Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gunlerden 8 haziran 2008di son oksye girnistim.netlerime bakmistim ve baya iyiydi bende aldim evden motoru o sevincle bastim bastim 100-120 falan keskin bi viraj geldi frene bastim yavaslayamadim gozlerimi kapattim actigimda motorsiklet ustumdeydi silindiride tam sag bacagima gelmis dizden bilege kadar full yandi hala izi durur bu da benim boyle bir animdir iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yaşımda parmağımı demir kapıya sıkıştırmıştım 3 dikiş attılar . Ara sıra bakıp eski günleri hatırlarım
  • Birde salıncakdan düşüp dudağımı patlatmışdım hala şişliği duruyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACG3 -- 6 Nisan 2013; 17:03:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

Edit: sol kaşımın ortasında 10 dikiş var ve dikiş sırasında kaş kökleri alınmış kaşımın ortası boş. Nedeni ise çocukken arkadaşımla şakalaşırken girintili çıkıntılı bir duvarın köşesine çarpmıştım kaşımı sol gözüm sadece kırmızı görüyordu merdivenlerden çıkıp ilk komşunun kapısını çalmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 6 Nisan 2013; 17:11:25 >

• Sol gözümün yan tarafında bir iz var kedi tırmalamıştı. İyi ki gözüme gelmemiş.
    Sağ yanağımda bir iz var. Kafama florasan lamba düşüp kesmişti.
    Son olarak saçlarım yanmıştı o yüzden alnımın üst kısmında saç çıkmıyor ve alnım biraz açık.
    Küçükken oldu hep yaramazlıktan
    Bunlar dışında da ellerimde ufak tefek bıçak kesikleri ve kedi tırmalamasından kalan izler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDappe

odama ablam girmişti ufakken çık ulen çık derken kapıyı kapadı bende cama yumruğu bi koydum vuruş o vurul patladı gitti sonra bileğim felan kanadı azcık izi durur

Bende benzer bir olay yaşamıştım ama iz kalmadı elim bile kanamadı. Şimdiye kadar bisikletten kaykaydan düşmüşlüğüm var ama hiç iz kalmadı en fazla yara oldu geçti gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

quote:

Orijinalden alıntı: TheDappe

odama ablam girmişti ufakken çık ulen çık derken kapıyı kapadı bende cama yumruğu bi koydum vuruş o vurul patladı gitti sonra bileğim felan kanadı azcık izi durur

Bende benzer bir olay yaşamıştım ama iz kalmadı elim bile kanamadı. Şimdiye kadar bisikletten kaykaydan düşmüşlüğüm var ama hiç iz kalmadı en fazla yara oldu geçti gitti.

bisikletle sayısız kaza yaptım arabanın kaporta bile içine göçti ama hala sapa sağlamım

• quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bir çok kesici alet yarası ve çeşitli yerlerde dikiş izlerim var. Anı filan yok Lise dönemi fazla hareketliydi o zamandan kalma çoğu. Bir kere forumda bir konuda üsenmeyip yazmıştım hepsini ama şimdi uğraşamam.

Uçur bir linkte bakalım merak ettim açıkcası

o konuyu bulabileceğimi sanmıyorum. bir gerideki sayfada aklıma gelenlerin bazılarını yazdım.
  • Sağ kaşımdaki dikiş.

1. sınıftan - 5. sınıfa kadar her dönem nasıl oluyorsa bu kaşı sıraların sivri kenarları düşerek çarparım her seferindede açılır
  • Sağ kaşımın 1 cm üzerinde 1 cm büyüklüğünde iz var.

2. Sınıfta falandım tenefüste arkadaşlarla şakalaşırken kafamı pencerenin kenarına geçirmiştim (Boy da kısaydı tabi köşe tam anlıma denk geliyordu.. ) baya bir kanama olmuştu.. Dikiş atılması gerekiyordu fakat daha büyük iz kalır diye attırmadık, iyi ki de attırmamışız.. Şu an dikkatli bakmadıkça belli olmuyor.
  • 2.sınıfta sınıfın duvarına 20 km/h hızla kafayı çarpmak

sonuç: açık yara, bol kan, dikişler ve kalıcı yara izi
  • Sol dizimde var. 6-7 yaşlarımda, yürürken düşüp dizimi yarmıştım. Ne eşofman yırtıldı, ne de acı hissettim. Yürürken ayaklarıma kan aktığını fark ettik :) Sonra bir baktım dizim yarılmış. Hala izi duruyor. Küçük de değil, nasıl eşofman yırtılmadan acısız şekilde öyle oldu anlamadım.
  • Hepinize Çok Geçmiş Olsun.Bidaha böyle kazaların olmaması dileğiyle İyi Geceler Diliyorum.Yarın bu konuda veya başka bır konuda sohbetımıze devam edebılırız.Teşekkürler yazdığınız her yorum için
  • Başımda uzun bir dikiş yarası var ama belli olmuyor pek. Küçüken oyuncak savaşını biraz abartıp arkadaşlardan biri kafama metal robot benzeri birşey atınca baya bi açılmıştı, kafamın o tarafı kıpkırmızı olmuştu.

Dirseğiöin bulunduğu yerin tersinde tırnak yarası var. Annem açmıştı, toplar damara den gelmişti galiba. Baya bir zor durdu.

Birde sol göğsümün üstünde yara gibi birşey var ama daha doğrusu içeri göçmüşlük gibi birşey . Nedenini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Başımda uzun bir dikiş yarası var ama belli olmuyor pek. Küçüken oyuncak savaşını biraz abartıp arkadaşlardan biri kafama metal robot benzeri birşey atınca baya bi açılmıştı, kafamın o tarafı kıpkırmızı olmuştu.

Dirseğiöin bulunduğu yerin tersinde tırnak yarası var. Annem açmıştı, toplar damara den gelmişti galiba. Baya bir zor durdu.

Birde sol göğsümün üstünde yara gibi birşey var ama daha doğrusu içeri göçmüşlük gibi birşey . Nedenini bilmiyorum

Son gogusle yazıdıgın ız arkadasımdada var dogustan gelen bırseymıs ama senınkısını bılemıyorum.Ama cok gecmıs olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınımın ortasında + şeklinde haç a benzer bir yara var.
    2004 yılında kamyon çarpmıştı,kocaman bir ameliyat izi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

5-6 yasimdayken abim banyo yapiyodu onu ciplak gormek icin banyoya kosa kosa aniden girince yerler islak oldugundan dusup betona kafami carptim kasimin ustunde dikis var

SApıkmışssın ozamanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: delypoyraz

Alınımın ortasında + şeklinde haç a benzer bir yara var.

Kamyon mu ciddi misin cok gecmıs olsun.Büyük bir kaza geçirmissin o zaman tekrar tekrar çok geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: stajer54

quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

5-6 yasimdayken abim banyo yapiyodu onu ciplak gormek icin banyoya kosa kosa aniden girince yerler islak oldugundan dusup betona kafami carptim kasimin ustunde dikis var

SApıkmışssın ozamanlar

Küçüklükte merak konusudur genellıkle herkesın ama ben yapmadım ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

quote:

Orijinalden alıntı: delypoyraz

Alınımın ortasında + şeklinde haç a benzer bir yara var.

Kamyon mu ciddi misin cok gecmıs olsun.Büyük bir kaza geçirmissin o zaman tekrar tekrar çok geçmiş olsun...

Teşekkür ederim. bisiklet üzerinde idim,hafriyat kamyonlarından bir tanesi idi.Kafatasında yumurta büyüklüğünde kırık var.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.