Şimdi Ara

taşıyamadım vurun beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde hata yapmışım sizce bi deyin bana

taşıyamadım vurun beyler

• bu dunyaya gelmekle yani en basinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

bu dunyaya gelmekle yani en basinda

ahahah lan sinan ahahhahah yeter sallama artık millete hahahahah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

quote:

Orijinalden alıntı: soulme

bu dunyaya gelmekle yani en basinda

ahahah lan sinan ahahhahah yeter sallama artık millete hahahahah :D

batuhonaskim gelmis buralara geri donmus kumarbazliga

Oha kafiyeye bak
  • kusura bakmayın beyler bu konuyu gece açmam lazımdı ergenler uyanıkken böle bi konu açılmıcagını unutmuşum
  • riven'e damage gidersen tabi taşıyamazsın off tank şart. xin gordugu yerde öldürüyodur seni zaten.
  • iyi kastın diye her oyunu taşıycaksın diye bir durum yokki 2.The Bloodthirsterın yerine bitane warmog çıksaymısın daha iyi olurmuş bence
  • yeter artık riven a 2 bt çıkmayın ya.. 2 bt alıyolar üstüne offtank ız diye geçiniyorlar warmog yok anca taşırsın kardeş
  • istediğin kadar kas her zaman taşıyamazsın. Forumdaki herkes oyunun en iyisi olduğu için şöyle yap, böyle yap, öyle taşı, sen taşı derler ama her zaman (en iyi olmadığın sürece) senden daha iyisi vardır. ki en iyi bile kaybeder.
  • saolun da off tank gitmek saçma değil mi? Damage üzerine kurulu bi hero sonuçta off tank git diyen arkadaşlara soruyorum ?
  • vurun beyler demissin bende vurdum sorun ne ki yegenim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonJuanDeMarco

saolun da off tank gitmek saçma değil mi? Damage üzerine kurulu bi hero sonuçta off tank git diyen arkadaşlara soruyorum ?

Bu nasıl bi beyin aman Allahım damage üzerine kurulu diye damagemi gidecen yavrum nerdeyse bütün off tanklar damage üzerine kurulu lee sin ap mi ? veya nocturne neden off tank cıkılar ? Bedava beyin bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Orijinalden alıntı: DonJuanDeMarco

saolun da off tank gitmek saçma değil mi? Damage üzerine kurulu bi hero sonuçta off tank git diyen arkadaşlara soruyorum ?

Bu nasıl bi beyin aman Allahım damage üzerine kurulu diye damagemi gidecen yavrum nerdeyse bütün off tanklar damage üzerine kurulu lee sin ap mi ? veya nocturne neden off tank cıkılar ? Bedava beyin bedava

+1
    ad üzerine kuruluysa arkadaş ad oynamalı. 2-3 tane bt yi niye offtanka alırsınız onu da bilmem. Healheal çok iyi belirtmiş o zaman irelia ve noc a aban ap yi.

• 2 tane BT alma diyen arkadaşları kesinlikle takma, riven'ın oyun sonunda minimum 300 ad'si olmalıdır yoksa hiçbir işe yaramaz sadece cc'lerini kullanırsın ultin vs. yalan olur. AD'den scale alan bir kalkan varken 2 BT çıkmak doğru ama oyun sonuna doğru belki de son item olarak çıkman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

2 tane BT alma diyen arkadaşları kesinlikle takma, riven'ın oyun sonunda minimum 300 ad'si olmalıdır yoksa hiçbir işe yaramaz sadece cc'lerini kullanırsın ultin vs. yalan olur. AD'den scale alan bir kalkan varken 2 BT çıkmak doğru ama oyun sonuna doğru belki de son item olarak çıkman gerek.

benim kastettiğim de bu. Tamam riven ın ad ye ihtiyacı var fakat oyun başında 3 bt yüklenince riven ın da bi anlamı kalmıyor. Tanıdıklarımın hepsi hp sorununu çözemeden ad ye yükleniyor çabuk ölüyor. Yukarıda anlatamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 26 Nisan 2012; 16:36:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

quote:

2 tane BT alma diyen arkadaşları kesinlikle takma, riven'ın oyun sonunda minimum 300 ad'si olmalıdır yoksa hiçbir işe yaramaz sadece cc'lerini kullanırsın ultin vs. yalan olur. AD'den scale alan bir kalkan varken 2 BT çıkmak doğru ama oyun sonuna doğru belki de son item olarak çıkman gerek.

benim kastettiğim de bu. Tamam riven ın ad ye ihtiyacı var fakat oyun başında 3 bt yüklenince riven ın da bi anlamı kalmıyor. Tanıdıklarımın hepsi hp sorununu çözemeden ad ye yükleniyor çabuk ölüyor. Yıkarıda anlatamadım.

Aynen öyle. Ama riven haricinde bir offtank'a 2-3 tane bt çok absürt olur. Riven'a stack yapılmasının nedeni kalkanının ad'nin tamamını alması. Çok hayat kurtarır

• Taşıyıcam diyorsan warmog bide frozen bide atma's yapardım tertemiz damage'imde olurdu hatta üstüne çık bi phantom sonrada bi lifesteal bundan cok daha temiz. Istediğin kadar ad ol bi stunla temizlerler seni bide karşıda 3 snare 1 air 1 stun var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

quote:

benim kastettiğim de bu. Tamam riven ın ad ye ihtiyacı var fakat oyun başında 3 bt yüklenince riven ın da bi anlamı kalmıyor. Tanıdıklarımın hepsi hp sorununu çözemeden ad ye yükleniyor çabuk ölüyor. Yıkarıda anlatamadım.

Aynen öyle. Ama riven haricinde bir offtank'a 2-3 tane bt çok absürt olur. Riven'a stack yapılmasının nedeni kalkanının ad'nin tamamını alması. Çok hayat kurtarır

çok iyi anlattın. Kalkanın yanında biraz da hp olması kötü de olmaz. Ben klasik off tankçıyım. Önce hp sorununu çözerim sonra ad eksiğini kapatırım. Bt hem pahalı hem de oyun başında bf swordu alınmalı. Bf sword dan sonra frozen mallet veya warmog tamamla ardından aban hangi iteme abanıyorsan ister bt ister başka item ama bu arkadaş direkt bt gitmiş tepkim buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamları twitch'e tanklattırmışsın cho da kasamamış 3v5 kalmışsınız ve buildin benim icin bir facia.
  • yani şu şekilde olucak o zaman bt başta bi tane ya da sadece swordu sora warmog sora karşıya göre mom ya da atma sora bt ye abanıcam.Eyw beyler yardımcı oldunuz sağolun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.