Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağ dirseğimde bir iz var 5-6 sene önce yanımdaki arkadaşımın beni satmasıyla 2 kişiye tek dövüşürken oldu ..
  • Kırılan cam şişe parçaları dizime sıçramıştı.Diz kapağımda izi var.

Arı soktuğunda da bir iz kaldı.Kolumda bu da.

Küçükken bisikletle dikenli tellere girmiştim ama onun izi kalmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.çenemde 4 dikiş var kucukken havuzu temızlerken becerdım
    2.sag bılegımde 5 dıkıs var cam gırdı
    3.6 ay once dizlerimden amelıyat oldum ızlerı var
  • kalbimin olduğu yerde memenin altında 50 dikiş var cam girmesi sonucu, diğer yerler ile toplam 60 dikiş var
    + elimi cama vurmam sonucu (tokat gibi) sağ bileğimde 12 dikiş var... baş parmağımı şuan belirli derecede oynatabiliyorum
    camla şaka olmaz camlardan korkuyorum... yeni eve geçtiğimde mümkün olduğunca camlardan kurtulacağım
  • Bacağımın arkasında var yanık izi .Burnumun üstünde var bide.

• gokart gibi bi aletlerle araba sürerken dengesizim biraz (gerçek değil gerçek olsa ne olacak bilmiyorum)ben son hız bi viraja girdim arabadan uçtum gere çarptım hiçbişey olmadı ama tam akciğerle kalbin arasında iz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bir çok kesici alet yarası ve çeşitli yerlerde dikiş izlerim var. Anı filan yok Lise dönemi fazla hareketliydi o zamandan kalma çoğu. Bir kere forumda bir konuda üsenmeyip yazmıştım hepsini ama şimdi uğraşamam.

Uçur bir linkte bakalım merak ettim açıkcası
  • alnımın ortasında çukur var küçükken taşın üstüne düşmüşüm oda içeri girmiş hatırlamıyom ama öle diyolar
  • kollarda ilkokuldan kalma iğne izleri duruyor
  • Köpek kovalaması sonucu kart okutulan yer vardı apartmanda elimi oraya nasıl hızlı vurmuşsam cam kırıldı sonra üstüne köpek ısırdı kolum ciddiydi de köpek çok bir şey yapmadı.

• Bacağımda bıçak yarasından oluşan dikiş izi var,yıllar önce bıçak yemiştim.

Bileğimde yıllar önce dayimin köpeğinin ısırık izi var.

Elimde gene bıçak yarasının dikiş izleri mevcut.

Bacağımda çocukken bisiklet çamurluğuna sürttüğüm dikiş izleri var.

Şu an aklıma gelenler bunlar.
  • Merdivenlerden zıplayarak iniyordum 2şer 3er basamakların bittiğini farkteymedim boşa zıplayıp dengemi kaybettim sivri taşın ucu iki kaşımın ortasına saplandıydı dikiş attılar yıldız gibi oldu şuan cok belirgin nasıl geçer bilmiyorum

bisiklet sürerken düşmüştüm belimin bi kısmı yerde sürüklenmişti et kalkmıştı bem beyaz yağ görünüyordu kendi kendine kapanmıştı kimseye söylememiştim korkudan şuan sarkık orası
  • yüzümde var. sol çene kemiğinin üstünde. arabayla takla atmıştım. sürücü kapısının camı kırılıp kesmişti.
  • 7-8 yaşlarında arkadaşlarla mahallede maç yapıyorduk ve yerde çok ufak taşlar vardı. Arkadaş çelme takmıştı düşmüştüm ve taş koluma girip kalmıştı Sol dirsekte 1cm'lik çember şeklinde iz kaldı
  • Alnimin çatinda 2cm yarik var, 3-5 yasindayken aynanin birine kostura kostura vurmusum. Heryer kanrevan icinde hastaneye gitmisiz. Kafama 5 tane dikis atmislar. İzi hala durur.

