Şimdi Ara

Tatar Ramazan (2013-2014) | ATV | BiTTi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fragmanda tatar ramazan eline baltayı almış abdurrahman çavuşu yerde sürüklüyordu. yarın 20:00 de. baltalı ilah tatar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriana lima <3

Hiç iyi değil berbat bence yayından kalkmalı

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

quote:

/>

Sen yav he he sevmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

/>

Sen yav he he sevmıyorum

Sevmediğin diziyi neden izliyon? Hadi izlemiyon diyelim izlemediğin diziye niye karışıyon? Biz sizin pempe diziilerinize karışıyoz mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

quote:

quote:

/>

Sen yav he he sevmıyorum

Sevmediğin diziyi neden izliyon? Hadi izlemiyon diyelim izlemediğin diziye niye karışıyon? Biz sizin pempe diziilerinize karışıyoz mu?

Konuya fıkrımı paylastım ılk bolumunu ızledım oyunculuk 0.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

quote:

quote:

/>

Sen yav he he sevmıyorum

Konuya fıkrımı paylastım ılk bolumunu ızledım oyunculuk 0.

yaw hehe. süreyya dışında herkesin oyunculukları oldukça iyi. özellikle ramazanla abdurrahmanın oyunculukları çok çok iyi.

• Piramit kafaya özendi Tatar.
  • Tetiğe bastı galiba. Ama bölüm yine süperdi.
  • haha haceliye ne dayak attılar :D
  • O degilde serefsiz evlat babasini bogdu

• o değilde çavuş kopartıyor beni her bölümde hele arabada mahkum naklederden askeri öldürüp biz burda çirkinlikten ölüyoz bunun elini yüzünü kalemle çizmişler demesi yokmu öldüm gülmekten :)

• kirmastılıya yapılırmı lan bu.. çavuş bıçakladığında ölseydi çok daha iyiydi iyi sövdüm o sahneye. son sahne güzeldi. çavuş zaten eli kırık kavga edemez. ramazan o üçünüde tokat manyağı yapar.

http://www.youtube.com/watch?v=zFiCXE5BpAU çavuşlarda tüfekler vardı unutmuşum onu. ramazan nasıl kurtulacak la ordan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 17 Haziran 2013; 21:19:33 >
  • bu hafta sezon finali
  • Sezon finali bölümü yardırdı desem yeri valla. Müthişti. Daha bitmedi bakalım müdüre ne diyecek.
  • sıvaladılar arkadaş ama sanki stv dizisi izliyoruz. bu çavuş 10 canlımıdır nedir ölmüyor adam.
  • Valla tutuldum bu diziye yabancı dizileri izlerken verdiği heyecanı veriyor. Uzun bir aradan sonra ilk defa böyle bir Türk dizisi izliyorum.
  • güzel bir bölümdü hele o çavuşun kirmastılının oğlunu duvarın arkasında görüp ''sen kimsin lan değişik'' demesi kopardı beni
  • Beni çavuş her bölüm koparıyo zaten :) O alızefemiydi (adını doğru yazamamış olabilirim) bu bölüm oda kopardı beni :)
  • ramazan çavuşuda yanına alıp teslim oldu. bi dahaki sezon ne işleyecekler merak ediyorum. ramazanla çavuş ikiside idamlık değilmiydi?
  • Dizi atv yerine kanal d de olsa reytingi uçururdu. Bildiğime göre reytin %61 ile öyle bir geçer zamankinin elinde.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.