Şimdi Ara

Taşınabilir Usb Şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kendim taşınabilir Usb Şarj aleti yapmak istiyorum. Elimde şuan hiçbiyerde kullanmadığım yeni sayılacak 6 adet GP 2700 mAh AA pil var. Değerlendirmek istiyorum.. Bunlar iş görürmü toplamda ne kadar güç elde etmiş olurum ? Bu pilleri bağladıktan sonra araç şarj aletini kullansam olur mu ?

Konu hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkürler şimdiden ...

• Seri bağlarsan akım aynı kalır, paralel dizeceksin, ve tabi step-up kullanıp 5v çıkış almaya bakacaksın.
    Hazır devreler var,http://www.aliexpress.com/item/1Pcs-0-9V-5V-to-5V-DC-DC-Booster-Module-USB-Mobile-Step-up-Power-Supply/1447999344.html
    Bunu kullanırsan, cihazını sağlıklı şarj edersin.
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    Hocam birde kullandığım piller yeterli gelirmi sizce tam şarj yapabilir miyim telefonumun bataryası 2100 mAh?

https://www.youtube.com/watch?v=1Pzkkz24z_I

bu sistemi denedim 12 voltluk batarya ile telefonun ışığı yanıyor sadece şarj olmuyor eski 1100 mAh bataryalı telefona denedim onun da sadece ışığı yanıyor neden olabilir ?

Kusura bakmayın elektronikten anlamadığım için belkide çok basit şeyleri soruyorum...
  • 3 erli şekilde seri sonra bunları paralel bağlayın(3 erli plastik pil kutularını kullanmanızı tavsiye ederim) toplamda 3.6V 5400 mah batarya olacak.Yukarıda arkadaşın linkini verdiğiniz devreden bulup bağlayın ve usb çıkışından telefonu şarj edersiniz.

Taşınabilir Usb Şarj
  • Arkadaşın verdiği linkteki ürün benim telefonu şarj etmiyor. Daha yüksek akım veren bi devre gerekiyor.
  • veliusta kullanıcısına yanıt
    Denedim telefon şarj oluyor gibi gözüküyor ama sürekli %0 da kalıyor ve telefon pilinin içerisindeki enerjiyide boşaltıyor. Sanırım ben beceremiycem bu işi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.