selamlar şirketimiz için taşınabilir olması öncelikli en az iki kolon bağlanabilecek ve yine en az iki telsiz mikrofon bağlantısı yapılabilecek bunun dışında eksternal bağlantılara uyumlu ( usb flash bellek disk ve laptop ) hazır paket halinde bir cihaz önerebilir misiniz arkadaşlar konu hakkında hiç bir bilgimin olmadığını belirtmek isterim ama istenilen bu maalesef
loxkaL
kullanıcısına yanıt
Telsiz mikrefon derken yani mikrefon cihaznın anfi çıkışını bağlamak için,, extradan line in-audio in girişi mi ? İki kolonda harici olarak bağlanabilecek (dahili hoparlör haricinde mi) dahili hoparlör olmasın harici hoparlör çıkışımı olsun. Kısaca ;; 2 hoparlör girişi > 2 adet lıne in mikrefon cihazı audio girişi + pc içinde ayrıca line in audio girişi > bunun yanında usb flash bellek destegi. Taşınabilirdeki amaç,, boyutmu yoksa,,, bataryalımı (pilli) olmasımı.
Emin-Firtina
kullanıcısına yanıt
üstadım anlatımda eksiklerimin olduğunun farkındayım :) aslında istediğim şey aşağıdaki linkteki ürün gibi bir şey ama bununla ilgili kafamda soru işaretleri var aslında ; orta ölçekli yemekli toplantılar ( 50-70 kişi arası) ve salonlar için verimli olur mu ? ayrıca bu cihaza bu telsiz mikrofonlar değilde haricen aldığımız yaka ve masa tipi telsiz mikrefonlar uyum sağlar mı
Sizin istediğiniz şekilde güçlü bir ürün,,, harici hoparlör çıkışı yok fakat 150w az değil. sizin yaka mikrefonunuzun ortak bir cihazı varmı ?,, o cihazı bunun, ses line girişine bağlayınca çalışacağını düşünüyorum.. Bu cihazın fiyatını arttıran dahili VHF mikrefonu olması. firma ile görüşüp bu sistemden olmayan bir modeli daha cazip olabilir
Emin-Firtina
kullanıcısına yanıt
üstadım bize harici hoparlör takabileceğimizi söylediler yanıltıyorlamı acaba şu an elimizde yaka yada masa mikrofonu yok, fazladan almayı düşünüyoruz, öneriniz olursa sevinirim velhasılı gerekirse bizim aldıklarımız, icap ederse ürünün el mikrofonları kullanılsın diye düşünüyoruz
loxkaL
kullanıcısına yanıt
ona ben dikkat etmedim pardon,,, bu ürünlerden pek anlamam, siz gsa elektronik ile görüşün, onuda forumda duyduğum için yazıyorum şimdi, yoksa fazla birşey bilmiyorum, ilk yorumunuza açıklık getirmek istedim
Taşınabilir sistemlerin en kolayı BOSE L1 Compact 'tır. ben bunun kadar kolay kullanılan ve taşınan bir sistem daha görmedim ses kalitesi inanılmaz iyi ... Tavsiye ederim