Merhaba.Uzun süredir marka araştırması yapıyorum taşınabilirbilgisayarlar konusunda ancak henüz bir karar verebilmiş değilim elimde şuan casper nirvana var ve çok kötü mağdur olmuş durumdayım elimde patladı iğrenç ötesi bir bilgisayarmış ben öğrenciyim.i7 işlemcili bir cihaz almak istiyorum.Video Edit programları konusunda ihtiyacım var final cut avid gibi profesyonel programları rahatca kullanabileceğim bir bilgisayar almam gerek.Sony Vaio VPCF13Z8E/BI modelini düşünmüştüm ancak yorumları okuyunca vazgeçtim.Macbook pro ise pahalı bu standartlarda sağlam bir model ve marka önerebilir misiz? teşekkür ederim şimdiden...
ASUS
hocam forumda laptop konusuna girerseniz görürsünüz yanlış konuda çözüm arıyorsunuz
ayrıca casper,hp,acer para verilip de alınmaz o kadar dandik
Notebook konusundan diğer notebooklara girerek bakabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Berkayboys
hocam forumda laptop konusuna girerseniz görürsünüz yanlış konuda çözüm arıyorsunuz
ayrıca casper,hp,acer para verilip de alınmaz o kadar dandik
Notebook konusundan diğer notebooklara girerek bakabilirsiniz
tamam teşekkür ederim arkadaşım oraya bakalım bide
Rica ederim dostum. Ben hp aldım geçen sene 1 yıl oldu sattım sürüsüyle arıza çıkardı. Şuanda dell 5010 g46h45 var 4 aylık. Ekranda karıncalanma sorunu hariç bir sorun yok o da abartılacak bişey değil çoğu led ekranlarda varmış laptoplarda.
Rica ederim dostum. Ben hp aldım geçen sene 1 yıl oldu sattım sürüsüyle arıza çıkardı. Şuanda dell 5010 g46h45 var 4 aylık. Ekranda karıncalanma sorunu hariç bir sorun yok o da abartılacak bişey değil çoğu led ekranlarda varmış laptoplarda.
hadi ya geçmiş olsun ben de casperdan çekiyiorum işte ya ekmeğimi bilgisayardan kazancağım için ince eleyip sık dokuyorum profesyonel bişey almam lazım vaio,lenovo ve mac arasında kaldım en çok işime yarayan mac ama işte fiyatları malum tahmin edersinki