Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Sol.elimin.ustu.soba.yaniği.kasiklarimin.ustu.fitik.sol.gogsumun.altinda.uzun.bi.kesik.var.annemle.tartisirken.annem.kirik.aski.ile.combo.yapti.bacaklar.kucuklukten.full.yara.izi.oyle.baska.buyuk.yok.Allaha.sukur..

Not.Bosluk.tusunun.oldugu.kisimin.dokunmatigi.bozuldu..

Gecmıs olsun kardesım.Bosluk tusunu yaptırırsın zamanla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalbimde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

quote:

Sol.elimin.ustu.soba.yaniği.kasiklarimin.ustu.fitik.sol.gogsumun.altinda.uzun.bi.kesik.var.annemle.tartisirken.annem.kirik.aski.ile.combo.yapti.bacaklar.kucuklukten.full.yara.izi.oyle.baska.buyuk.yok.Allaha.sukur..

Sinifi.gecersem.abim.iPhone.verecek.o.yuzden.yaptirmiyorum.gecemezsem.atiliyorum.sanayiide.calisir.yaptiririz.artik.yara.vs.onemli.degil.Allaha.sukur.kimseye.muhtac.degiliz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Sinifi.gecersem.abim.iPhone.verecek.o.yuzden.yaptirmiyorum.gecemezsem.atiliyorum.sanayiide.calisir.yaptiririz.artik.yara.vs.onemli.degil.Allaha.sukur.kimseye.muhtac.degiliz....

Aga yapma bırakma calıs cabala

• Kafama televizyon düsmüstü o zamanlar tüplüydü tabi hayvan gibi bir şey. Kaşımda hala izi var

• dedi çıhar harita işte güzelim orda senin benim vücumdumda bıraktığın 3-5 jilet yarası var ya işte onları çıhardım hoca dedi bunlar ney hocam 3-5 jilet yarası sanki sanırsınız ki psikopatın allahı ama bilmezsiniz ki o 3-5 jilet yarası ela gözlü sevdiğimin hatırası çal keke çal..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Kardeşim kapıyı kitlemişti bir keresinde bende aç ulan diye kapıyı yumruklarken yanlışlıkla camlı yere salladım bir tane ve bileğimde + şeklinde kesik kaldı. Çal keke çaaaal

Aynı olayı yaşamışız benimki o kadar ufak olmadı kolum bileğin yukarsından yarıldı kemik göründü :) hala belirgin izi var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aga yapma bırakma calıs cabala

Hayirlisi..

• quote:

İlkten mors alfabesi sandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLiseli

Kafama televizyon düsmüstü o zamanlar tüplüydü tabi hayvan gibi bir şey. Kaşımda hala izi var

Gecmıs olsun heralde benım kafaya dusseydı yara kalmaz ıkıye ayrılırdı kafam

• quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

dedi çıhar harita işte güzelim orda senin benim vücumdumda bıraktığın 3-5 jilet yarası var ya işte onları çıhardım hoca dedi bunlar ney hocam 3-5 jilet yarası sanki sanırsınız ki psikopatın allahı ama bilmezsiniz ki o 3-5 jilet yarası ela gözlü sevdiğimin hatırası çal keke çal..

Burda saglık vs gercek olagan seylerden bahsederken senın gıbı ılokullu gelıp bunu yazıp hele hele onu yazmak ıcın ugrasması cok sacma bıraz daha konuya gore sevıyelı ol rica ederim

• iş kazası sonucu, boğazımda 36 dikiş, kafatasımda 14 dikiş izi mevcut.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

dedi çıhar harita işte güzelim orda senin benim vücumdumda bıraktığın 3-5 jilet yarası var ya işte onları çıhardım hoca dedi bunlar ney hocam 3-5 jilet yarası sanki sanırsınız ki psikopatın allahı ama bilmezsiniz ki o 3-5 jilet yarası ela gözlü sevdiğimin hatırası çal keke çal..

Burda saglık vs gercek olagan seylerden bahsederken senın gıbı ılokullu gelıp bunu yazıp hele hele onu yazmak ıcın ugrasması cok sacma bıraz daha konuya gore sevıyelı ol rica ederim

Yav he he.

