Şimdi Ara

TATA İndigo sedan İncelemelerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
24.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samet0647

quote:

Orijinalden alıntı: ufukemrah58

quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

TATA sahibi arkadaşı TATAsıyla bırakın terbiyeniz size kalsın arkadaşlar . Yazmayayım dedim konuyada iki güzel eleştiri gelince eşşekli fotolar koymak da ne tata kullandım bilirim öyle kocaman bir bagajı yok konfor yok denecek kadar az dizel motoru taraktör edasında çalışır belki tarlaya felan yanlışlıkla traktörde olduğunuzu sanıp girdiniz. Burda emin ol arabaları çok iyi tanıyan insanlar var b,raz yorrumlarına dikkat etmelisin.

arkadaşına destek için yazmışsın belli ama sende tata kullandım diyosun yalandan kim ölmüş yoruma devam

yok konfor yokmuş kocamna bi bagajı yokmuş trktör motormuş yaw allah aşkına siz nerden uyduruyorsunuz bu yorumları clio kullandım dizel motor traktör olsa öpüp başıma koyardım
    hyundai admria kullandım dizel amn allahım o nasıl bir ses motorda tratörü öpüp başına koyarsın.... şimdi siz mercedes ve Volkswagen lemi karşılaştırıyorsunuz benim karşılaştırdıklarım belli hyundai accent albea clio

Bu araclar deyilde hiç bi tipo ile kırmızı ısıkda yarıstınız mı?

Sen yarıştın mı sonuç ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Dostum sen nerelerdeydin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Dostum sen nerelerdeydin ya

Kendime izin verdim kardeşim Ne internet ne telefon ne karı kız herşeyden soyutladım kendimi Sonra kullanmadıgım internetin faturasını ödeyince geri döndüm

• quote:

Kendime izin verdim kardeşim Ne internet ne telefon ne karı kız herşeyden soyutladım kendimi Sonra kullanmadıgım internetin faturasını ödeyince geri döndüm

Bizi yalnız bırakma aman arada gel takıl

• quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Bizi yalnız bırakma aman arada gel takıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

iyi bir araba olsa , daha dogrusu iyi satan bir oto olsaydi Tata Türkiye indigo sedani
    ürün yelpazesinden kaldirmazdi...

onu nerden çıkarttın 2011 kasa değişikliği ile geliyor indigo manza

TATA İndigo sedan İncelemelerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukemrah58 -- 31 Temmuz 2011; 22:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

iyi bir araba olsa , daha dogrusu iyi satan bir oto olsaydi Tata Türkiye indigo sedani
    ürün yelpazesinden kaldirmazdi...

Kesin net bir aciklama

+ 1905

Eline saglik

Tata chery proton lada

Bunlar artik tr de miladini doldurdu arkadaslar

:) tercih meselesi kardeş öyle bir fiyata gider anca yumurta kasa accent alırsın akıl mantık işi

fiyatına göre full bu arada indigo sedanı hiç bitmedi türkiyede her sene çıktı bu sene dahi sıfırları satıldı 1 aya kar yeni kasalar gelecek indigo manza

TATA İndigo sedan İncelemelerim

• Arkadaşın daha önce kullandığı araçlar belli. Kıyasıda belli. Kullandığı araçlarda nispeten bu araçtan iyidir belki ama demek ki arkadaş bu araca ısınmış. bazı özelliklerini beğenmiş.

Motoru eski tip, kasası zayıfi piyasası yok , servisi yok. Fiyatıda ona göre.

Fiyatına göre 'makul' araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Arkadaşın daha önce kullandığı araçlar belli. Kıyasıda belli. Kullandığı araçlarda nispeten bu araçtan iyidir belki ama demek ki arkadaş bu araca ısınmış. bazı özelliklerini beğenmiş.

Motoru eski tip, kasası zayıfi piyasası yok , servisi yok. Fiyatıda ona göre.

Fiyatına göre 'makul' araç.

hocam yorumun için saol ama kasası neden zayıf olsunki görünüştenmi anladınız servis her yerde var ayrıca parça ucuz avcılarda oturuyorm 500 mt yakınımda serviste... piyasası yok diyemeyiz piyasası var piyasası düşük diyebiliriz....

bide eski motor olduğunuda sizden duydum oda güzel yorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukemrah58

bide eski motor olduğunuda sizden duydum oda güzel yorum :)

Aracın motoru yeni nesil bir Common Rail dizel motor değil. Eski teknoloji bir dizel motor ve torkun düşük olmasının ana sebebi bu.
  • Günaydın,

Pazar günü foruma bakmadım, sabah geldim o da ne, yorumlar taşmış. Maşallah...

