Şimdi Ara

Taşınabilir harddisk paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben ttnetin verdiği zyxel vmg3312 router kullanıyorum.
    Arka portunda usb girişi var.Desteklediği formatlar FAT ve FAT32 yazıyor.Fakat ben NTFS denediğimde onun da çalıştığını gördüm.Amacım oraya sony nin 1TB taşınabilir harddiskini takıp 24 saat paylaşıma açık bırakmak.Acaba 24 saat harddiskin çalışması zararlı mıdır?Harddisk sürekli çalışır durumda olmayacak.Yani sürekli takılı olacak ama okuma ve yazma işlemi yapmadığı zaman çok olur.Acaba taşınabilir harddiskler bekleme konumunda tamamen duruyorlar mı?24 saat paylaşımda kalsa sorun olur mu?
    Enerji tüketimi nasıl olur?
    Yorumlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemxmox3 -- 17 Haziran 2014; 14:50:37 >

• fikri olan yok mu arkadaşlar
  • cemxmox3 C kullanıcısına yanıt
    Ben 500 gb kullanıom modeme bağlı olarak hiç sorun çıkarmadı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog_pro

Ben 500 gb kullanıom modeme bağlı olarak hiç sorun çıkarmadı bende

Selamlar.cevap icin tesekkurler.Peki ben roueterin kitapciginda yazdigi gibi calistir a \\193.168.1.1 seklinde girdigim zaman klasoru acabiliyorum.acaba telefondan da harddiske ulasmanin yolu var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemxmox3 C kullanıcısına yanıt
    Aslında iki de bir ip no yazmana gerek yok, flash belleğe isim verirsin kolayca girersin,örneğin benim ki böyle //na/ . Telefon da ise daha önce denemiştim ama yapamamıştım, farklı bir yol var aslında onu da denerim sonuç alabilirsem burda paylaşırım
  • underdog_pro kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam.Ben de ip yaziyordum dune kadar.Masaustune kisayol attim oyle daha da kolay oluyor:)Bekliyorum telefon hakkindaki deneyiminizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben telefondan wifi şifresini değiştiriyordum aynı yöntemle olması lazım ama telefon her dosyayı açamayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.