2 Gün önce yurtdışından bir ürün aldım. Ürün taşınabilir x-ray dersem yeridir. Çanta vs. herşeyin içini gösterebiliyor. Işık durumuna göre uzaktaki bir nesneyi yok edip arkasında ki nesneyi görebiliyorsunuz. Gayet başarılı. Türkiye'de satış durumu nedir bilmiyorum ama ürünü kesinlikle tavsiye ederim. He unutmadan ürürünün adı Vista Verda.. Gayet başarılı bir çalışma içinde ki merceği sayesinden röntgen bile çekebilirsiniz. ayrıca telefona monte edilebiliyor.
hocam ben bu ürünü duymuştum arkadaşım yurt dışından getirtmiş telefona takılabiliyor fiyatı nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz.
eğer bu ürün gerçekse hayallerim gerçek oldu demektir yaşasın vista verda ne zaman gelir ve fiyatı tahmin olarak ne kadardır.
bu ürünü bir arkadaşımdan duymuştum çok iyi olduğunu söyledi satıldığı bir yer var mı ? ve fiyatı ne kadar.
ben böyle bir ürünün olduguna inanmıyorum ama teknoloji çok gelişti
Konuyu açan arkadaşa yazıyorum yokmu bu vista verdanın bir resmi nerede satılır ve fiyatı nedir?
yakında Türkiye'ye geleceğini duydum. sanırım yakında çok kez karşılaşıcaz :O
nedir bu arkadaşlar resmi yok fiyatı yok araştırdım bulamadım neyin nesidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme