardada bişi var adı yok ama.

Sağ ayak bileğinden tut komple yukarı dikiştir 580 küsür dikiş.
    sağ omuz ve sağ el bileği çatlak çıkık tarzı ama el bileğimde hafif iz var gibi.

ve bunlara nazaran 5 yıllık boksörüm, kazadan öncede 7 yıl yüzücülük yaptım

hızlı hızlı yazdım işten dolayı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Başımda uzun bir dikiş yarası var ama belli olmuyor pek. Küçüken oyuncak savaşını biraz abartıp arkadaşlardan biri kafama metal robot benzeri birşey atınca baya bi açılmıştı, kafamın o tarafı kıpkırmızı olmuştu.

Dirseğiöin bulunduğu yerin tersinde tırnak yarası var. Annem açmıştı, toplar damara den gelmişti galiba. Baya bir zor durdu.

Birde sol göğsümün üstünde yara gibi birşey var ama daha doğrusu içeri göçmüşlük gibi birşey . Nedenini bilmiyorum

Son gogusle yazıdıgın ız arkadasımdada var dogustan gelen bırseymıs ama senınkısını bılemıyorum.Ama cok gecmıs olsun...

Sağol hocam.Doğuştan gelmedi onu biliyorum. 2012-2013 de oldu ama nasıl oldu hatırlamıyorum. Yarayada benzemiyor deri normal sadece biraz kızarmış ve içeri göçmüş. Ama geçiyor galiba yavaş yavaş çünkü küçülmeye başladı son zamanlarda. Ayrıca bakınca pek te belli olmuyor artık.

@OEDEUSTR

Geçmiş olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 8 Nisan 2013; 16:43:29 >

• Sol ayağımda kocaman bir yanık izi var. 3 yaşındayken sobanın üzerinde duran çaydanlık düşmüş. Ayağımda da bot varmış. Botun içine girince... Öyle işte.

• 1. sınıftayken tenefüs dönüşü sınıfa girerken hıyarın biri çelme takmıştı kafamı sıranın demir ayağına vurmuştum. hayvan gibi kan akmıştı.
    alnımın tam ortasında 2 cm kadar onun izi var.

okula annem gelince hoca tırsmıştı. ben yapmadım valla ben yapmadım diyodu
  • 2 sınıfta koştururken duramayıp camın içinden geçtim bileğimde yara izi duruyor 10 dikiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: crocodils

3 4 yaşlarındaydım. Arkadaş bizdeydi o zamanlar oyuncak kamyonumuz vardı onunla oynuyoduk, kasası sarı alt kısmı siyah bilen vardır. O kamyonla arkadaşım oynarken benim bacağımın üstünden geçirdi. Sonra arkadaşım 2 dk daha durup evine gitti. Önce bişey farketmedim ayağa kalkınca işiyorum sandım. Annem geldi. Ben ayağıma baktım kanlar var hemen ağlamaya başladım kanı görünce Bacağımı açınca dizimin sağ kısmından yarıldığını gördük meğer kamyonun arka tekerlerinin olduğu sivri kısmı yarmış. Dikiş falan attırmıştık, hala izi var 1 2 cm kadar. 2.olay) Bi gün evin içinde yastıkla top oynuyodum. 7 8 yaşlarındaydım. Koltuk kaleydi gol atmaya çalışıyodum. Vurdum yastığa, yerde koltuğun kenarında kaldı. Geçtim topun arkasına serbert vuruş kullancam hesapta. Gerildim biraz tüm gücümü ayağımda topladım yastığa bir çaktım.. Çakamamışım ama serçe parmağım koltuğun kenarına girmiş ama öyle böyle değil öyle sert vurmuştum ki parmak koptu gitti sandım. 2 hafta okula gitmemiştim. Parmağım şişmişti annem hemşire Allahtan müdale etti. Şuan hala diğer parmağıma göre çok şiş vaziyette

Cok gecmıs olsun serce parmak neredeyse en acı veren parmaktır kapının kenarına koltuk kenarına carpınca cok acı verır

• Heibize çok geçmiş olsun.Birdaha boyle olaylar yasamamanız dılegıyle...

• Çaydanliga girmisim kucukken.Ayagimda izi var.

11. sinifta kasim acildi kavgada

Elimde 10 cmlik kesik var sakarlik eseri

Kasigimda 2 ameliyat yarasi var

Kolumda da faca var tamamen istemeden oldu 1 tane

• quote:

Orijinalden alıntı: FYL

Çaydanliga girmisim kucukken.Ayagimda izi var.

11. sinifta kasim acildi kavgada

Elimde 10 cmlik kesik var sakarlik eseri

Kasigimda 2 ameliyat yarasi var

Kolumda da faca var tamamen istemeden oldu 1 tane

Gecmıs olsun kardesım dılerım bır daha boyle olaylar yasamazsın...

• Sag gozumun altinda , tony montana yarasi gibi bir yara var

• kucukken 2 kişi frensiz bisikletle bayır aşağı indiriyoduk. ayakla durdurmaya çalıstım durmadı ve yere düstüm bacağım 20 25 cm yerde süründü. hiç kanamadı ama böyle bembeyazdı. çok kötüydü ya hala izi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

Sag gozumun altinda , tony montana yarasi gibi bir yara var

Nedeni nedir peki? Geçmiş Olsun Bu arada

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.