< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TASO KOLEKSİYONUM (Nostalji Sevenler İçeri) (7. sayfa)
-
-
Mahalleye söylenti gelirdi; Aşağıdaki bakkalda hepsi mega taso çıkıyormuş. Koşarak giderdik, cipsi kimse yemezdi içindeki tasoyu alıp cipsi dolu halde çöpe attığımı bilirim.
Fıstıklı cheetos pek satmazdı onda genelde mega çıkardı. Onu çözmüştük :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haydaa çok güzel bir koleksiyon tebrik ederim keşke benimde olsa dedim :) 90 lıyım, tasoları gördüğüm an direkt aklıma gelen cips poşetinde taso olduğunu fark edip satın aldıktan sonra poşeti yavaşça açıp tasoyu yavaş yavaş çıkarttıktan sonra off tertemiz çiziksiz capcanlı renkleri olduğunu gördükten sonraaaaaa temizleyip hemen sağlam bir cebime koyup eve gidene kadar onu oradan çıkartmayıp evde tekrar yıkayıp temizledikten sonraaaaaa üff ne güzel yeni tasom oldu derdim ey gibi bizim çocukluğumuz çok güzeldi beee. Koleksiyonu gördükten sonra heyecandan cümle kuramadım kusura bakmayın :)
-
Benim de en az bu kadar vardı çoğunu annem çöpe atmıştı birde yağma yapıyoduk eskiden çok kazanınca kalanı da kayboldu sadece birkaç tane var evde kurtulan :)) Vay bee hala şu tasoları görünce kaldırım taşında oynadığım zamanlar aklıma geliyor. Çok tasosu olanın havasından geçilmezdi, bazısının yazıları silinirdi oynaya oynaya, cipsleri hep ellerdik tek tek hangisinde taso var diye bakkalcı da oğlum cipsleri ezmeyin diye bağırırdı ne günlerdi ya
-
Benim de çatıda bir yerlerde taso ve misket koleksiyonum var ama çatı o kadar dağınık ve kirli ki gidip de arayıp bulasım gelmiyor.
-
Üttüm seni
Res mi tas mı
dik atmak yasak
cipsleri ellerdik
bana mahalledeki ilk pikachu çıkmıştı herkesle oynayıp herkesi ütmüştüm
90lıyım. sa
-
Efsane seri , gösterimleri olsa paha biçilemez.
Zamanında bende oynardım biriktirirdim ama nedense hiç koleksiyon yapayım diye de düşünmedim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480Bgözlerim metal yugioh tasolarını aradı.
yaklaşık 250 tane var bende
-
güzel koleksiyon.
bende bu ara taso1-2-3 topluyorum.
satan varsa pm atabilir
-
Gerçekten olağanüstü
Serileri eksiksiz bir biçimde toplamayı nasıl başardın? Bunun detaylarını paylaşır mısın?
Serinin tamamına ₺100.000 verilse satar mıydın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi super-sleuth -- 19 Ağustos 2021; 18:46:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mükemmel ya... Hayatın en güzel zamanlarıymış...
Şİmdi tv'lerde çıkan şu koleksiyona lu kadar para verdi haberleri daha anlamlı gelmeye başladı. Çoğu zaman o haberleri görüp lan o kadar para verilirmi derdim
Şu çok netki şu özellikle looney tınes koleksiyonuna sağlam para verirdim imkanım olsa. Tabi kendi toplamış olmanın zevki bambalka. Niye saklamamışım bunları :(
-
yanlış oldu silinebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 24 Kasım 2023; 21:27:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X