Şimdi Ara

Taşınabilir harddisk bad sector (2tb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2 terabyte olan bir harddiskim var. Bu ana kadar çektiğim tüm fotoğraflar, videolar ve benzeri bilgiler içinde.Neredeyse tam dolu harddisk ve içindeki bilgiler benim için önemli. Çok geniş bir harddisk olduğu için yedeğini de alma şansım yok... Dikkatsizlik ve şanssızlık sonucu yaklaşık 1 hafta önce 1 metreden yere düşürdüm. Harddisk bilgisayara takılıydı ve çalışıyordu. Aynı şekilde şanslıyım ki harddisk ilk denememden beri çalışıyor. Birkaç çok önemli olmayan dosya dışında hemen her dosya çalışır durumda. Ancak 200 mb dan büyük yeni dosya yüklemeye kalktığımda eskiye nazaran aşırı bir yavaşlama söz konusu. Hatta belli bir noktadan sonra ilerleme farkedilmiyor bile ve dikkat ettim, her seferinde aynı noktada takılma mevcut. Bu sorun sadece harddiske dosya yüklerken var. Dosyayı bilgisayara aktarmada veya görüntülemede yok, ayrıca küçük boyutlu dosyalarda da bir sorun yok. Gayet sorunsuz eski hızında gibi işliyor. CHKDSK taraması yaptım ve sonucunda 4% bad sector bulundu. Bana bu bad sectorleri işaretleyecek bir program gerekiyor sanırım. Tavsiyeleriniz nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD Bad Sector ?
    5 yıl önce açıldı
    SSD ve Bad Sector
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.