Şimdi Ara

Tata Vista Aura 1.3 Quadrajet i Nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ksııtlı bütçem oldugundan dolayı ve araba ile ilgili pek birşey anlamadıgımdan dolayı sizlerden fikir almak istedim biraz araştırdım kullanmayanlar direkt markadan dolayı kötülemiş aracı ama kullananlar gayet memnun bu arada aracı alıp satmayı düşünmüyorum çöplük olana kadar kullanacam sanırm tercih edilirmi kullananlar deneyimlerini servisi hakkında bilgi verirse çok memnun olurum
     Tata Vista Aura 1.3 Quadrajet  i Nasıl bilirsiniz Tata Vista Aura 1.3 Quadrajet  i Nasıl bilirsiniz

• Muhatap alan bile olmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

Muhatap alan bile olmamış

ahaha :) aynen zaten vaçgeçmiştim tipini beğenmedim donanım olarak tata diğer arabaların en az 5 yıl gerisinden geliyor :) ama tata manza modeli gerçekten güzel :)
  • 1.3 quadrojet benim bildiğim fiatın 1,3 multijet dizel motoru ile aynı olması lazım ortal bir üretimlerin vardı tata ile fiatın.
  • motoru 1.3 multijet motor olması lazım sadece ismi değişik. motoru için bir şey diyemem de bu markaya bukadar para vermek biraz düşündürüyor daha farklı bir markalara baksanız hyundai era gibi aynı ücretlere temiz bir tane aynı donanımda bulunabilir.
  • arabayı bir kere bile denememiş adamlar nasıl sallıyo.arkadaşım yeni alacaklar için söyliyim en azından onlar yanılgıya düşmesin.
    alıp satma derdinde değilseniz alınır binilir.canavar güzel kaçar az yakar donanımı iyidir.
    aynı paraya 95 model opel honda wv bu parayı vereceğime sanayide dert sahibi olacağıma alır binerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.