Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi bir konuda çok sinirlendiğimde karşıdaki kişiye vurmamak için cama yumruk atmıştım kırıldı hem 3 parmağım hem cam, sağ kolumun dirsek ile bilek arasında diklemesine 4 5 cm kadar bi iz var.
  • Bacağımda mermi yarası var. Kolumda küflü kapı kilit yarasının izi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Sercan abiyi göremedim

ilk sayfada yazdım ama yüzeysel

Tekrar yazarsanız sevinirim

Yukarıdan aşağıya inelim o zaman..

Hepsini hatırlamıyorum ama deneyelim..

Kafamın arkasında sol tarafta 8 dikiş tuğla atmışlardı kavgada..
    Sol yanağımda 2,5 cm dikiş izi 3 kanal dikiş atıldı ama artık pek belli olmuyor izi.
    Çenemin altında minik bir dikiş izi kavgada kelebek denk gelmişti.
    Sol omuzda 2 cm dikiş izi.. Internet cafeyi basan bir adam saplamıştı oraya bir şeyler.
    Sol omuzda kesik izi kırık camla saldırmışlardı bir kavgada..
    Sağ kolumda 9 cm yarık biri bıçak ile çizmişti.
    Sağ bileğimde 2 cm dikiş izi kırık cam ile saldırmışlardı.
    Sol bileğimde 3,5 cm tornavida izi kendi becerim
    Sol kolumda 7 8 den fazla kesik izi bir kavgada cama girmişti kolum oradan kalma..( Bronzlaşınca çok sırıtıyor )
    Sırtımda artık pek belli olmasa da boydan boya sağ üstten sol alta kadar kesik ve dikiş izi. ( kavgada döner bıçağı hatırası )
    Sırtımda 4 cm lik dikiş izi bunun nerede olduğunu hatırlamıyorum.
    Sol bacağımda 6 dan fazla bıçak yarası var.. Bazılarını diktirme gereği bile duymadım ufak tefek yaralardı karambolde tam takamamışlar.
    Sağ bacağımda 2 bıçak yarası kavglardan kalma lise döneminden..
    Sağ bacağımda bileğin az üstünde çapı 1,5 cm lik bir yara izi var. İltihaplanan ve bir türlü tedavi edilemeyen yarayı patates soyacağı ile kökünden kopardım kemiğe kadar açıldı iltihaplı doku dahil tüm dokuyu söküp attım. Popodan parça diktiler oraya
    Sağ bacak baldrım da 2-3 cm lik bir yarık var eski bir kavgadan kalma bıçak yarası.

Birde nerede olduğunu hatırlamadığım ufak tefek 3 5 iz daha var onlarda muhtelif kavgalardan kalmıştır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Kraken_

ufaklıktan çok var özellikle kafada..
    bu aralar köpeğim sayesinde kollarım geçmeyen izlerle doldu,diş izide kalıcı baya.

en ciddisi ise sağ elimin avucunda;

bizim zamanımızda parklarda kaydıraklar tenekedendi resmen ve ben kayarken o kenarlarını sıkıca tutunca bütün avuç içlerim parçalanmıştı.hala durur izleri..
    bi kerede topu tutucam diye yola fırlayınca motosiklet çarpmıştı,kafada koca bi delik

İlk basta cok gecmıs olsun.Ikıncı olarak avuc parcalanmasını arkadasımda yasamıstı yanımda hatta gormustum.Top oymarken betona dusup yerdekı sıvrı taslara surtmustu ve cok kotu kanatmıstı.Gene cok gecmıs olsun hatıra olarak kaldı suan.

eyw saolasın

çocukluk işte haşarı olunca daha çok

allahtan iz miz çok değil eldekiler dışında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Alnımda su çiçeği yarası var. Çukur şeklinde.

Sağ kolumda lise 1 de okuldan kaçtıktan sonra okula girmeye çalışırken diken kesmişti bayağıda kanamıştı. Onun izi duruyor işte. Ama büyük ölçüde geçti gibi iz

Sol kolumda bir tane iz var ama neden oldu nasıl oldu hatırlamıyorum diğerine oranla daha belirgin.

Ayak baş parmaklarımda ameliyat izleri var.

Hastalıktan dolayı oluşan lekeler var işte. Kalıcı lekeler bunlar.

Hatırladıklarım şunlar bir ara vücuduma bakar başka var mı incelerim. Şimdi aklıma geldi. Birde sivilceler ve sivilce lekeleri var.

Senın de baya bır lekeler varmıs sıvılceler zamanla duzelır krem vs.

Sivilceler bir ara düzeliyorda diğer lekeler kalıyor onlar geçmiyor işte

Aynen hatta bazıları yalan yanlıs reklamlar yapıyorlar dahada yaraları kotu yapıyor guvenılıcek cok az yerler var.

