Şimdi Ara

Taşınabilir DAC cihazı tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonuma bağlayabileceğim taşınabilir bir dac cihazı tavsiyesi lazım. Bu konuda pek bilgim olmadığından size danışmak istedim. Genelde tidal üzerinden masters şarkılar dinlediğimden 24bit 96khz desteklese benim için yeterli olur.
    Telefonum Samsung galaxy s10 ve sanırım direkt telefona bağladığımda kulaklığı 16bit üstüne çıkamıyorum. Kulaklığım Sennheiser momentum 3 (bluetooth ile Max 16bit desteklediğinden arada kablolu kullanmak istiyorum)
    hatta bluetooth özelliği olup dac cihazı telefona Ldac ya da aptx hd gibi bir bağlantıyla bağlanabilirse çok daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 12 Ocak 2020; 15:7:27 >

• switel kullanıcısına yanıt
    Vakti zamanında bir arkadaşım bu cihazı önermişti. Pek bildiğim bir konu değil ama tam aradığınız tarzda bir cihaz olduğunu düşünüyorum

https://www.amazon.com/dp/B078H4YD2L/?coliid=I17D9KET0S5IIS&colid=MAK68QVCKAQW&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Evet tam istediğim bu sanırım. Ama araştırdım, türkiyede satan biryer yok.

• Bluetooth DAC'lar var ama hi-res kayıtlarda tercih edilmez pek. Audioquest Dragonfly'a bakmanızı öneririm.
  • y-emre kullanıcısına yanıt
    Ldac aktarım 24bit 96khz'ye kadar çıkıyor aslında. Benim için yeterli bir seviye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB DAC Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.