Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Kolumda var eski sevgilimin tırnağını geçirmesi ile deri bir yara açtı ve izi kaldı
    -İki elimdede var bikaçkere düştüğüm için oralarda yara çıktı kapandı ama izleri kaldı
    -Ayak parmağımda var yarısı kopmuştu cam düşmesi sonucu dikiş izi var
  • 6 yasındayken yazlıkta dikenlik dolu bir bahce vardı. ordada agac vardı aldım merdiveni agaca cıkıp tarzanlık yapıcam ya.. sen düş dikenliğin içine.. sağ bacağımda kocaman 3 tane up uzun çizgi var hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizimde motor kazasından kalan yara var. Düşerken dizimin üstünde sürüklenmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrayFox_ -- 5 Nisan 2013; 16:25:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

sag ve sol kolumda 20-30 tane dikis izi var kucukken arkadasları kovalarken bır apartmana gırmıslerdı kapıyı acmıyolardı bende kapının camı ındırdım

birde dizimde var yılbası gecesi sitede havai fişek patlatmıstık bekcıden kacarken dizim kaldırım tasına gırmıstı sonrasında dıkıslı halde okula gıtmıstım ve aynı yer tekrar acılmıstı

olm niye elini cama soktuktan sonra çıkartmaya çalışıyorsunuz

• Duvara minik lastik top atip, geri yakaliyordum. Bagli kopegim de ( alman kurdu) topu yakalamaya calisiyordu. Atislarimdan biri kisa dustu ama ben yine tutayim dedim o da atladi top yerine elimi isirdi istemeden. Sol elimin ortaparmaginin ice bakan kismi 2 cm uzunlugunda yarildi. Eczaneye gidip pansuman yaptirdim falan. Sonra geri dondugumde patilerinin uzerinde yatar ve uzgun buldum kopegimi. Gittim optum baristik :) ama o iz kaldi parmagimda. 2 sene once olmustu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

sag ve sol kolumda 20-30 tane dikis izi var kucukken arkadasları kovalarken bır apartmana gırmıslerdı kapıyı acmıyolardı bende kapının camı ındırdım

birde dizimde var yılbası gecesi sitede havai fişek patlatmıstık bekcıden kacarken dizim kaldırım tasına gırmıstı sonrasında dıkıslı halde okula gıtmıstım ve aynı yer tekrar acılmıstı

hemen hemen aynı olay benimde başıma geldi köyde televizyon seyretmek için kumandayı arıyordum ablamdaymış ablamda vermeyince koşuşturmacalar başladı demir kapı yı kapatırken ablam abandı tabi sağ bileğimin biraz üstünde 3 cmlık kemiğe kadar yarık oluştu işin ilginç tarafı dikiş atılmadan kabuk bağlayıp geçti:D ama biraz uzun sürdü kontra bisikletten düşüp dişimi kırdım bide bu var tabi

• Gönül yarası
  • 1 ) Lise sondaydım yani geçen sene .okulun ilk günüydü , bir arkadaş şaka yapacağım diye elimi sıktı tırnaklarını geçirdi.Bende "naaptın laan " dedim .oda " acile götürelim istiyosan " diye dalga geçmişti.Sonuç ise aradan 1 yıldan fazla geçmesine rağmen hala tırnağının izi duruyor.Keşke doktora gidip krem felan alsaydım o zaman kalmazdı iz .
    2) 6. sınıftaydım galiba yürürken kolumu duvarın üstündeki tellere sürttürmüşüm.Haberim yok , sonra bir baktım kolumdan elime doğru sıcak sıcak kan akıyo .İyice açılmıştı dirseğimin ora .Tam dikişlikti yani.Doktora gitmedim kendi kendine geçti. Ama orda 3-4 cmlik yara izi var hala .

• quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Kardeşim kapıyı kitlemişti bir keresinde bende aç ulan diye kapıyı yumruklarken yanlışlıkla camlı yere salladım bir tane ve bileğimde + şeklinde kesik kaldı. Çal keke çaaaal

Damara gelmemiş allahtan daha da kötü olabilirdi.

