Son resimdeki tasoyu görünce birden bayadır görmediğim bir arkadaşımı görmüş gibi oldum, saniyeliğine de olsa geçmişe gitti aklım.
Teşekkürler.
Bi torba pokemon tasolarım vardı. Artık çocuk değilim, bunlarla vakit kaybetmicem diye tekme tokadına yağma yapmıştım çocuklara
quote:
Orijinalden alıntı: Teeraal
quote:
Orijinalden alıntı: qNothing
Son resimdeki taso cop.Bilen bilir. Orjinal tasolar poke tasolariydi.
Yanlışınız var. İlk çıkan tasolar Looney Tunes tasolarıydı. Pokemon tasoları daha sonra çıktı.
ah ah. ben de o ilk çıkan tasolar neydi diye hatırlamaya çalışıyorum. looney tunes du doğru, bugs bunny li silvesterli tasolarımız vardı vay be. lan ne günlerdi be. o zamanlar daha bi mutluymuşuz sanki
quote:
Orijinalden alıntı: urugakhina
quote:
Orijinalden alıntı: Teeraal
quote:
Orijinalden alıntı: qNothing
Son resimdeki taso cop.Bilen bilir. Orjinal tasolar poke tasolariydi.
Yanlışınız var. İlk çıkan tasolar Looney Tunes tasolarıydı. Pokemon tasoları daha sonra çıktı.
ah ah. ben de o ilk çıkan tasolar neydi diye hatırlamaya çalışıyorum. looney tunes du doğru, bugs bunny li silvesterli tasolarımız vardı vay be. lan ne günlerdi be. o zamanlar daha bi mutluymuşuz sanki
Çok mutluyduk
arkadaşlar ben de taso satıyorum ilgilenenler pm atsınacil satlıktır pazarlık var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme