Şimdi Ara

taşıyamadım vurun beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mjoku45

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

quote:

2 tane BT alma diyen arkadaşları kesinlikle takma, riven'ın oyun sonunda minimum 300 ad'si olmalıdır yoksa hiçbir işe yaramaz sadece cc'lerini kullanırsın ultin vs. yalan olur. AD'den scale alan bir kalkan varken 2 BT çıkmak doğru ama oyun sonuna doğru belki de son item olarak çıkman gerek.

benim kastettiğim de bu. Tamam riven ın ad ye ihtiyacı var fakat oyun başında 3 bt yüklenince riven ın da bi anlamı kalmıyor. Tanıdıklarımın hepsi hp sorununu çözemeden ad ye yükleniyor çabuk ölüyor. Yıkarıda anlatamadım.

Aynen öyle. Ama riven haricinde bir offtank'a 2-3 tane bt çok absürt olur. Riven'a stack yapılmasının nedeni kalkanının ad'nin tamamını alması. Çok hayat kurtarır

çok iyi anlattın. Kalkanın yanında biraz da hp olması kötü de olmaz. Ben klasik off tankçıyım. Önce hp sorununu çözerim sonra ad eksiğini kapatırım. Bt hem pahalı hem de oyun başında bf swordu alınmalı. Bf sword dan sonra frozen mallet veya warmog tamamla ardından aban hangi iteme abanıyorsan ister bt ister başka item ama bu arkadaş direkt bt gitmiş tepkim buna

Aynen öyle. Ben genelde wriggle-3xdorans-frozen yapardım. Ad&armor runelarım da olduğu için hem tank olurdum hem de yüksek miktarda damage verirdim ama dorans nerf'ten sonra hiç riven oynamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 tane BT alma diyen arkadaşları kesinlikle takma, riven'ın oyun sonunda minimum 300 ad'si olmalıdır yoksa hiçbir işe yaramaz sadece cc'lerini kullanırsın ultin vs. yalan olur. AD'den scale alan bir kalkan varken 2 BT çıkmak doğru ama oyun sonuna doğru belki de son item olarak çıkman gerek.

benim kastettiğim de bu. Tamam riven ın ad ye ihtiyacı var fakat oyun başında 3 bt yüklenince riven ın da bi anlamı kalmıyor. Tanıdıklarımın hepsi hp sorununu çözemeden ad ye yükleniyor çabuk ölüyor. Yıkarıda anlatamadım.

Aynen öyle. Ama riven haricinde bir offtank'a 2-3 tane bt çok absürt olur. Riven'a stack yapılmasının nedeni kalkanının ad'nin tamamını alması. Çok hayat kurtarır

çok iyi anlattın. Kalkanın yanında biraz da hp olması kötü de olmaz. Ben klasik off tankçıyım. Önce hp sorununu çözerim sonra ad eksiğini kapatırım. Bt hem pahalı hem de oyun başında bf swordu alınmalı. Bf sword dan sonra frozen mallet veya warmog tamamla ardından aban hangi iteme abanıyorsan ister bt ister başka item ama bu arkadaş direkt bt gitmiş tepkim buna

Aynen öyle. Ben genelde wriggle-3xdorans-frozen yapardım. Ad&armor runelarım da olduğu için hem tank olurdum hem de yüksek miktarda damage verirdim ama dorans nerf'ten sonra hiç riven oynamadım

60 hp icin riveni mi feda ettin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lux warwick clarity
    xin zhao pd
  • Lan ne güldüm yorumlara varya HAHA :D 2 BT çıkılmaz diyen var.Forumdaki herkes Einstein MAŞALLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

Lan ne güldüm yorumlara varya HAHA :D 2 BT çıkılmaz diyen var.Forumdaki herkes Einstein MAŞALLAH

2 bt kasılır mı olm manyak mısın , deli misin nesin lağn >:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Lan ne güldüm yorumlara varya HAHA :D 2 BT çıkılmaz diyen var.Forumdaki herkes Einstein MAŞALLAH

Sus pis nidalee seni.
    5 Bt , Mercury FTW
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Sus pis nidalee seni.
    5 Bt , Mercury FTW

2 rabad kasıcam göyüçeğsiniz üüüüüüüüğğğğğ

• yorumları tam okumadan yorum yapan insanlar var alakasız mesaj da atınca patlamış mısır alıp baştan tekrar okuyasım geliyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

60 hp icin riveni mi feda ettin?

