Şimdi Ara

TATA İndigo sedan İncelemelerim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
24.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de art niyetli demişsiniz, niyetim neymiş merak ettim?
  • Evolvo, kimse Vw'ne dandik diyenler falan oldu mu cidden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Evolvo, kimse Vw'ne dandik diyenler falan oldu mu cidden?

valla bire bir post bulamayabilirim ama hafızamda kaldığı kadarıyla 'vw arabaları çöptür yıllardır söylüyoruz'gibi bir cümle hatırlıyorum ayrıca 'vw alanlar enayidir' gibi bir cümle de var aklımda,
    jettaya dandik demeyen kalmadı zaten, biraz araştırırsak sen bile demişsindir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Evolvo, kimse Vw'ne dandik diyenler falan oldu mu cidden?

valla bire bir post bulamayabilirim ama hafızamda kaldığı kadarıyla 'vw arabaları çöptür yıllardır söylüyoruz'gibi bir cümle hatırlıyorum ayrıca 'vw alanlar enayidir' gibi bir cümle de var aklımda,
    jettaya dandik demeyen kalmadı zaten, biraz araştırırsak sen bile demişsindir....

Malzeme kalitesinin o fiyata yakışmadığını söylemişimdir muhakkak.

O da rezalet be abi. Beğenmediğiniz Fluence'ın bile malzeme kalitesi daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukemrah58

5- senin kadar mâal değiliz park halindeki araçla yarışalım sen nasıl yarışıyosun merak ettim... araç 14 sn. de 100 km çıkıyor bilgi olmadan sallamak anca senin gibilere yakışır....

bu 0-100 oranları ile halen bu iddianız devam ediyorsa zaten tartışmaya gerek yok. 14 saniye ne demek yahu. kaçıncı yüzyıldayız. tokatladım dediğiniz araçlar boşa atsalar zaten bu değerleri yakalarlar biraz ilerledikten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

5- senin kadar mâal değiliz park halindeki araçla yarışalım sen nasıl yarışıyosun merak ettim... araç 14 sn. de 100 km çıkıyor bilgi olmadan sallamak anca senin gibilere yakışır....

bu 0-100 oranları ile halen bu iddianız devam ediyorsa zaten tartışmaya gerek yok. 14 saniye ne demek yahu. kaçıncı yüzyıldayız. tokatladım dediğiniz araçlar boşa atsalar zaten bu değerleri yakalarlar biraz ilerledikten sonra.

arkadaş sen uzay çağında yaşıyosun heralde veya ferrari ile falan karşılaştırma yapmak istiyorsun sanırım... 0-100 oranı 14sn. çok normal bir oran

buyur accent 1.5 dizel 14 sn.http://www.otomotiv-katalog.com/?f=showCar&car_id=13690

çok övdüğününüz wolkswagen golf 1.4 motor 16.2 sn. http://www.otomotiv-katalog.com/?f=showCar&car_id=8649

al sana honda cıvıc 14.2http://www.otomotiv-katalog.com/?f=showCar&car_id=12217

eeeeeeeeeeeeeee şimdi neyle kıyaslıyosun merak ettim

dediğim araçlar boşa atınca bu değeri yakalıyorsa ben aracı çalıştırmadan sollarım onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukemrah58 -- 1 Ağustos 2011; 18:18:32 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaş sen uzay çağında yaşıyosun heralde veya ferrari ile falan karşılaştırma yapmak istiyorsun sanırım... 0-100 oranı 14sn. çok normal bir oran

buyur accent 1.5 dizel 14 sn.http://www.otomotiv-katalog.com/?f=showCar&car_id=13690

çok övdüğününüz wolkswagen golf 1.4 motor 16.2 sn. http://www.otomotiv-katalog.com/?f=showCar&car_id=8649

dediğim araçlar boşa atınca bu değeri yakalıyorsa ben aracı çalıştırmadan sollarım onları

Devrim'i koymamışsın listeye ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Devrim'i koymamışsın listeye ...

harbi komik adamsın yazdığım markalarıda beğenmiyosun (wolkswagen, honda,hyundai) sen hangi araçtan bahsettiğini söyle harbiden şaşırıyorum.... ferrari diyeceksin diye ödüm kopuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı Ağaçkakan

Bu adam Tata şöyle iyi böyle iyi dediğinde de diğer kullanıcılar Tata'nın öyle olduğuna inanacak yani.Bu genellemeyi nasıl yapıyorsunuz?Bu forum herhangi bir otomobil için otorite mi herkes inanıyor ve sizin gözünüzde küçülüyor?Bana göre yorumunuz art niyetli.

ne demek istediğinizi pek anlamadım,
    ben son zamanlarda özellikle alman markalarının kalitesinin beğenilmeyilip dandik markaların ön plana çıkarıldığını ve bu araçların aslında çok iyi olduğu ve mesela en basitinden 'vw alanların enayi,hatta vwnin çöp olduğu' gibi mesajlar görüyorum ve burada da onu vurgulamak istedim, ben 'vw alanlar enayidir' denilince alınmıyorum da siz tatadan alınıyorsanız , ona birşey diyemeyeceğim....