Baska da Allah gostermesin

• Başlıyorum biraz uzun olacak.
    1-Sol işaret parmağımı karpuz doğrarken kopartmıştım dikiş izi var.(7-8 yaşlarındayken)
    2-2 elimde de kesiklerden kalma izler var ama neden ve ne zaman oldu bilmiyorum
    3-Kafamı yarmıştım 6-7 yaşlarındayken dolapı itiyordum kafama düştü
    4-Bir kızın dişleri kafama girmişti 11 yaşlarındayken
    5-Kolumda bir çizik var ama hatırlamıyorum neden
    6-Göğsümde su çiçeğinden kalma izler var
    7-Dudağımın hemen altında var küçükken kesmişim onuda hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artelix -- 5 Nisan 2013; 21:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Herhalde en fazla ve çeşitli yaralar bende var :)
    Yanağımda Kılıç kesiğinden Kafa tasımda çatlağa kadar :D
    Bir kaçından bahsedeyim ;

- Sakal bırakmamın sebeplerinden biri sol yanağımda ki kılıç kesiğidir zamanında dojoda arkadaşım "Yanlışlıkla" kesmişti.-Yanlışlıklanın üzerinde durma sebebim hala yanlışlık olduğuna inanmamam".
    - Saç uzatmamım sebeplerinden biri ise tam saçın çıkmaya başladığı yerin 1-2CM gerisinde bir kazadan dolayı oluşan yara izi yüzünden saç çıkmaması.
    - Sol dizimde midye kesiği var denizde kesilmişti fakat aşırı büyük bir kesik midyeler toplaşıp gurup daldı herhalde tek midye yaptıysa Poseidonun midyesi falan çünkü 10-15cmlik falan bir yarık olmuştu tabi dikiş izleride var.
    -Sol bacağım bilektek kırılmıştı araba çapması sonucu kemiğim dışarı çıkmıştı orada da büyük bir iz var alçıdan nefret etmem sebebimdir .
    -Sol kolum yanmıştı sıcak bir sıvı ile ve sol kolumda çok çok az kıl çıkıyor ve %70 his kaybı var iz kalmadı nedense fakat kıl çıkmıyor :)
    -Sol kolumda bir kız arkadaşımın "AAAA cidden acımıyormu" diyip Rotring saplamasından dolayı kalan bir deliğimsi bir iz var.
    -Serçe parmağımda ve Yüzük parmağımda cam kırılması sonucu oluşmuş bir çizik var cama yumruk atmadım zaten sol kolumla yumruk atmam :D

İlk aklıma geleler bunlar :)

Hocam ne yapmışsın sen öyle ya

• 7 yaşındayım. Dedemlerin evde dayımlar falan hep beraber salonda oturuyoruz. Sonra bunlar elleriyle top atıyorlar birbirlerine. Orta da mermer sehpa var. topu dedeme atıyorlar ve ben çok hızlı bir şekilde dönüp , kayıp kaşımı mermere çarpıyorum. İzi var 11 dikiş atılmış. Gözükmüyor pek ama.

14 yaşımdayken de omzumu kırmıştım. Turnikeye çıkarken ayağım kaydı ve arkaya doğru ( belimin üstüne doğru ) düşüyordum. Belimi korumak için sol omzumu arkaya attım ki dirseğim ilk çarpsın belime bir şey olmasın hesabı. Sonra hop birden omzum yukarı çıktı tuhaf bir şey oldu oynatmaya calıstım ve kütür kütür etti. Ağlamadım, ama hiç etmediğim kadar sövdüm bağırdım. yere yattım ve kalkamadım. Arkadaşlar omzunu oynat diyordu. Oynatınca kütür kütür sesler geliyordu. Sonra bir baktım omuz ( sol humerus uç kemiği ) kopmuş boynumun yanına kadar gelmişti . Sol omzum küçülmüştü bildiğiniz 6 saatlik ameliyat geçirdim , 5 tane platin koydular. İzi duruyor. Bir ara izin üstüne dövme yaptırmayı düşünüyodum kız arkadaşım saçmalama çok iyi hoş duruyor demişti

• mesajim burda otlansin eve gidince yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: FtnBttL

Dunden kalma 3 tane morluk var boynumda

Aman aman geçmiş olsun yorgunlukta cabasıdır smdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.