Yok hayır riven oynamamamın dorans nerfle alakası yok, denk gelmedi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

riven'e damage gidersen tabi taşıyamazsın off tank şart. xin gordugu yerde öldürüyodur seni zaten.

edit:yorumlara bak riven full ad oynanmaz diyenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 26 Nisan 2012; 20:30:28 >
  • Riven genelde solotop olarak tercih edildiği için , gerek lanede yenilmemesi , gerekse teamfightlarda front fighter olması bakımından kesinlike off-tank dizilmelidir. BT 1 taneden fazla çıkmayın ultisi AD ile bağıntılı diye 40-50 ad fazla kazanıcam diye gereksiz işlere kalkışmayın. Çıktığı günden beri Riven oynarım topda da pure ad kasan Rivenlarla kapıştım kesinlikle kendi buildim üstün çıktı. O kadar övdün ne bu build derseniz ;

Wriggle - Mercury veya Ninja Tabi bot (Karşıda hangisi ağır basıyorsa) - Frozen Mallet - Brutalizer - Atma's Impaler - Sunfire Cape.
    Karşıda öyle korkulacak bir AD yoksa Sunfire yerine 1 tane BT çıkılabilir. Ya da karşıda AP ağırlıklı bir takım varsa şu yeni çıkan item Maw of Malmoltius (yanlış olabilir) alınması çok mantıklı. Riven ile ilgili sorularınız varsa PM atabilirsiniz.
  • Riven gayet ad oynanır , GA yeter yani , build ın eksik yanı karşıda bir sürü armor varken last whisper almaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

riven'e damage gidersen tabi taşıyamazsın off tank şart. xin gordugu yerde öldürüyodur seni zaten.

karşıdaki takıma bakarak ben bu yorumu yaptım. orda ad rivenin hiç şansı yok. Her off tank karakteri ad olarak oynuyabilirsin her ad karakteride off tank oynuyabilirsin

• quote:

quote:

quote:

karşıdaki takıma bakarak ben bu yorumu yaptım. orda ad rivenin hiç şansı yok. Her off tank karakteri ad olarak oynuyabilirsin her ad karakteride off tank oynuyabilirsin

tamam o zaman sorun yok ben genel söyledin sandım

ama xin her gördüğünde kesiyordur olmamış riven rahat indirir onu

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam o zaman sorun yok ben genel söyledin sandım

ama xin her gördüğünde kesiyordur olmamış riven rahat indirir onu

zor bence xin'in pasifi hayat kurtarıcaktır bence. Bu buildlerle göre diyorum zaten tf, pd, ie çıkmış xin.

• Sen su salaklari takma benim bu mesaj zaten sikayet edildi diye yorum yapicak salagi takmiyacagim gibi :) Riven'e en az 3 bt cikilir , pasifi stacklenebilir bir durumda ve gayet yararli oluyor.bot la basla 2 dorans blade sonra en az 2 bt sonra warmogmu cikcan ne cikcaksan sana kalmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

Sen su salaklari takma benim bu mesaj zaten sikayet edildi diye yorum yapicak salagi takmiyacagim gibi :) Riven'e en az 3 bt cikilir , pasifi stacklenebilir bir durumda ve gayet yararli oluyor.bot la basla 2 dorans blade sonra en az 2 bt sonra warmogmu cikcan ne cikcaksan sana kalmis

tryne 2 infinity edge daha op
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.