Şimdi Ara

taşınabilir ses sistemi önerisi olan lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şirketimiz için taşınabilir olması öncelikli en az iki kolon bağlanabilecek ve yine en az iki telsiz mikrofon bağlantısı yapılabilecek bunun dışında eksternal bağlantılara uyumlu ( usb flash bellek disk ve laptop ) hazır paket halinde bir cihaz önerebilir misiniz arkadaşlar
    konu hakkında hiç bir bilgimin olmadığını belirtmek isterim ama istenilen bu maalesef

• loxka L kullanıcısına yanıt
    Telsiz mikrefon derken yani mikrefon cihaznın anfi çıkışını bağlamak için,, extradan line in-audio in girişi mi ?
    İki kolonda harici olarak bağlanabilecek (dahili hoparlör haricinde mi) dahili hoparlör olmasın harici hoparlör çıkışımı olsun.
    Kısaca ;; 2 hoparlör girişi > 2 adet lıne in mikrefon cihazı audio girişi + pc içinde ayrıca line in audio girişi > bunun yanında usb flash bellek destegi.
    Taşınabilirdeki amaç,, boyutmu yoksa,,, bataryalımı (pilli) olmasımı.
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    üstadım anlatımda eksiklerimin olduğunun farkındayım :)
    aslında istediğim şey aşağıdaki linkteki ürün gibi bir şey ama bununla ilgili kafamda soru işaretleri var aslında ;
    orta ölçekli yemekli toplantılar ( 50-70 kişi arası) ve salonlar için verimli olur mu ?
    ayrıca bu cihaza bu telsiz mikrofonlar değilde haricen aldığımız yaka ve masa tipi telsiz mikrefonlar uyum sağlar mı

alakanız için teşekkür ederim

Sizin istediğiniz şekilde güçlü bir ürün,,, harici hoparlör çıkışı yok fakat 150w az değil. sizin yaka mikrefonunuzun ortak bir cihazı varmı ?,, o cihazı bunun, ses line girişine bağlayınca çalışacağını düşünüyorum.. Bu cihazın fiyatını arttıran dahili VHF mikrefonu olması. firma ile görüşüp bu sistemden olmayan bir modeli daha cazip olabilir
    üstadım bize harici hoparlör takabileceğimizi söylediler yanıltıyorlamı acaba
    şu an elimizde yaka yada masa mikrofonu yok, fazladan almayı düşünüyoruz, öneriniz olursa sevinirim
    velhasılı gerekirse bizim aldıklarımız, icap ederse ürünün el mikrofonları kullanılsın diye düşünüyoruz
    ona ben dikkat etmedim pardon,,, bu ürünlerden pek anlamam, siz gsa elektronik ile görüşün, onuda forumda duyduğum için yazıyorum şimdi, yoksa fazla birşey bilmiyorum, ilk yorumunuza açıklık getirmek istedim
    çok teşekkür ederim alakanız için, kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taşınabilir sistemlerin en kolayı BOSE L1 Compact 'tır. ben bunun kadar kolay kullanılan ve taşınan bir sistem daha görmedim ses kalitesi inanılmaz iyi ... Tavsiye ederim

http://www.sessistemlerim.com/?urun-80-bose-l1-kompakt-sistemi

taşınabilir ses sistemi önerisi olan lütfen

• taşınabilir seyyar ses sistemlerinde 125 watt güç kapasitesi ile çalışan vhf band kablosuz el mikrofonu da var portatif ses sistemi
    şeklinde
    Yonka Müzik Market A.Ş - Profesyonel Ses ve Işık Sistemleri
    Lastvoice Ls-1912 Taşınabilir Mikrofonlu Seyyar Ses Sistemi 200W
    https://www.yonkamuzikmarket.com/lastvoice-ls-1912-tasinabilir-mikrofonlu-portatif-ses-sistemi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.