Benim de anlatmak istediğim şey sizinkiyle aynı ama siz nedense örneğini verdiğiniz konuşmalar herkes tarafından yapılıyor gibi bir genelleme yapmışsınız.Dandik markalar ön plana çıkıyor diye herkes arabasının kalitesinin arttığını düşünmüyor söylemek istediğim bu.

• quote:

performans olarak bence şehir içi gayet seri ve ideal 2-3 vitesler inanılmaz toplayıcı yani bu viteslerde inaılmaz kaçarsın.... ben 1-2-3 kaç araçla ışıkta kaldıysam hepsini yedim.

sen kimleri yedin onu söyle ben sana uygun bir araç bulurum
  • quote:

quote:

performans olarak bence şehir içi gayet seri ve ideal 2-3 vitesler inanılmaz toplayıcı yani bu viteslerde inaılmaz kaçarsın.... ben 1-2-3 kaç araçla ışıkta kaldıysam hepsini yedim.

sen kimleri yedin onu söyle ben sana uygun bir araç bulurum

100 kere yazdım yine yazayım albea clio berligo kango

evet buyr
  • Ben de Sivas'lıyım.
  • quote:

Ben de Sivas'lıyım.

hoş geldin hemşo
  • quote:

quote:

Ben de Sivas'lıyım.

hoş geldin hemşo

time'ın hemşerisisin diye bu seferlik geçmene izin veriyorum...
  • quote:

quote:

quote:

Ben de Sivas'lıyım.

hoş geldin hemşo

time'ın hemşerisisin diye bu seferlik geçmene izin veriyorum...

Bu seferlik seni de geçsin

• quote:

İlk olarak araca ilk bindiğinizde jepe binmiş hissi veriyor... araç tavanı oldukça yüksek ve oldukça geniş iç hacim

Kısmından sonrasını okumadım.

• bu araba satmaz, ahanda buraya yazdim. Tata Türkiye fazla itibar kaybetti, ellerindeki
    son indigolari kampanyalar ( tata xenon ile beraber paket fiyat ) ile ellerinden cikarttilar
  • Teknik anlamda araçlar konusunda bilgi sahibi değilim, yanlız arkadaşın ısrarlı bir şekilde Tata'yı övmesi üzerine dayanamadım ve konuyu tekrar hortlatmak istedim İşim gereği günde en az 100km Tata Pickup a biniyoruz. Araba konfor açısından mükemmel hatta ultra mega ötesi rahatsız. Arkada oturanların kafaları tavanla bitişik şekilde. Saolsun aracı kullanan aracın kendi imkanlarıyla arka kasaya attığı beton blok olmasa şimdiye 2-3 kişi boyundan dolayı ciddi rahatsızlık yaşayacaktı. Klima açıldığında araç aşırı derecede yavaşlıyor. Sanki yokuş yukarı çıkıyormuşuz gibi. Mersin'de servisi gayet güzel çalışıyor. 2 tane her daim çalışan elemanı var. Yanılmıyorsam büyük olan eleman bu aralar 14. yaş gününü kutlucak. Diceğim Tata indigo veya indica hakkinda net birşey söyleyemem lakin genel olarak Tata markasının bende ve benimle beraber yaklaşık 30 personelde yarattığı izlenim berbat ötesi ... ^^

• ne konuymuş ben tata kullandım yazmışım ama kullanmadım salladım desem oda değil . Tata denedik baktık inceledik yok öyle uzun vadede kullanmadım. Neyse işte araç bence kalitesiz
  • arkadaşımız süper uçmuş.

eniştemde tata indigo sw var araba 120 den sonra arka atmaya başlıyor. ayrıca clio symbol dediğiniz araç bu araçtan daha kaliteli.

indigoda bayırda kaldık. evet hiç bir yük olmasına rağmen çıkamadı . motoru berbat. güvenlik namına pek bişi yok. geri geri gelirken 10 km hızla çöp kovasına çarpınca bagaj kapısı 30 cm içeri girdi. cam kırıldı tuzla buz. tampon zaten yerde arka çamurlukta yırtıldı.

bence fazla abartmayın bu arabayı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.