Şimdi Ara

taşıdığınız yara iziniz var mı? Anısı ne? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
11
Favori
12.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

Orijinalden alıntı: iPhonedo Deyipte Geçme

quote:

Herhalde en fazla ve çeşitli yaralar bende var :)
    Yanağımda Kılıç kesiğinden Kafa tasımda çatlağa kadar :D
    Bir kaçından bahsedeyim ;

- Sakal bırakmamın sebeplerinden biri sol yanağımda ki kılıç kesiğidir zamanında dojoda arkadaşım "Yanlışlıkla" kesmişti.-Yanlışlıklanın üzerinde durma sebebim hala yanlışlık olduğuna inanmamam".
    - Saç uzatmamım sebeplerinden biri ise tam saçın çıkmaya başladığı yerin 1-2CM gerisinde bir kazadan dolayı oluşan yara izi yüzünden saç çıkmaması.
    - Sol dizimde midye kesiği var denizde kesilmişti fakat aşırı büyük bir kesik midyeler toplaşıp gurup daldı herhalde tek midye yaptıysa Poseidonun midyesi falan çünkü 10-15cmlik falan bir yarık olmuştu tabi dikiş izleride var.
    -Sol bacağım bilektek kırılmıştı araba çapması sonucu kemiğim dışarı çıkmıştı orada da büyük bir iz var alçıdan nefret etmem sebebimdir .
    -Sol kolum yanmıştı sıcak bir sıvı ile ve sol kolumda çok çok az kıl çıkıyor ve %70 his kaybı var iz kalmadı nedense fakat kıl çıkmıyor :)
    -Sol kolumda bir kız arkadaşımın "AAAA cidden acımıyormu" diyip Rotring saplamasından dolayı kalan bir deliğimsi bir iz var.
    -Serçe parmağımda ve Yüzük parmağımda cam kırılması sonucu oluşmuş bir çizik var cama yumruk atmadım zaten sol kolumla yumruk atmam :D

İlk aklıma geleler bunlar :)

Anladık aikido yapıyorsun, 2 sene yaptım bende

Sağ elimin üstünde 3 tane çizik var beyler isterseniz SS atabilirim. Herkes faça çektiğimi düşünsede, olay cama yumruk atmamla başladı. Çok pişmanım aslında

Hiç Aikido yapmadım :) Sporları karıştırdın sen sanırsam :)

Aikido yapılan yerlere dojo denir, ondan karıştırdım demekki :)

• kaş . körebe oynuyoduk kuzenle bende tülbent var kafada yüzde elli görüyorum bu hainlik yaptı neyse üstüne atladım çekildi sonra kenera bende kafayı mobilyanın tahta köşeye vurdum anneannem geldi bi baktı her yer kan ben ağlıyorum yaşım 4 neyse sonra kaşım ikiye ayrılmıştı ozaman dikiş attırmayıda bilmiyoduk neyse bantla yapıştırdı ufak bi iz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Kardeşim kapıyı kitlemişti bir keresinde bende aç ulan diye kapıyı yumruklarken yanlışlıkla camlı yere salladım bir tane ve bileğimde + şeklinde kesik kaldı. Çal keke çaaaal

Aynı olayı yaşamışız benimki o kadar ufak olmadı kolum bileğin yukarsından yarıldı kemik göründü :) hala belirgin izi var

Ohaaa. :D Bir gün benden 1 yaş büyük abim ile kavga ederken kendimi salona kitlemiştim. Kapısı camlı idi. Abim tekme atıp camı indirmişti. :D
  • ön çapraz bağ ameliyatı dikiş izi anısı cok manidar futbol hayatımı bitirdi :))
  • 1.Sınıfta bir kızı kovalerken ayağım kayıp sıranın metal yerine kafa attım hala. duruyor alnımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herhalde en fazla ve çeşitli yaralar bende var :)
    Yanağımda Kılıç kesiğinden Kafa tasımda çatlağa kadar :D
    Bir kaçından bahsedeyim ;

