|
Taslak hazırlandı: İkinci el araç alım satımına yeni vergi mi geliyor? (11. sayfa)
-
-
Niye uğraşsınlar? Yıllardır asgari ücretlinin maaşından vergi alınmasın bu sayede hem maaşlar artar hem de işverene yük olmaz dedi CHP, ne oldu gene akp seçildi 😃 -
Sadece asgari ücret olarak düşünmemek lazım bu kadar vergi için hiç konuşan bir muhalefet yok bunlar bu sebepten bu kadar rahatlar nerdeyse aldığımız havaya kadar vergi var 😂 -
çok mutluyum, elhamdulillah.
-
Vergilerin suçlusu da CHP oldu. Bu milletten bi cacık olmaz!
-
yeter artık ya
-
eyyyy kiliştar :D
-
hahhahaha, hocam kime ne anlatıyorsun sen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
binde 5
yüz binde 500
iki yüz binde 1000 tl
olan yine alana oldu, satıcı bunu da araç fiyatına ekler...
-
ne farkeder, bugün ilk tescil, 6 ay sonra gece çıkacak khk ile tüm tesciller.quote:
Orijinalden alıntı: ipli jeton
Düzenleme sadece ilk tescilden sonra yapılacak ilk devir islemini kapsıyor. İkinci ve sonraki devirleri kapsamıyor. Burada hedeflenen sıfır arabalari bayilerden toplayıp yüksek fiyattan satanlar.
Sıfır arabaları alıp depoda bekletip iki ay sonra yüksek fiyattan satanları devletin vergilendirmek istemesi gayet normal. Burada şaşıracak bir durum görmüyorum.
hem depoda araç bekleten adam, 300 binlik aracı 350ye okutuyor en az, 15 bin vergi verecekse 365e okutur.
ahaber izleyip de gelmeyin lütfen, araştırın., soruşturun, herşey hükümetin cebi için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bulgaristana gidip aracı getirsen, burda 6 aydan sonra ödeyeceğin ceza, gümrük vergisinin 4te 1i.quote:
Orijinalden alıntı: QuexSeeL
Adam üstüne 5 bin TL daha koyup öyle satışa sunacak. Piyasaya fayda var mı? Yok alıcıya fayda var mı? Yok satıcıya etki var mı? Yok.
AB den bireysel 2. El araç alımını aktif edin (%18 gümrük vergisi) 25 yaş üstü araçlara muayenede kesin yükümlülükler getirin olsun bitsin.
rakamlari sallama veriyom ama, 500 bin liralik passat 'ı bulgaristanda 30 bin euro 'dan alsan, 250 bin tl civarı. gümrük vergisi yüzde 10 muydu ? onu da sallıyorum, ödeyeceğin ceza 10 bin tl olacak. kaç yılda bir ödersin bu cezayi bilmiyorum ama burda ödeyeceğin mtv 'yi de düşersen, çok da bir fark olacağını düşünmüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nasılsa ses çıkaran yok, nasılsa gözü kapalı biat eden troller bol, boşver yasla zammı... Ses çıkaranı terörist ilan ederler olur biter.
-
Padişahım çok yaşa -
Adamlar her şeyin kolayını bulmuş niye üretsin ki? Damadı gitmeden önce gümrüğe ek vergiler getirdi sayesinde 25 dolarlık ürüne 35 dolar vergi ödedim. Nasıl şahlanıyoruz ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: ipli jeton
Düzenleme sadece ilk tescilden sonra yapılacak ilk devir islemini kapsıyor. İkinci ve sonraki devirleri kapsamıyor. Burada hedeflenen sıfır arabalari bayilerden toplayıp yüksek fiyattan satanlar.
Sıfır arabaları alıp depoda bekletip iki ay sonra yüksek fiyattan satanları devletin vergilendirmek istemesi gayet normal. Burada şaşıracak bir durum görmüyorum.devlet vatandaşına iban paylaşıp para istiyorsa
artık şaşılacak ne kalmış olabilir ki?
-
Bu konuyu konuşan çok fazla muhalefet var. Hatta saadet vergini bil diye site bile yaptı. Akşenerden İnceye Kılıçtaroğluna Babacana hepsi verginin fazla olduğu söylüyor. Sanırım hiç denk gelmediniz.
-
Bu kasko değeri muhabbeti nasıl olacak. Aynı iki model birisi pert kayıtli diğeri kazasız bunların kasko değerlerini nasıl çözücekler. Gene dolandırıcılara yarayacak bir şey çıktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: husobas
Sadece asgari ücret olarak düşünmemek lazım bu kadar vergi için hiç konuşan bir muhalefet yok bunlar bu sebepten bu kadar rahatlar nerdeyse aldığımız havaya kadar vergi var 😂meclisde 2tl'ye kebab yesem 25bin tl maaş alsam yaptığım yolsuzluklarla aylık gelirim 100bini rahat geçse bende konuşmam vergiler hakkında. muhalefeti anlıyorum yani.
P.S: salı günü konuşmaları sayılmaz gerçekten ağır vergilere karşı olan bunu politikasına ekleyen muhalefet yok çıkarlar tv'de vergiden zamdan şikayet ederler arada ,numaradan halkdan kişilermiş gibi davranırlar ertesi gün unuturlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 1 Mart 2021; 23:18:50 >
%10 da olsa ses çıkmaz. 2-3 galerici söylenir, dış güç ilan edilir ve susarlar sonra istiklal marşı ve kapanış
AKP ZİHNİYETİ yine şaşırtmadı...!!
Böyle Ülke yönetmeye CanKurban
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X