Şimdi Ara

Taşınabilir Hdd Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlginç bir ext hdd tanımama sorunu ile karşı karşıyayım. Elimde 1tb bir harddisk var masaüstü pc nin hangi usb portuna takarsam takayım, önce ışığı yanıp sönüyor sonra sürekli yanıyor ve device manager de doğal olarak disk yönetiminde gözükmüyor. Fakat aynı disk bir netbookta problemsiz çalışıyor. Yine 3tb lık başka bir ext hdd de masaüstünün her usb sinde çalışıyor. Masaüstü pc ile 1 tb lık hdd nin ne alıp veremediği var bilmiyorum ama bunların arasını nasıl düzeltebilirim?

Not: Anakart asus p5q, bios son sürüm. Format attım.

Teşekkürler.

• Hocam dosya formatından kaynaklı olabilir. Diski dizüstünde çalışır haldeyken dosya formatını değiştirip biçimlendirme yaparsanız düzelecektir büyük ihtimal. İçindekileri yedeklemeyi unutmayın tabi, her şey silinecek çünkü.
  • Gördüğü 3 tb lık da göremediği 1 tb lık da ntfs ki aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Dosya formatı ya da diskten olsa en azından aygıt yöneticisinde gözükmeliydi.
  • Teşekkürler fakat harddiski kullanabiliyorum ama özellikle bir bilgisayarda kullanamıyorum. Yine de kenara not alalım ne olur ne olmaz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.