Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden motorumuz vardı yeşil bi tane.Rus Java :D Peder beyle köyde dolaşırken mutluluktan lale olmuşum.Motordan inince sol ayağım sıcak egzoza deydi.Ve o kısımdaki deri yok oldu.Şu an o kısımda kıl bile çıkmıyor.
    Sanırım 8-9 yaşlarındaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odama ablam girmişti ufakken çık ulen çık derken kapıyı kapadı bende cama yumruğu bi koydum vuruş o vurul patladı gitti sonra bileğim felan kanadı azcık izi durur
  • Alnimda dikis(1 tane belli olmuyot)
    Kasimda fikis(3 tane buda belli olmuyo)
    Parmagimi victorinoxla kestim izi kaldi

İlkokulda kutu kola kutusunun tepesine basip dumduz olacak sekilde pres yapip top oynardik bende kaleye gecmisim tutuyim derken elimi kesmisti bide onun izi:)

• sol kolumda derin bi jilet izi 6 tane dikiş atılmıştı , kız meselesi çok büyük salaklık hiç bi zaman geçmiycek ah kafam ahh
  • Küçükken köpek saldırısına uğraşmıştık yukarıda teyzenin biri görüp yardım etmek istercesine köpeğe kaynar su attı ama biz de yandık

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormantik Romeo

şükür yara bere izi falan yok. mükemmel büyümüşüm.

Tam tersi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

sanırsınız ki piskopatın allahı!
  • çenenin alt tarafı bogazın birazcık üstü ikisinin ortasına(ne deniyor bilmiyorum)cam kırıgı girmişti girmemişti aslında ilkokulda arkadaşım sokmuştu aslında sokmamıştı ben onu itmek için koşarak gidiyodum o arada girdi işte heryerim kan oldu ordaki et parçası dışarı çıktı sonra dikiş filan hala 5-6 cm bi dikiş izim var hiç belli olmuyo.
  • *6 yaşlarında bir hışımla merdivenlerden inmeye kalkarken sağ elimin küçük parmağının parmaklıklara sıkışması ve benimde merdiven boşluğuna doğru yuvarlanmam.. tek parmağımla havada asılı kaldım o durumda ve dayanamayıp parmağım koptu neyse ki yerine tekrar dikildi, çok fazla dikiş izi var. Sağ elimi tam olarak kullanamıyorum lanet sinirler!

* Kafamın da 7 tane yarık sonucu dikiş izleri var :)

* Sağ elimin üzerine ütü düşmesi sonucu olan yanık izleri

* Beyblade üzerine neşter ucunu bağlayıp daha sonrasında döndürmem sonucu sağ elimde kesik izleri :)

* Karnımın boydan boya karnıyarık gibi paslı bir tel ile kesilmesi ve sonucunda oluşan izler.

Edit: Sağ elim çekeği çekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atadn -- 6 Nisan 2013; 3:16:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Benim anımda baya ilginc 3-4 yaşlarında olmuştu hatırladığım kadarıyla yazıyorum.
    Sürpriz yumurtanın içindeki sarı plastik var ya o yada ona benzer birşeyler bi ağacın dibinde oynuyorduk kumlarla vs. daha sonra nasıl olduğunu hatırlamıyorum bir şekilde o yuvarlanarak sütcü arabaları olurdu kasalı çok eskiden sokaklara gelir süt falan satarlardı işte onun altına gitti..Bende almak için bilirsiniz sağ ayağımı arabanın altına uzattım tamda arka tekerleğin önündeydi ve daha sonra arabanın çalışma sesini duydum ve devamını hatırlamıyorum..Sanırım araba ayağımın üstünden geçmemiş birazda sürüklemişti..Cok uzun süre hastanede kaldım akrabalarımın öleceğimi falan düşünmüş...Diz kapağımın solunda yarım karış dikiş izi var..
    Tek bu olsa yine şükrederdim, kazadan sonra özellikle sol gözüm cok fazla kanlanmış (kaza oldugu sırada suratımın solu yere dönüktü) ve anında müdahale edilmediğinden sinirlerin bir cogu zedelendiği için 5-10% civarında görebiliyorum..Nerdeyse tek göz yaşıyorum diyebilirim.. Buda böyle bi lanet bi anım işte.

İçim fena oldu.

Bende Allah'a şükür 2 adet iz var teki ameliyat izi (apandist) diğeri ise 5-6 yaşında iken dedemin evinin orada bir yokuş vardı o yokuştan bisiklet ile yardırıyordum, ağacın dalına takılıp uçtum, kalçamın üstüne düşüp sürüklendiğim için hem kemik kaymasımı ne olmuş hem de orada iz var.

• Komşumuzun bahçesinden erik toplamaya gidiyoruz, Bahçenin etrafında çokta yüksek olmayan duvarlar var. Çıktık birine, atlayacağız, meğersem gül dalları varmış orda. atladım, sol ön kolum iç taraftan kesildi diken yüzünden, ondan sonrasını çok iyi hatırlamıyorum, dikişsiz nasıl atlattım bilmiyorum. Şanslıymışım. Boydan boya bi çizgi kaldı orada.
  • quote:

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Orijinalden alıntı: Ormantik Romeo

şükür yara bere izi falan yok. mükemmel büyümüşüm.

Tam tersi

hee kesin öyledir zaten.

• Kız arkadaşım şeyimi ısırmıştı hala dişlerinin izi durur şeyimde

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

Sol kolumda faça izleri var.Çok pişmanım onları yaptığıma

atın bunu dışarı "MüSLüM BaBanın dediqi qibi son phi$manlık ney€ yharar???"
    donanımhaberde emo-apaçi-serseri istemiyoruz.

Türkçe konuşmayı öğren ilk önce
  • quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

Sol kolumda faça izleri var.Çok pişmanım onları yaptığıma

atın bunu dışarı "MüSLüM BaBanın dediqi qibi son phi$manlık ney€ yharar???"
    donanımhaberde emo-apaçi-serseri istemiyoruz.

Türkçe konuşmayı öğren ilk önce

adam sana yönelik iğneleme yapmış o parantez içinde..

• 3-4 yaşındayken yüksek bir yerden düştüm şuanda burnumda sağa doğru bir eğiklik var.

• sag kolumun dirseginin hemen ustunde 10cm derin kesik vardi is yerinde calisirken sakalasalim derken kasalarin ustune dustuk 10dikis attilar
    simdi dovme ariyorum o bolgeye yarayi kapatmak icin
  • ben küçükken olmuş ama nedenini söyleyemem, alnımda biraz sağ tarafa doğru

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.