Şimdi Ara

Taşınabilir Hard Disc Hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Smartdisk 250 gb taşınabilir hard diskim var. bi çok bilgisayarda denedim fakat resimdeki hatayı veriyor. Sürücünün ismi eskiden RIZA(F) oluyordu şimdi Yerel disc(F) yazıyor. bilgisayar hard diski tam okumuyor galiba.. çözüm önerileriniz neler.

Taşınabilir Hard Disc Hatası!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkut159 -- 4 Eylül 2009; 22:19:35 >

• Başlat => Çalıştır =>cmd yaz. Tamam de Komut İstemi penceresi açılacak. Bu pencere metin tabanlı (komut satırı) fonksiyonlar uygulanır. Buraya chkdsk/r #: komutunu yazarak (# yerine kontrol etmek istediğiniz sürücünün harfini yazacaksınız) ve enter. Bu kontrol sonrasında problemini çözebilir. Örnek: chkdsk /f f: < önce bu konutu deneyin.
  • chkdsk /f f: komutunu denedim. dizin girdileri siniyor ve dizin girdisi oluşturuluyor falan yazdı. hatalar düzeltildi yazdı. fakat hala aynı durum devam ediyor.
  • anlaşılan hdd göçmüş, geçmiş olsun... formatla düzeltebilirsin belki ama eğer içindeki bilgiler senin için önemli ise sakın atma... bir daha ulaşman çok zor olacaktır...

"recover my files" gibi bir data recovery programını dene, eğer dosyaları bu yöntemle kurtarabilirsen sonra (hızlı değil ama) format at...
  • hdd yi neden düşürdün ?

düşürmedim deme
  • bedede free sagate hardiskte aynı hatayı aldım 400 gb bilgim yok oldu servise gitti kurtarılma ihtimali yok dediler yeni hardisk gönderdiler
  • kurtarılma ihtimali var, ama öyle insanları servise koyduklarında o ihtimal ortadan kalkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.