Merhaba arkadaşlar. Kendim taşınabilir Usb Şarj aleti yapmak istiyorum. Elimde şuan hiçbiyerde kullanmadığım yeni sayılacak 6 adet GP 2700 mAh AA pil var. Değerlendirmek istiyorum.. Bunlar iş görürmü toplamda ne kadar güç elde etmiş olurum ? Bu pilleri bağladıktan sonra araç şarj aletini kullansam olur mu ?
Konu hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkürler şimdiden ...
bu sistemi denedim 12 voltluk batarya ile telefonun ışığı yanıyor sadece şarj olmuyor eski 1100 mAh bataryalı telefona denedim onun da sadece ışığı yanıyor neden olabilir ?
Kusura bakmayın elektronikten anlamadığım için belkide çok basit şeyleri soruyorum...
3 erli şekilde seri sonra bunları paralel bağlayın(3 erli plastik pil kutularını kullanmanızı tavsiye ederim) toplamda 3.6V 5400 mah batarya olacak.Yukarıda arkadaşın linkini verdiğiniz devreden bulup bağlayın ve usb çıkışından telefonu şarj edersiniz.
Arkadaşın verdiği linkteki ürün benim telefonu şarj etmiyor. Daha yüksek akım veren bi devre gerekiyor.
veliusta
kullanıcısına yanıt
Denedim telefon şarj oluyor gibi gözüküyor ama sürekli %0 da kalıyor ve telefon pilinin içerisindeki enerjiyide boşaltıyor. Sanırım ben beceremiycem bu işi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme