Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu güzel benim de sağ ayak bileğimde bi yara var tuğla yığınının üzerine çıkmıştım inerken ayağım kayınca bi tuğla girmiş tam o bilekteki kemiğin olduğu yere, ilk başta hiç acımadı bikaç adım yürüdüm bi bakıyım inşallah kanamamıştır diyodum baktım ayakkabı kan dolmuş(sandalet vardı) o an ağlamaya başladım acısını da hissettim

bir de sol kaşımda iz var banyoda tek ayak sek sek oynardık düşüp mermere çarpmıştım
  • Suçiçeği sivilcesi patlaması sonucu oluşan ufak bir iz var kaşımın altında burnumun üstünde. Başka yok .
  • parmağımda kolumda yanıklar çizikler var manası çok derin
  • 18. Viteste bisiklet nasılda kayar diyip yan yatırıp fren sıkmıştım ilk okul 4te iki diz yusyuvarlak açıldı avuç içleri yarık. Avcumda iz kalmadı ama dizde kılları aralayinca görünüyor
    Zıpkını kurarken palamut elimden kaçtı Sol El orta baş parmağı ilk bogumu iki parça olmuştu izi hâlâ belli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kez alnım yarıldı.
    1. 5-6 yaşımda.
    2. Kuzenim taşla vurdu.
    3. Kendimi rocka kaptırarak delicesine kafamı sallıyordum ve birden alnımın kanadığını gördüm. O kadar kendimi kaptırmışım ki alnımın ütünün sivri ucuna değdiyini hissetmemiştim.
    4. Lunapark da olmuşdu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaNGDuM -- 5 Nisan 2013; 21:53:52 >
  • 6 yaşımda apartman kapısını ablamın üzerine kapatırken hızlıdan elim camdan içeriye girmişti geri çekerken parçalanmıştı sağ el bileğim de kapı gibi iz var, sol el parmaklarımda da dikiş izleri hala mevcut ama bilek falan büyüdükçe iz küçüldü hiç unutmuyorum apartmanın bütün duvarları kan içinde kalmıştı pompalıyordu resmen bileklerden kanı
  • Kolumda ameliyat izi var. Ben çocukluğumda ninja olduğum için normal bir durum tabi.

• şükür yara bere izi falan yok. mükemmel büyümüşüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

5-6 yasimdayken abim banyo yapiyodu onu ciplak gormek icin banyoya kosa kosa aniden girince yerler islak oldugundan dusup betona kafami carptim kasimin ustunde dikis var

Hocam resmen ava giderken avlanmışsın
  • q3cH3n sHéNé 1o yHasHıNdayqéN fcHa chéqm!sHt!m xsxs

Şaka bi yana küçükken sol kolumu sıcak çaydanlığa basmışım. Onun izi duruyor hala. Bi de 6-7 yaşlarındayken mermere düşmüştüm. Çenem kanamıştı. Çeneme dikiş attılar falan filan. Onun izi de duruyor da millet onu traş olurken yaptım sanıyor nedense
  • küçükken baş parmağımı kestim onun yara izi var ama öyle basit bi kesme değildi bu :D Küçük ken insaatdan boru alıp külah yapardık o borulardan bulduk su borusuydu neyse baya uzun kesicez aldım elime bıcağı zorluyorm yavaş yavaş gidiyor bıçak birden bi bosaldı ama dedim kestim boruyu ben birşey farketmiyorum tabi meğer boruyla beraber baş parmağın yarısını tırnağın ortasında kenara kesmişim çaprazlamasına et düşmüş yere yarı tırnağım üstünde farkında bile değişim ne acı var ne başla birşey ama fena kanıyor baktım yerler kan soruyorum kimin neresi kanıyo diye tam o sırada farkettim parmağın olmadığı tam gözüm elime deydi ve bi sızlamaya başladıki parmak anlatamam ama o arada 30 sn hiçbirşey farketmedim bile :D neyse aldık parmağı yerden koyduk peçeteye doğru hastaneye hastanede feryat figan diktiler et parçasını tırnağı koparıp attılar üstüne tırnak uzadı tekrar ve düzeldi ancak suan sol parmağımda ufak bi izi var hala

• Sol kolumda faça izleri var.Çok pişmanım onları yaptığıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

5-6 yasimdayken abim banyo yapiyodu onu ciplak gormek icin banyoya kosa kosa aniden girince yerler islak oldugundan dusup betona kafami carptim kasimin ustunde dikis var

Hocam resmen ava giderken avlanmışsın

bardak reyonundan bardak alırken öndeki bardağa çarpıyor ve düşüyor düşerken alt rafa çarpıp havada kırılıyor ve sağ elimin üzerine sivri ucu düşüyor girip çıkıyor sonuç 6 dikiş şu baş parmagının oldugu etin bol olduğu kısım var ya tam orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arr0w -- 5 Nisan 2013; 22:41:59 >

• kucukken sag ayak bilegimi mobiletin jantina soktum, mobilette hareket ediyordu o sirada
    sol bacagimin arkasina scooter surerken civata girdi
    beton bir platformda yururken bacagim boruya girdi, et koptu.
    Benim de aklima bunlar geldi

• yaş 10-11 inşaat demirlerinden mızrak yapıp atıyoruz 4 kişi,arkadaş attı ben attım sıra ile ,sonra koşarak toprağa saplanan demiri almaya gidiyordumki demire ,1,5 m kala demir bana doğru yattı ve hazin son sağ omuzuma kemiğe kadar girdiğini gördüm o demirin ,o anki şok nasıldı unutamam,tam dik olarak inseydi direk kafama
  • sol yanağımda 3 santim kadar bir çizik var.ana okuluna giderken kız için kavga ettim faruk mu furkan mı ne vardı.iri yarı bişey bir pençe attı yüzüme sonra o yara izi hiç gitmedi
  • sağ kulağımın 2-3 cm önünde bir x var 7-8 yaşlarında kapı koluna çarpmıştım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

Sol kolumda faça izleri var.Çok pişmanım onları yaptığıma

atın bunu dışarı "MüSLüM BaBanın dediqi qibi son phi$manlık ney€ yharar???"
    donanımhaberde emo-apaçi-serseri istemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Kardeşim kapıyı kitlemişti bir keresinde bende aç ulan diye kapıyı yumruklarken yanlışlıkla camlı yere salladım bir tane ve bileğimde + şeklinde kesik kaldı. Çal keke çaaaal

kardeş bi ara ben yazdım mesajı sandım olay harfiyen böyledi ama benim iz "V"şeklinde küçük oluştu ;D

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.