Sivilce lekeleride öyle benim hastalığın lekeleri zaten geçmiyor işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

Ciddiyet

Niye adminler espri yapamazmı ?
  • Bilgisayarın anakartını sökerken kolumu yarmıştım nasıl başardım bilmiyorum ama yaş daha 6 bilemedin 7 falandı
  • quote:

bunu yazmak için girmiştim gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol kol birkaç diş izi (köpek ısırıgı)
  • 1- küçükken inşaatta demir ararken çiviye basmıştım baya bir girmişti tam topuğumun altında izi duruyor

2- yine küçükken, top oynarken kırılmış cam şişesinin bir parçası yine toğuğuma girmişti zor eve gitmiştim

3- okuldayken pencerenin hemen altında oturuyordum birden ayağa kalkınca pencerenin sivri ucu kafamı yarmıştı her tarafım kan olmuştu

4- bisiklet kullanırken yokuş aşağı gidiyordum aksiyon filmlerindeki gibi birden aşağı atladım :D
    sağ dizimin üstünde et kopmuştu ayrıca ellerimin ici aşınmıştı ki ellerim daha fazla acıyordu 2gün yemek yiyemedim

5- 3,5 yaşındayken annem kaynamış çayı sofraya bırakmış bende ordan kendi yansımama bakarken :D çay ayağımın üstüne dökülmüş 12 yaşına kadar izi gitmemişti

daha çok var ama bunları hatırlıyorum

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesName -- 5 Nisan 2013; 15:41:12 >
  • -Yüzük Parmağımın Üstü Sıcak Süt Taşırken Su Toplamıştı Hala Daha Durur Onun İzi

-Kıl Dönmesi Ameliyatından Sonra Kuyruk Sokumumda İzi Var Halen Çukur Gibi
  • * Köpeğim elimi ısırmışdı yemek verirken ilk zamanlarda elimde dişinin izi durur hala (Kendisi hayatta değil şuan )

* 1. sınıfta arkadaşımla boğuşmaca oynarken alnım sıranın kenarına geldi 4 dikiş var

başka YARAM yok
  • quote:

Citizen romantik çıktı beyler

• 5 yaşımdayken bileğim yanlışlıkla sobaya değmişti hala küçük bir yara izi var bileğimde

• İlkokul 1'de arkadaşlarla kovalamaca oynarken ayağım kaymış eski tip kalorifer peteklerinin sivri ucuna kafamı çarpmıştım. Kafatasım çatlamış, 24 kat dikiş atmışlardı.

Bir de 4-5 yaşlarındayken oturmaktan canım sıkılıp camlı olan bir kapıya yumruk atmıştım. Sağ bileğimde yaklaşık 10 cm'lik bir dikiş izi var. Şansıma atardamarın olduğu taraftan kesilmemiş.
  • Kaşımda dikiş izi var abim bisikletle çarpmıştı,o zamanlar gidon kadar boyum vardı

• elimin çimentoya girmesi ve kuruması acilde ameliytla çıkardılar elim mosmordu

kendimi yere atma huyum olması bi kere yere atarken kocaman cam girmesi hayla duruyor

cam kırıklarıyla dolu uzun vbir merdivenden yuvarlanmam kesik izleri duruyor

dizlerimi taşa sürtüp çok kötü şekilde kanaması

elimi minibüsün kapısını sıkıştırmam son anda fark ettim

baş parmağıma jilet çarpması çizik gitti

ayakkabının arkası ayağıma saplanması sardılar

cam kırıklarına fark etmeden çıplak ayakla basmam

hemşirenin iğneyle her tarafımı delik deşik etmesi hemşire tombuldu

parmağıma yanık naylonun damlaması izi duruyor

tırnağımın arabaya takılması ve çıması 30 gün acıdan kıvrandım bide üstüne tuz döküldü tırnağımın olmadığı yere acıyı düşünün

tırnağımı kesiyim derken etimi kesmem babamın permatihiyle oynarken dudağımı kesmem

jiletle ıynarken avucumun içinin kesilmesi

okulda koşarken birisiyle çarpışmam burnumun kanaması ve dişimin kırılması

edit.duvara çıkıp oynarken kafamın kaşın yan tarafa yarılık açılması

• Geçen hafta Perşembe oldu birazcık iz kalacak

Resim ters çıkmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proscd -- 5 Nisan 2013; 16:16:24 >
  • Alnımın sağ kısmında 2-2.5 cm'lik bir iz var.5-6 yaşındayken masanın kenarında depar atarak girmiştim ordan kaldı.Estetik dikiş atılmıştı ama gene izi kaldı.Ben de hiç dert etmedim gerçi.Kaşlarımı çatınca ya da tek kaş kaldırınca dahada belli oluyor.Öyle yapıncada psikopat katil gibi görünüyorsun diyorlar

Edit : Dizimde leke var.Aynısı babamada da var hatta aynı yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 5 Nisan 2013; 16:20:49 >
  • Futbol oynarken dizim yarılmıştı ve kırılmıştı hala durur izi bozuk para büyüklüğünde.Bir de ilkokulda koşu yarışı yaparken bitireyim diye kayıp kafamı kapının koluna gömdüğüm yara var 5 dikiş kaşıma dikkatli bakınca belli oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.