Saygıdeğer UfukEmrah58 kardeşim,

Herhangi bir foruma iştirak ettiğinizde veya yeni bir başlık açtığınızda sizden beklenen eleştiri ve her türlü yoruma açık olma zorunluluğudur. Bir çok insan da bu tür sitelere bir şeyler öğrenmek, yanlışlarını düzeltmek veya doğru bildiklerini insanlara benimsetmek amacı ile katılır.

Ancak siz aracınız hakkında yapılan her türlü yoruma menfi cevaplar veriyor, hiç bir şeye eyvallah etmiyorsunuz. Bu şekilde hareket ederek bilgi sahibi insanların, vakitlerini harcayarak yazdığı yorumları dikkate almadığınızı beyan ediyorsunuz. Bu davranış, yukarıda saydığım forum etiğine aykırıdır diye düşünüyorum.

Konunuzun sıkı takipçilerinden olacağımı ancak herhangi bir katılımda bulunmayacağımı söylemek isterim.

Sevgi ve saygılarımla,
    Can

• sayın tata sahipleri lütfen biraz sabırlı olun, şu anda forumda hyundai adam oluyor, bitince hemen sizi alacaklar....
  • Hyundai'den sonra Geely var evolvo.Tata sonraki ayak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Hyundai'den sonra Geely var evolvo.Tata sonraki ayak.

evet düzeltelim,hyundaiden sonra gely geliyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

sayın tata sahipleri lütfen biraz sabırlı olun, şu anda forumda hyundai adam oluyor, bitince hemen sizi alacaklar....

Tata sahiplerini kendinize göre aşağıladığınızı sanıyorsunuz sanırım.Konuyu açan kişiyi referans alıp altımızdaki arabayı d segmenti bir otomobil olarak gördüğümüzü mü çıkarıyorsunuz bu kişinin yorumlarından?Herkes bindiği aracın ne olduğunu biliyor merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

quote:

sayın tata sahipleri lütfen biraz sabırlı olun, şu anda forumda hyundai adam oluyor, bitince hemen sizi alacaklar....

Tata sahiplerini kendinize göre aşağıladığınızı sanıyorsunuz sanırım.Konuyu açan kişiyi referans alıp altımızdaki arabayı d segmenti bir otomobil olarak gördüğümüzü mü çıkarıyorsunuz bu kişinin yorumlarından?Herkes bindiği aracın ne olduğunu biliyor merak etmeyin.

siz otomobilmisiniz?

• quote:

quote:

quote:

siz otomobilmisiniz?

Forumda Hyundai nasıl adam oluyor?Hyundai adam oluyor diye düşünmenizin sebebi forumdaki bir kaç kullanıcının abartılı yorumları değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

siz otomobilmisiniz?

Forumda Hyundai nasıl adam oluyor?Hyundai adam oluyor diye düşünmenizin sebebi forumdaki bir kaç kullanıcının abartılı yorumları değil mi?

evet, sakıncası mı var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

siz otomobilmisiniz?

evet, sakıncası mı var?

Bu adam Tata şöyle iyi böyle iyi dediğinde de diğer kullanıcılar Tata'nın öyle olduğuna inanacak yani.Bu genellemeyi nasıl yapıyorsunuz?Bu forum herhangi bir otomobil için otorite mi herkes inanıyor ve sizin gözünüzde küçülüyor?Bana göre yorumunuz art niyetli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

siz otomobilmisiniz?

evet, sakıncası mı var?

Bu adam Tata şöyle iyi böyle iyi dediğinde de diğer kullanıcılar Tata'nın öyle olduğuna inanacak yani.Bu genellemeyi nasıl yapıyorsunuz?Bu forum herhangi bir otomobil için otorite mi herkes inanıyor ve sizin gözünüzde küçülüyor?Bana göre yorumunuz art niyetli.
    quote:

Orijinalden alıntı Ağaçkakan

ne demek istediğinizi pek anlamadım,
    ben son zamanlarda özellikle alman markalarının kalitesinin beğenilmeyilip dandik markaların ön plana çıkarıldığını ve bu araçların aslında çok iyi olduğu ve mesela en basitinden 'vw alanların enayi,hatta vwnin çöp olduğu' gibi mesajlar görüyorum ve burada da onu vurgulamak istedim, ben 'vw alanlar enayidir' denilince alınmıyorum da siz tatadan alınıyorsanız , ona birşey diyemeyeceğim....

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.