selam iyi günler arkadaşlar benim bilgisayartaşınabilir hardiski görtmüyor yardımcı oluysanız sevirinirim işletim sistemim windows 7 baika bilgsiayarlardan görüyor ama bende görmüyorrr
taşınabilir harddiski birkaç defa çıkarıp takmayı dene,diğer usb girişlerine de tak..
quote:
Orijinalden alıntı: byMeMo32
selam iyi günler arkadaşlar benim bilgisayar taşınabilir hardiski görtmüyor yardımcı oluysanız sevirinirim işletim sistemim windows 7 baika bilgsiayarlardan görüyor ama bende görmüyorrr
Taktığında ışığı yanıyor mu ?
harddıskde sorun yoksa pc nın guc kaynagıyla baglnatılı bazen bu sorun olabılıyor ..sıstemınızı bılmıyorum ama mesela bende 2 ad harıcı dısk pc ye taktıgımda bırısını gormuyor .. daha ayrıntılı yazarsanız sıstemınızı yada dıskın arızalı olup olmadıgı hakkında bılgı verırsenız daha net cevaplar alırsınız ..
hımmm ışıgı falan yanıyor hardiskin aşagıda donanım ekle kaldır da da gözüküyor ama bilgisayartıma giriyon gözükmüyor arkadştan oyun attım buraya geldim acılmadı yaniii
Eğer algılıyorsa usb'yi taktığın zaman ses geliyorsa biraz bekle bilgisayarımı aç kabloyu takıp çıkart. Sürücü gözüküp, kayboluyor mu bir bak..
quote:
Orijinalden alıntı: F5
Eğer algılıyorsa usb'yi taktığın zaman ses geliyorsa biraz bekle bilgisayarımı aç kabloyu takıp çıkart. Sürücü gözüküp, kayboluyor mu bir bak..
ses geliyor ama hardiskin mor ışıgı hiç hareket etmiyor sanki işlev yapmuyır fakat sağda donanımı güvenle kaldırda gözüküyor aygıtlar ve yazıcılara gitdiğimde sorun gözüküyor acaba kablodan olablir mi usb kablosundan
quote:
Orijinalden alıntı: F5
walla bekliyorum ses geliyor fakat hardiskin mor ışıgı normalde saga sola giderdi gidip gelimyior usb kablısundan olablir mi
Bilgisayarım'a sağ tıkla/Yönet/Depolama/Disk Yönetimi' nde taktığın HDD görünüyorsa ve Windows buna harf adamadıysa bir harf ada. Örn (H:) gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: LunaticYsf
Bilgisayarım'a sağ tıkla/Yönet/Depolama/Disk Yönetimi' nde taktığın HDD görünüyorsa ve Windows buna harf adamadıysa bir harf ada. Örn (H:) gibi.
kardeş dediğini uyguladı böyle bi şey cıktır resime deki gibi bi benim bilgisayarda görmüyor yadiğer bilgisayarlarda görüyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme