Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

quote:

?

Önce dinle.

Çok güldük boş mesaj ahahahahaha

Dememizi mi bekliyorsun ?

Senden böyle bir beklentim yok hocam, olayı kavrayabileceğini de düşünmüyorum

Aslında pişman oldum öyle dediğime ya harbi amaç neydi ?

Konu başlığı serbest çağrışım yaptı bende. Zira bu şarkıda "alnımdaki bıçak yarası senin yüzünden / tabakam senin yadigarın" sözleri geçiyor. Kimseye bir mesaj vermek veya komik görünmek gibi bir niyetim yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozo Luluk -- 10 Nisan 2013; 10:36:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Sag kasimi duvara surttum orda kalan bir cizik var hosuma gider.Birde biyik bolgemin kenari cizik belli olmuyor

Sekil olmus yanı :)

Aynen.İnsanlar cizdirdigimi saniyor :)

Bnde eskıden oyle kasım gozumun altı falan olsun ıstıyordum ama suan gerek yok :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

?

Önce dinle.

Çok güldük boş mesaj ahahahahaha

Dememizi mi bekliyorsun ?

Senden böyle bir beklentim yok hocam, olayı kavrayabileceğini de düşünmüyorum

Aslında pişman oldum öyle dediğime ya harbi amaç neydi ?

Konu başlığı serbest çağrışım yaptı bende. Zira bu şarkıda "alnımdaki bıçak yarası senin yüzünden / tabakam senin yadigarın" sözleri geçiyor. Kimseye bir mesaj vermek veya komik görünmek gibi bir niyetim yoktu.

Kusura bakma ozaman

• No gerginlik konuya devam

• 1-İlkokulda kafamı mermere çarptım.Alnım şişti.
    2-Kafamı peteğe vurdum.Şuan kafamda yamukluklar var.
    3-Karşıdan karşıya geçerken şu plastik engel var ya sitelerin girişlerinde heh ona çarpmıştım.Arkadaşlarla top oynayıp dönmüştüm tişörtümü bir sallayım derken annem yarayı görmüştü hala duruyor göbeğin azıcık üstü bildiğin 5 cm kalınlığında çizgi var.
  • sessizce dağılın beyler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeen

İki ya da üçüncü sınıftı basketbol oynarken.cam girmişti sonra o bacakla ağlaya ağlaya 3-4 kilometre bisiklet sürmüştüm Bir de küçükken halısahanın tellerine takılırdım ellerimde kollarımda falan çok iz var. Bir adet de deniz anası tarafından yapılma 'Z' şeklinde kocaman beyaz iz var sağ kolumda . Not:Deniz anası çok sevmliydi

Cok gecmıs olsun. ...

Ne için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

sessizce dağılın beyler...

Wow cidden cok kotu

• quote:

quote:

quote:

İki ya da üçüncü sınıftı basketbol oynarken.cam girmişti sonra o bacakla ağlaya ağlaya 3-4 kilometre bisiklet sürmüştüm Bir de küçükken halısahanın tellerine takılırdım ellerimde kollarımda falan çok iz var. Bir adet de deniz anası tarafından yapılma 'Z' şeklinde kocaman beyaz iz var sağ kolumda . Not:Deniz anası çok sevmliydi

Cok gecmıs olsun. ...

Ne için?

Cam gırmıs denız anası olayı için

• Sol kaşımda yarık var dikişsiz. Ard arda kafa atınca yarıldı
    Ciddiyim iz var ve ilk bir hafta yüzüm kotu diye zehir olmuştu . Sonra alıştım ama kaş çıkmıyor izin orda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife3

Sol kaşımda yarık var dikişsiz. Ard arda kafa atınca yarıldı
    Ciddiyim iz var ve ilk bir hafta yüzüm kotu diye zehir olmuştu . Sonra alıştım ama kaş çıkmıyor izin orda.

Özel değilse neden kafa attığını açıklar mısın birine mi attın yoksa sınırden mı?Bu arada çok geçmiş olsun...

• quote:

quote:

Özel değilse neden kafa attığını açıklar mısın birine mi attın yoksa sınırden mı?Bu arada çok geçmiş olsun...

