Şimdi Ara

taso cu çocuklar anılarınız depreşti mi :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: momenthe

Digimon
    Pokemon
    Yu-gi-oh!

Hepsinin tasoları falan vardı ama hepsini attım sonrasını göremedik. Ah ahh, şimdi tekrar çıkarsalar da toplayıp koleksiyon yapsak.

Var mıdır acaba bir yerlerde topluca alsak?

Bizim burada(Dalaman) gecen pazarda gordum yugioh kartlarini seri halinde birde digimon koleksiyonu satiyordu digimona 50tl istemisti tam seri gıcır gıcırdi simdi kafami vurasim geldi resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim Mewtwo ne hale gelmiş
  • snorlax ilk tasomdu
  • Alın size nostalji :D :D bu arada dev taso alınır tane 20 tl veriyorum ( tek şart temiz olması )
     taso cu çocuklar anılarınız depreşti mi :S taso cu çocuklar anılarınız depreşti mi :S taso cu çocuklar anılarınız depreşti mi :S taso cu çocuklar anılarınız depreşti mi :S

• arkadasım sendekileri bana satsana benimkileri 10 yıl önce attığıma pişmanım eğer satmassan nerelerde bulunur veya satılır bana bilgi verirmisin.
  • Hepsi mazide kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

taso cu çocuklar anılarınız depreşti mi :S

ben çerçeveletmiştim zamanın da

o değil de , bu pokemon'un oyunu çıkıyomuş , sanal gerçeklik falan , güzel bişeye benziyo

• eskiden leg vardı bilirmisiniz
  • aynen dev olanları vardı onlardan olunca daha bi havan olurdu
  • Sporcu kartları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan benim de bir sürü annem ben yokken atmış hepsini of anne ya

• sporcu kartları favorimdi. Galatasaray'ı toplamaya çalışırdım hep Fenerbahçe denk gelirdi
    Asıl taso pokemon tasolarıdır annem atmış çöpe hepsini sanırım..

Oradan beri bir bulbasaur aşkı var hep bende
  • Çocukluğumda arka sokaklardan birinde yürüyoruz cipslerden aldık 4 5 kişi yürüyoruz paketleri açıyoruz öndeki bizden 5-6 yaş büyük olan bi abimiz birden çığlık atıyor " oleey oleey pikachu çıktıııı pikachuu pikachuuu". bana çıkmamasına rağmen ben bile sevinmiştim. galiba küçük paketteki cipsten çıkmıştı ona. yanlış hatırlamıyorsam büyük paketlerden garanti 1 taso çıkardı küçüklerde ise rast gelirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r4hm4n

Alın size nostalji :D :D bu arada dev taso alınır tane 20 tl veriyorum ( tek şart temiz olması )
     taso cu çocuklar anılarınız depreşti mi :S taso cu çocuklar anılarınız depreşti mi :S taso cu çocuklar anılarınız depreşti mi :S taso cu çocuklar anılarınız depreşti mi :S

benim gözümde servetin var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 01onr01

quote:

Orijinalden alıntı: r4hm4n

Alın size nostalji :D :D bu arada dev taso alınır tane 20 tl veriyorum ( tek şart temiz olması )

benim gözümde servetin var :D

Şu pokemon kartları efsaneydi harbiden anneme zorla aldırıyordum sonra içimi bi heyecan kaplıyordu parlak çıkcak mı diye offf.Yine olsa paket fiyatı8-10 lira olsa alırım herhalde her hafta

• Parayla almak isteyenler varmış :D fazlalıkları satarım , ama tabi değerini verecek olanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: qNothing

Son resimdeki taso cop.Bilen bilir.
    Orjinal tasolar poke tasolariydi.

Yanlışınız var. İlk çıkan tasolar Looney Tunes tasolarıydı. Pokemon tasoları daha sonra çıktı.
  • Benim kutu dolusu vardı 12 yaşımdayken annem zorla attırdı şimdiki aklım olsa saklardım:S
  • Çoğu insan farklı türlerde koleksiyon yapıyor böyle arkadaşları tanıdıkça mutlu oluyorum :) taso da bunlardan birisi herkes elindekinin değerini bilmeli maddiyat bir yana manevi olarak da çocukluğumuzdan izler taşıyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Teeraal

quote:

Orijinalden alıntı: qNothing

Son resimdeki taso cop.Bilen bilir.
    Orjinal tasolar poke tasolariydi.

Yanlışınız var. İlk çıkan tasolar Looney Tunes tasolarıydı. Pokemon tasoları daha sonra çıktı.

Looney Tunes tasolarini pek hatirlamiyorum.
    Neyse ben ilk cikandan bahsetmedim.Taso adiyla donemine damga vuran ve orjinalligi olan tasolar poke tasolariydi.
    Sonra Beyblade vb...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.