eline emeğine sağlık dostum. Bende de pul koleksiyonu var işimiz ile alakalı prof. olmasa da güzel anılar oluyor... |
TASO KOLEKSİYONUM (Nostalji Sevenler İçeri) (6. sayfa)
-
-
O zamanlar zengin çocuklarını az kepmemiştim 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 11 Temmuz 2021; 19:29:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çocukken benden büyük bir çocuk angemon tasom vardı nadir çıkıyordu benle tasosuna oynamıştı hep yenmiştim sürekli bahane ettirip tekrar oynattırıyordu vermiyordu tasosunu bende küçüktüm haliyle mal gibi oynuyordum en sonunda oynamıyorum ben deyince elimden zorla tasomu almaya çalışmıştı vermemiştim köşeye çekti zorla vuruyordu gene vermedim en sonunda adamın teki görmüştü kurtardı beni angemon tasosunu görünce aklıma geldi o an çocuk aklıyla ölsem o tasoyu vermem diyordum o kadar seviyordum :)
-
hayal meyal bir şekilde yılan hikayesinin bile tasosu vardı gibi hatırlıyorum...
-
Beyblade ve pokemonların yüzde sekseni bende de vardı, duygulandım şimdi görünce
-
Bunlar ilerde iyi para eder ha. 1 milyon 2 milyon kazanırsın
-
ilk tasolar looney tunes tasolarıydı çok güzellerdi yüzlerce kazanmıştım sokakta. pokemonlar falan saçma geliyordu bana kenarları tırtıklı hoplamalı zıplamalı garip geliyordu. daha çok 80lerin ikinci yarısı ve 90larda doğanlara hitap ediyordu.
-
Ne taso keptim be zamanında kaybeden arkadaşlarım için üzgünüm
Digimon tasolari unutmusum fotolari gorunce hatirladim.
Kenarlari bukup oyle oynardik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Looney tunes tasolarının ters çevrilmesini zorlaştırmak için kenarlarını taşa sürtüp köreltirdik
-
Çocukluğumdan beri pokemonları hala severim.Tasolar çocuklukta unutamayacagım tek şey.Hala pokemon izliyorum 28 yaşında🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dolu metal taso da bende var. Ama özensiz şekilde saklıyorum. Bu sizin sakladığınız defterimsilerden nereden bulurum?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DaniCaliforniaDolu metal taso da bende var. Ama özensiz şekilde saklıyorum. Bu sizin sakladığınız defterimsilerden nereden bulurum?
https://www.ebay.com/itm/173522893856?_ul=TR
Linkini attığım föyler Amerika’da taso için özel üretilmiş en kaliteli dosyalar. Ama kurdan dolayı az pahalı olabiliyor bir de vergi falan oluyor.
Türkiye’den temin etmek isterseniz tanesi 8-15 lira arası satılıyor. Bir dosya 20 taso alır. Benim elimde yok ama satan arkadaşlarım var almak isterseniz özel mesaj atın yardımcı olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huostony -- 11 Temmuz 2021; 21:53:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
85liyim Loney tunes tasolarım vardı sevimli kahramanlarınıda hiç kaçırmazdım. Sarı kutuda nesquik ler vardı 1 bardak nesquik yapar TV'nin karşısında elimde tasolar çizgi film izlerdim. Anneme gına gelmişti şu pis şeyleri eve getirme diye kızardı.
Vay be, bunlarla mahallede ütmece usulü oyunlar oynardık. Benim de çok tason vardı. Atmadık diye hatırlıyorum, hala bir yerlerdedir.
Looney toones leri görünce duygulandım. Cheetos çerezza tombi paketlerinden çıkardı. Süper taso yazardj bazılarında, onlar ikilik sayılırdı. Gerçekten müthiş bir koleksiyon
Ben de looney tunes tasosu görünce şaşırdım bende pokemon digimon vardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pokeman koleksiyonun hepsinin kaça satarsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Galatas4ray
Çocukluğumdan beri pokemonları hala severim.Tasolar çocuklukta unutamayacagım tek şey.Hala pokemon izliyorum 28 yaşında🤣hala izleniyor yeğenime öğrettim açtık o izlerken oturdum bende izledim oda çok sevdi ilk 4 5 sezon güzeldi sonrası hep değişik değişik pokemonlar vardı zaten avizeden pokemon vardı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X