Şimdi Ara

Taşınabilir Disk Ne zaman alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yedekleme ve dosya taşıma için bir taşınabilir disk almayı düşünüyorum. 3.5" ve Firewire çıkışı olması benim için önemli. 320-500 veya 750 gb olabilir. Yeter ki 200 ytlden fazla olmasın. Bir arkadaş başka bir konuda fiyatların eylül sonuna doğru daha da düşeceğini söylemiş. Beklemek mantıklımı?

Şimdiye kadar Maxtor One Touch 4 Plus 500 GB ve WD My Book 2 Home Edition 500 GB düşündüm.

Tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir. Kampanya ve indirimlerden haberdar ederseniz sevinirim.

• Hocam peki şu eylül sonu konusuna ne diyorsun? Ayrıca Maxtor neden tavsiye etmediniz meraktan soruyorum fiyatıda uygun gibi de.
  • sımdı gold pc de Western Digital pasaport modelı 195 ytl + 10 taksıt yapıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: emcyaman

Hocam peki şu eylül sonu konusuna ne diyorsun? Ayrıca Maxtor neden tavsiye etmediniz meraktan soruyorum fiyatıda uygun gibi de.

Çok fazla tercih edilmiyor ve yanlış hatırlamıyorsam batmıştı da seagate mi satın aldı öyle bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

Orjinalden alıntı: emcyaman

Hocam peki şu eylül sonu konusuna ne diyorsun? Ayrıca Maxtor neden tavsiye etmediniz meraktan soruyorum fiyatıda uygun gibi de.

Çok fazla tercih edilmiyor ve yanlış hatırlamıyorsam batmıştı da seagate mi satın aldı öyle bişey

evet seagate aldı ama ürünler şuan gayet iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.