Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

Damdan dama atlarım damını başına yıkarım, Citizen bir daha böyle konuşursan çekerim çavuşu takarım.
  • Yara izi değil ama burnum yamuk 7 ye giderken şaçma sapan bi olay yüzünden 3-5 kişi dalmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

5-6 yasimdayken abim banyo yapiyodu onu ciplak gormek icin banyoya kosa kosa aniden girince yerler islak oldugundan dusup betona kafami carptim kasimin ustunde dikis var

Cıplak gormek ne alaka anlamadımda her kesın ozelı var ama gecmıs olsun gene hatıraşar her zaman ıyıdır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol elimin orta parmağında tırnaktan başlayıp parmağa doğru deam eden artistik bir kesik izi var, bundan 12-13 sene önce lise1 deydim , kar vardı çok kardeşimle kürek aldık garajın önünü açıcaktık kardeşim küreği bir salladı çatırt diye parmağımı yardı kürek kemiğe kadar girdi . Şuaan bir sakatlık yok ama izi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boz ayı ile kapıştım.

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne?
  • Kavga ederken sag bilegime bicak gelmisti. Bilegimide 3-4 cm kesti. Damarida milim mesafeyla siyirdi aksam resmini eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

sag ve sol kolumda 20-30 tane dikis izi var kucukken arkadasları kovalarken bır apartmana gırmıslerdı kapıyı acmıyolardı bende kapının camı ındırdım

birde dizimde var yılbası gecesi sitede havai fişek patlatmıstık bekcıden kacarken dizim kaldırım tasına gırmıstı sonrasında dıkıslı halde okula gıtmıstım ve aynı yer tekrar acılmıstı

olm niye elini cama soktuktan sonra çıkartmaya çalışıyorsunuz

o anlık refleks yasamayan bilmez

yaşamadığımı kim söyledi

o zaman soyle soyleyeyım kucukken yapılan panik sonucu yapılmıs bır hareket

• sağ elimin baş parmagında küçük yanık izi var sitenin çardapını yaktığımda söndürmeye çalışıyordum elbisemle vururken sıçradı elime
  • Sol bileğimin damarlı bölgesinde 3-4 yaşındayken elime kahve dökülmesi sonucu oluşmuş yanık.
    Sağ elimin orta parmağında, aşk meseleleri yüzünden kapının camlarını indirmem sonucu oluşmuş yara ve dikiş izleri.
  • 3 yaşındayken parkta kaydırağa ters tırmanıyordum taşlı parkta, kafa üstü düşüp yarmıştım hala durur orada.
    8-9 yaşlarındayken ablamla ders çalışırken yanlışlıkla bacağıma uçlu kalem batırmıştım hem uç hem de yarası hala duruyor.
    14 yaşındayken saklambaç oynuyorduk baya geniş bir alanda, ben de baya 5-6 metre duvardan atlamıştım duvara bitişik şekilde sol dizimin solundan 60-70 santimlik çalı girmişti bacağımın içinde kırılmıştı hala girdiği yer duruyor.
    15 yaşındayken tırnağımdan ameliyat olmuştum hala duruyor kesildiği yer.
    15 yaşındayken kalp ameliyatı olmuştum kasıktan girdikleri yerdeki yara hala duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

• Bu sene akciğerim söndü sağ kolumun altında memeucu hizasından dren taktılar garip bi izi var
  • Vur kadehi citizen bu gece de sarhoşuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Kafama karpuz düşmüştü bir kere, o gün bugündür kafamın şekli ve fikirleri bozuk,

yorum avatar uyumu
  • 5-6 yaşımda bisikletten düştüm sağ yanagımda dikiş işi var azcık.

10yaşındada inşaat kumu dökmüşlerdi sokaga sonra 2-3 kere bisikletle üzerinden uçtum 3.de sağ kolumun üstüne düştüm tam omuz hizasında izi var yanık izi gibi duruyor
  • 10 yaslarında filan saklanbac oynarkesn hava karanlıkta orda bir tekerlek vardı ona takılıp duvardaki küflü tel sol kolumu yarmıstı yaklasık 20 cm filan hava izi durur
  • Karımda iki yara izi var üst üste çapraz şekilde(bıçak yarası, kavgada), sol ayağımın eklem kısmında motor kazasından kalma bir yara, sol göğüsümde çöküklük yine motor kazası.

• Çok düşüp yuvarlandım ama her hangi bir şekilde yara izi hatırlamıyorum.Belkide vardır incelemek lazım.
  • Sünnet oldum küçükken hala izi duruyor:)

• 1) Sağ elimin orta parmağına çok küçükken yanan plastikten bir damla geldi ve orda hep ufak bir iz kaldı. (Ateşle plastik askıyı yakıp dışarda böceklerin üstüne damlatırdım hep)Çocukluk işte.
    2) Bisikletle bir arkadaşı önüme almış yokuş aşağı geliyordum. Sonra el bıraktım ve cocuk korkudan direksiyonu kendi kontrol etmeye kalktı ve kaldırıma vurdu bizi. Sol dirseğimde onun izi var hala.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.