• İlkokul 1'deyken bir çocukla kavga etmiştim parmağımı ısırmıştı ısırık izi hala durur baş parmağımda.
    Kafam yarılmıştı bir kere onun izi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lachesis<3

quote:

İlkten mors alfabesi sandım.

gg

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

Çal qeqe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Criminal

İlkokul 1'deyken bir çocukla kavga etmiştim parmağımı ısırmıştı ısırık izi hala durur baş parmağımda.
    Kafam yarılmıştı bir kere onun izi var.

Bence ısırmıs koparmıs parmagını hala ızı kaldıysa gecmıs olsun

• adam konu tutsun diye en az 100 mesaj atmış ya
  • Ayak bileğimde ve parmağımda yanık izi,avuç içi ve kolda dikiş izi,kafada ve kaş ta yarık
    Ayak bileğime erimiş poşet yapışmıştı,avuç içi ve kol aynı olayda oluştular yanlışlıkla camın içinden geçmiştim,kafam amca oğlu yüzünden oldu merdivenden yuvarlamış beni,kaşıda dikenli tel yüzünden yarmıştım duvarın üstündeki teli unutmuşum duvara çıkıp bir anda ayağa kalkınca tel kaşın üstünden girmiş aşağı doğru kesmişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme

quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Herhalde en fazla ve çeşitli yaralar bende var :)
    Yanağımda Kılıç kesiğinden Kafa tasımda çatlağa kadar :D
    Bir kaçından bahsedeyim ;

- Sakal bırakmamın sebeplerinden biri sol yanağımda ki kılıç kesiğidir zamanında dojoda arkadaşım "Yanlışlıkla" kesmişti.-Yanlışlıklanın üzerinde durma sebebim hala yanlışlık olduğuna inanmamam".
    - Saç uzatmamım sebeplerinden biri ise tam saçın çıkmaya başladığı yerin 1-2CM gerisinde bir kazadan dolayı oluşan yara izi yüzünden saç çıkmaması.
    - Sol dizimde midye kesiği var denizde kesilmişti fakat aşırı büyük bir kesik midyeler toplaşıp gurup daldı herhalde tek midye yaptıysa Poseidonun midyesi falan çünkü 10-15cmlik falan bir yarık olmuştu tabi dikiş izleride var.
    -Sol bacağım bilektek kırılmıştı araba çapması sonucu kemiğim dışarı çıkmıştı orada da büyük bir iz var alçıdan nefret etmem sebebimdir .
    -Sol kolum yanmıştı sıcak bir sıvı ile ve sol kolumda çok çok az kıl çıkıyor ve %70 his kaybı var iz kalmadı nedense fakat kıl çıkmıyor :)
    -Sol kolumda bir kız arkadaşımın "AAAA cidden acımıyormu" diyip Rotring saplamasından dolayı kalan bir deliğimsi bir iz var.
    -Serçe parmağımda ve Yüzük parmağımda cam kırılması sonucu oluşmuş bir çizik var cama yumruk atmadım zaten sol kolumla yumruk atmam :D

İlk aklıma geleler bunlar :)

Anladık aikido yapıyorsun, 2 sene yaptım bende

Sağ elimin üstünde 3 tane çizik var beyler isterseniz SS atabilirim. Herkes faça çektiğimi düşünsede, olay cama yumruk atmamla başladı. Çok pişmanım aslında

Niye attın ki? Gizli değilse bizle paylasabilirsin bu arada çok geçmiş olsun...

Cinnet geçirmiştim 2009'da. Size komik gelebilir ama insan sinir krizine girince birşekilde biryerlere veya biryerine zarar verebiliyor farkında olmadan. elimin içindeki damarları görmüştüm ama gram acı hissetmemiştim. Çok sinirli bi yapım var sanırım ondan gözüm görmemiş. Aklınız varsa hocam sinirinize hakim olun. Bunu yaşadığım için söylüyorum. Doktor bildiğiniz oval iğne ile yorgan diker gibi dikmişti. Çok kötü bi gündü hatırlamak istemiyordum. Yaşım 18di o zamanlar

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.