- Sakal bırakmamın sebeplerinden biri sol yanağımda ki kılıç kesiğidir zamanında dojoda arkadaşım "Yanlışlıkla" kesmişti.-Yanlışlıklanın üzerinde durma sebebim hala yanlışlık olduğuna inanmamam".
    - Saç uzatmamım sebeplerinden biri ise tam saçın çıkmaya başladığı yerin 1-2CM gerisinde bir kazadan dolayı oluşan yara izi yüzünden saç çıkmaması.
    - Sol dizimde midye kesiği var denizde kesilmişti fakat aşırı büyük bir kesik midyeler toplaşıp gurup daldı herhalde tek midye yaptıysa Poseidonun midyesi falan çünkü 10-15cmlik falan bir yarık olmuştu tabi dikiş izleride var.
    -Sol bacağım bilektek kırılmıştı araba çapması sonucu kemiğim dışarı çıkmıştı orada da büyük bir iz var alçıdan nefret etmem sebebimdir .
    -Sol kolum yanmıştı sıcak bir sıvı ile ve sol kolumda çok çok az kıl çıkıyor ve %70 his kaybı var iz kalmadı nedense fakat kıl çıkmıyor :)
    -Sol kolumda bir kız arkadaşımın "AAAA cidden acımıyormu" diyip Rotring saplamasından dolayı kalan bir deliğimsi bir iz var.
    -Serçe parmağımda ve Yüzük parmağımda cam kırılması sonucu oluşmuş bir çizik var cama yumruk atmadım zaten sol kolumla yumruk atmam :D

İlk aklıma geleler bunlar :)

adam boş kaldıkça kendini sağa sola vurmuş

• 2 ameliyat izi 3 5 tanede kafanın çeşitli yerlerinde dikiş izleri hepsini açıklarım boş zamanda
  • Bir yaz aksami kucuk kardesimi bebek arabasiyla gezdirirken sol ayagimda yere bastigimda kalkan bir sey sag ayagimin on tarafini derin bir sekilde kesti. Izi hala duruyor fakat halen neyin buna sebep oldugunu bilmem. Caaal keke caaaal.

• Ilk okulda birbirimizi dovmece oyunu oynardik, bi cocuk beni kolumdan ters cevirip yere atti, anlim demir siranin sivri yerine geldi... Anlimda 2 cmlik yarik izi var senelerdir.

• *Sol dizimde ve sağ kolumda motor kazası izi var (Sıyrık)
    *Sağ el başparmağımda havya izi var lehim yaparken yanlışlıkla oldu
    *Sol işaret parmağımda küçük bir sigara izi var (Yeni tanıştığım bir arkadaş manyak çıktı durduk yere basmıştı, birdahada görüşmedim o arkadaşla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 11 Nisan 2013; 20:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

*Sol dizimde ve sağ kolumda motor kazası izi var (Sıyrık)
    *Sol işaret parmağımda küçük bir sigara izi var (Yeni tanıştığım bir arkadaş manyak çıktı durduk yere basmıştı, birdahada görüşmedim o arkadaşla)

Geçmiş olsun arkadaşım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kere aynı ameliyattan oldum adonislerimin oralar harita gibi oldu .Bir de küçükken koltukta zıplarlen cam sehpanın ucuna gözümü çarpmıştım doktor 0,4 mm ile kör olmayı ucuz atlatmışsın dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare

3 kere aynı ameliyattan oldum adonislerimin oralar harita gibi oldu .Bir de küçükken koltukta zıplarlen cam sehpanın ucuna gözümü çarpmıştım doktor 0,4 mm ile kör olmayı ucuz atlatmışsın dedi

Aynen ucuz atlatmıssın gecmıs olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Uc bes jilet yarasi o da ela gozlu sevdigimin hatirasi. Cal keke caaal.

• quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

*Sol dizimde ve sağ kolumda motor kazası izi var (Sıyrık)

Geçmiş olsun arkadaşım...

Teşekkür ederim
  • Sünnet dikişi var iş görür mü ?

• Benim niye hiç öyle yaram yok la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legen-WaitForIt-Dary

Benim niye hiç öyle yaram yok la?

Sessiz sakin birisin o zaman

• anne annemlerdedeyken orda el bombası vardı orda el bombası neden olduğunu hala anlamıyorum neyse arkadaşla alıp oynuyorduk sonra bu hayvan pimini çekti attı arkamdaki sol yanagımda delikler var
  • sol dizimin üstünde kelebek yarası var, onla sokmuştu adam. ince bir çizik.
    sag sırtımındada aynı şekildede kelebek yarası var, oraya girdi kelebek.
    başka birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.