Bildirim
TASTECH OTO TEYP
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeş konuya bekleniyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öhömmmm, tastek
ses kontrol,, see a siii çıhhh ....
Geldim abi,,, ben bir ara kullanmıştım, mp4 oynatan model,,,
eksi yönleri,, diyeceksinizki neye göre eksi.. önceden pioner teyp vardı ona göre eksi..
* sesi az seviyede olan çıkış kullanılmış, pionerde 40 da dinlediğim müziği, tastekde, son seste.
* pionerde ses arttırma ayarı vardı, tastekde yok, sesi az olan müziğin sesi, arttırılabiliyor..
* pionerde, ses line out sinyal çıkışları, bass sesi filtre edilip veya sadece bass sesi verilip, anfiye gönderilebiliyor,
tastekde düz çıkış.
* pionerde, arabaya bass bağlanınca, teybe bağlı olan hoparlörlerden bass sesi teypten kesilebiliyor hpf yapılabiliyor, tastekte yok.
* sadece bass tizz ayarı var, ayrıntılı ayar yok.
** teybi açınca ekran gelmiyor,, kapatıp açmak gerekiyor (bu bana ait özel çıkan sorun olabilir).
* tuşları her an bozulacak gibi,,, diğer pioner kenwood teyplerde o his yok.
*** kumandası, ince ve çok çok basit mp3 oynatıcı kumandasından,, diğer bahsigeçen pioner veya kenwodda orjinal malzeme.
* ayrıca mp4 oynatmadı, belki ayrı bir kablo temas edilerek oynar hale gelebilirde, standart bağlantıda, aracı stop edin dedi.
* pionerr ön kapı hoparlörlerini yerinden çıkaracak gibi güçlüydü,, tastek ise iyi müzikte ve son seste bile bu duruma yaklaşamadı,,, arkadaki ovalleri pioner ile siz düşünün nasıl ses verir..
,,,
>>> Sizin bütçe ne kadar en fazla, araçta ne var şu anda, yapmak istedikleriniz nelerdir ?
belirtirseniz daha açık yardımcı oluruz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 27 Eylül 2017; 19:8:52 >
-
Teşekkür ederim hocam... İnternette bulamadığım bilgileri verdiniz. Karar vermek için yeterli oldu. İyi günler. -
Tastech 5 kanal anfisi nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gördüğüm teybinden sonra, anfisine hiç yanaşmam ,,,
Bizim ülkede bazı markalar vardır, almazsiniz mesela, ilgi çekicidir ucuzdur ama markadan dolayı eliniz gitmez o ürüne,, onun gibi görüyorum ben tastech i
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X