Şimdi Ara

Taşınabilir Şarj Cihazları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüzün akıllı telefonları -kullanıma da bağlı olarak- 1 gün anca yetiyor. Hatta bazen gün ortasında bitebiliyor.

Ben de taşınabilir şarj cihazı almaya karar verdim. Fakat ne alsam ona daha karar veremedim.

Piyasada çok fazla ürün var ve özellikle dikkat ettiğim şey orijinallik ve güvenilirlik.

Sonuçta kimse bin,iki bin veya üç bin lira verip aldığı cihazını çöpe atmak istemez.

Bu hususta sizlerden TAŞINABİLİR ŞARJ CİHAZI tavsiyelerinizi bekliyorum.

GÜVENİLİR, mAh değeri yüksek , fiyatı uygun cihaz arıyorum.

Listemdeki cihazlar

- Xiaomi 10400 mAh
    - TP-LINK TL-PB10400 10400mAh
    - Samsung 11300 mAh
    - Codegen Powerx 20000 mAh
    - REMAX 12000 mAh
    - SONY CP-V10W 10.000 mAh
    - KODAK 5200 mAh

Ayrıca gün içerisinde yanımda taşıyabileceğim bir cihaz da düşünüyorum. (1-2 kez şarj için)

Hepinize teşekkürler. :)

• İndirdik.com'da genelde bu tarz ürünler oluyor 15600 mAh cihazı 70 liraya almıştım ben 4 5 ay önce. Iphone'u yaklaşık 7 defa şarj edebiliyordu. Güneş paneli ile kendisini şarj ediyordu. Şu anda aynı ürün yok ama aynı kapasitede daha düşük fiyatlı ürün vardır. İncelemeni öneririm.
  • Xiaomi güvenilir o konuda.
    Xiaomi 10400 öneririm.
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    peki ya yanımda taşımak için ne önerirsin. daha böyle 5000 mAh lik falan?
  • Yine Xiaomi' nin 5200maH' lık ince bi powerbankı vardı.
    Forumda incelemesi var bi bakın belki bulursunuz.
  • 2018 Power Bank 30000mAh aşağdaki ürünü aliexpresten sipariş verdim. aliespreste ilana bir kaç gün önce verildi şuan 4000 adet siparişi geçti. dakakikada bir sipariş veriliyor bitmeden alacaklar değerlendirebilir. korgo dahil 110tl ye geliyor.

• Uygun olması ürünün söyledikleri mah. a ulaşacağı anlamına gelmiyor. Örn . 150000 lik power alırsın tel pili 4200 mah tır 2 kere şarj ediyordur bu powerank in içindeki pilin bitik olduğu anlamına gelir.

Xiaomi 10000 lik kullanıyorum ve gayet memnum fiyatıda düşmüş 89 tl civarında ve %100 ünü karsılıyor 4,200 mah benim tel bataryası 2.5 kere rahat şarj ediyor ince cebe de giriyor.
    Samsungları TİM de gördüm kaba baya .

Bence Xiaomi Candır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.