Kavga ederken oldu uyuşmuştu zaten yüzümden kan akınca farkettim. Sağol

• Benim sol bacağımda yanık izi var. Küçükken köpekleri çok severmişim. Köpeğin biriyle oynuyormuşum. O kaçıyormuş ben kovalıyormuşum. Sonra o közün yanından geçmiş bense içinden. =(

Birde kafamın sol tarafında 10 dikişlik bi dikiş izi var. Snowboard öğrendiğim gün oldu. Hocayla çok güzel kayıyordum. Dedi baya çabuk öğreniyorsun 3 kere çık gel sonra başka tekniklerde göstereyim dedi. Tamam dedim. 1 çıktım 2 çıktım 3.nün inişinde ezilmemiş kardan gidiyordum. Karın altında taş varmış. Düştüm. nasıl bir esneklik ise ayağıma takılı snowboard kafama çarpıp kafamı yardı. İlk başta pek acı hissetmedim. Sonra boynumdan aşağı inen bir sıcaklık hissettim. Elimle boynuma dokundum elim komple kan oldu. resmen kafamdan kan fışkırıyordu.Etrafta pek kalabalık değildi. O halde belki 200-300 metre koştum. Bir yandan koşuyorum bir yandan da küçük çocuklar görüp etkilenmesin diye gizlemeye çalışıyordum. Bu olay olalı 7 sene falan oldu o günden sonrada bir daha kayak yapmaya gitmedik. =(

• quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Benim sol bacağımda yanık izi var. Küçükken köpekleri çok severmişim. Köpeğin biriyle oynuyormuşum. O kaçıyormuş ben kovalıyormuşum. Sonra o közün yanından geçmiş bense içinden. =(

Birde kafamın sol tarafında 10 dikişlik bi dikiş izi var. Snowboard öğrendiğim gün oldu. Hocayla çok güzel kayıyordum. Dedi baya çabuk öğreniyorsun 3 kere çık gel sonra başka tekniklerde göstereyim dedi. Tamam dedim. 1 çıktım 2 çıktım 3.nün inişinde ezilmemiş kardan gidiyordum. Karın altında taş varmış. Düştüm. nasıl bir esneklik ise ayağıma takılı snowboard kafama çarpıp kafamı yardı. İlk başta pek acı hissetmedim. Sonra boynumdan aşağı inen bir sıcaklık hissettim. Elimle boynuma dokundum elim komple kan oldu. resmen kafamdan kan fışkırıyordu.Etrafta pek kalabalık değildi. O halde belki 200-300 metre koştum. Bir yandan koşuyorum bir yandan da küçük çocuklar görüp etkilenmesin diye gizlemeye çalışıyordum. Bu olay olalı 7 sene falan oldu o günden sonrada bir daha kayak yapmaya gitmedik. =(

Çok geçmiş olsun snowboard zaten tehlıkelıdır her sporun bır kazasıda vardır zaten tekrar cok gecmıs olsun kardesım

• quote:

quote:

quote:

Kavga ederken oldu uyuşmuştu zaten yüzümden kan akınca farkettim. Sağol

Önemli değil tekrar çok geçmiş olsun...

• quote:

quote:

Benim sol bacağımda yanık izi var. Küçükken köpekleri çok severmişim. Köpeğin biriyle oynuyormuşum. O kaçıyormuş ben kovalıyormuşum. Sonra o közün yanından geçmiş bense içinden. =(

Çok geçmiş olsun snowboard zaten tehlıkelıdır her sporun bır kazasıda vardır zaten tekrar cok gecmıs olsun kardesım

Sağol. Allah'a şükür ucuz atlattık. Ölümden değil ama sakat, muhtaç kalmaktan çok korkarım. Allah kimseye göstermesin. =/

• quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Herhalde en fazla ve çeşitli yaralar bende var :)
    Yanağımda Kılıç kesiğinden Kafa tasımda çatlağa kadar :D
    Bir kaçından bahsedeyim ;