Aynısı başıma geldi 3 cm boyunda 1.5 cm eninde ve 3,4 cm uzunluğunda kuyduğu var bu kesiğin sol bileğimde. Pek farkedilmiyor yıllarca durduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

• Sag el bilegimin üstünde bir yanık izi var 5 yada 6 yaşındayken bilegim sobaya yapışmıştı
  • sol ayagımda 6 cm lik kaynar çay yanığı var anısı annemle babam kavga ediyordu onları ayırmaya çalışırken oldu
  • quote:

quote:

o anlık refleks yasamayan bilmez

• quote:

quote:

quote:

o anlık refleks yasamayan bilmez

yaşamadığımı kim söyledi

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

• Küçük benzinli motorlar vardı eskiden bilen bilir. Onu kullanırken direğe çarpacağıma yatayım dedim. Motorun pedalı bacağıma girdi gibi bir şey olmuştu onun izi var

• quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Herhalde en fazla ve çeşitli yaralar bende var :)
    Yanağımda Kılıç kesiğinden Kafa tasımda çatlağa kadar :D
    Bir kaçından bahsedeyim ;

- Sakal bırakmamın sebeplerinden biri sol yanağımda ki kılıç kesiğidir zamanında dojoda arkadaşım "Yanlışlıkla" kesmişti.-Yanlışlıklanın üzerinde durma sebebim hala yanlışlık olduğuna inanmamam".
    - Saç uzatmamım sebeplerinden biri ise tam saçın çıkmaya başladığı yerin 1-2CM gerisinde bir kazadan dolayı oluşan yara izi yüzünden saç çıkmaması.
    - Sol dizimde midye kesiği var denizde kesilmişti fakat aşırı büyük bir kesik midyeler toplaşıp gurup daldı herhalde tek midye yaptıysa Poseidonun midyesi falan çünkü 10-15cmlik falan bir yarık olmuştu tabi dikiş izleride var.
    -Sol bacağım bilektek kırılmıştı araba çapması sonucu kemiğim dışarı çıkmıştı orada da büyük bir iz var alçıdan nefret etmem sebebimdir .
    -Sol kolum yanmıştı sıcak bir sıvı ile ve sol kolumda çok çok az kıl çıkıyor ve %70 his kaybı var iz kalmadı nedense fakat kıl çıkmıyor :)
    -Sol kolumda bir kız arkadaşımın "AAAA cidden acımıyormu" diyip Rotring saplamasından dolayı kalan bir deliğimsi bir iz var.
    -Serçe parmağımda ve Yüzük parmağımda cam kırılması sonucu oluşmuş bir çizik var cama yumruk atmadım zaten sol kolumla yumruk atmam :D

İlk aklıma geleler bunlar :)

Adam rambo beyler.

• Sol ayağımda yanık izi var kaynar su dökülmüş ve apandisit izim var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isaret ve basparmagini birlestirip yapilan top isareti var ya, iste tam o kadar bi yaram var.
    11-12 yaslarindaydim sanirim.
    Arkadaslar top oynuyordu, ben de kenarda izliyorum, bizim mah.nin bir delisi vardi sokagi supuruyordu kadin, elinde supurge var, bizimkilere kizmaya basladi bu bagirdi falan tabi bunlar oynamaya devam ediyor. Kadin birden atağa kalkti bunlari kovaliyor tabi bende kalktim hemen kaçmak icin, sonra bu süpürgeyi bir firlatti ben kacarken ayaklarimin arasina girdi supurge, takilip dustum.
    Sol kolumun tam dirsek kisminda o yara oldu, cok cektim o yaradan, kolumu acip kapatamiyordum.
    Çocukluğumdan kalma güzel bir anı. Ordan taşındığımiz icin seviyorum o yarayi.

• Alnimda iz var ufakken arkadasla yatagin ustunde zipliyorken, kafa ustu inise gecmem ve kalorifere alnimi gecirmem. Nasi beynim patlamadi bilmiyorum.

Bi de gozumle yanindaki sac arasinda iz var. Kiz arklarimdan biri ufakken gene, tirnagiyla yirtmisti orayi. Kim oldugunu bile hatirlamiyorum simdi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.