- Sakal bırakmamın sebeplerinden biri sol yanağımda ki kılıç kesiğidir zamanında dojoda arkadaşım "Yanlışlıkla" kesmişti.-Yanlışlıklanın üzerinde durma sebebim hala yanlışlık olduğuna inanmamam".
    - Saç uzatmamım sebeplerinden biri ise tam saçın çıkmaya başladığı yerin 1-2CM gerisinde bir kazadan dolayı oluşan yara izi yüzünden saç çıkmaması.
    - Sol dizimde midye kesiği var denizde kesilmişti fakat aşırı büyük bir kesik midyeler toplaşıp gurup daldı herhalde tek midye yaptıysa Poseidonun midyesi falan çünkü 10-15cmlik falan bir yarık olmuştu tabi dikiş izleride var.
    -Sol bacağım bilektek kırılmıştı araba çapması sonucu kemiğim dışarı çıkmıştı orada da büyük bir iz var alçıdan nefret etmem sebebimdir .
    -Sol kolum yanmıştı sıcak bir sıvı ile ve sol kolumda çok çok az kıl çıkıyor ve %70 his kaybı var iz kalmadı nedense fakat kıl çıkmıyor :)
    -Sol kolumda bir kız arkadaşımın "AAAA cidden acımıyormu" diyip Rotring saplamasından dolayı kalan bir deliğimsi bir iz var.
    -Serçe parmağımda ve Yüzük parmağımda cam kırılması sonucu oluşmuş bir çizik var cama yumruk atmadım zaten sol kolumla yumruk atmam :D

İlk aklıma geleler bunlar :)

Anladık aikido yapıyorsun, 2 sene yaptım bende

Sağ elimin üstünde 3 tane çizik var beyler isterseniz SS atabilirim. Herkes faça çektiğimi düşünsede, olay cama yumruk atmamla başladı. Çok pişmanım aslında

• quote:

quote:

quote:

Sağol. Allah'a şükür ucuz atlattık. Ölümden değil ama sakat, muhtaç kalmaktan çok korkarım. Allah kimseye göstermesin. =/

Aynen oyle kardesım

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme

quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Herhalde en fazla ve çeşitli yaralar bende var :)
    Yanağımda Kılıç kesiğinden Kafa tasımda çatlağa kadar :D
    Bir kaçından bahsedeyim ;

- Sakal bırakmamın sebeplerinden biri sol yanağımda ki kılıç kesiğidir zamanında dojoda arkadaşım "Yanlışlıkla" kesmişti.-Yanlışlıklanın üzerinde durma sebebim hala yanlışlık olduğuna inanmamam".
    - Saç uzatmamım sebeplerinden biri ise tam saçın çıkmaya başladığı yerin 1-2CM gerisinde bir kazadan dolayı oluşan yara izi yüzünden saç çıkmaması.
    - Sol dizimde midye kesiği var denizde kesilmişti fakat aşırı büyük bir kesik midyeler toplaşıp gurup daldı herhalde tek midye yaptıysa Poseidonun midyesi falan çünkü 10-15cmlik falan bir yarık olmuştu tabi dikiş izleride var.
    -Sol bacağım bilektek kırılmıştı araba çapması sonucu kemiğim dışarı çıkmıştı orada da büyük bir iz var alçıdan nefret etmem sebebimdir .
    -Sol kolum yanmıştı sıcak bir sıvı ile ve sol kolumda çok çok az kıl çıkıyor ve %70 his kaybı var iz kalmadı nedense fakat kıl çıkmıyor :)
    -Sol kolumda bir kız arkadaşımın "AAAA cidden acımıyormu" diyip Rotring saplamasından dolayı kalan bir deliğimsi bir iz var.
    -Serçe parmağımda ve Yüzük parmağımda cam kırılması sonucu oluşmuş bir çizik var cama yumruk atmadım zaten sol kolumla yumruk atmam :D

İlk aklıma geleler bunlar :)

Anladık aikido yapıyorsun, 2 sene yaptım bende

Sağ elimin üstünde 3 tane çizik var beyler isterseniz SS atabilirim. Herkes faça çektiğimi düşünsede, olay cama yumruk atmamla başladı. Çok pişmanım aslında

Niye attın ki? Gizli değilse bizle paylasabilirsin bu arada çok geçmiş olsun...

• Sol.elimin.ustu.soba.yaniği.kasiklarimin.ustu.fitik.sol.gogsumun.altinda.uzun.bi.kesik.var.annemle.tartisirken.annem.kirik.aski.ile.combo.yapti.bacaklar.kucuklukten.full.yara.izi.oyle.baska.buyuk.yok.Allaha.sukur..

Not.Bosluk.tusunun.oldugu.kisimin.dokunmatigi.bozuldu..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.