Şimdi Ara

Tatil Beldelerinde Fahiş Fiyatlar Nedeniyle Türk Turist Yüzde 50 Oranında Azaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

statü meselesi abd de daha milyonlar eyaletinden çıkabilmiş değil hayat böyle nekadar ekmek okadar köfte kuru emekli maaşıyla zor.

o kadar seni okutmuşlar ananla banana bir tatil ısmarla bari çevremdeki ihtiyarlar oyle gidiyor bir kısmıda annemin dolanmadığı yer kalmadı türkiyede kız kardeşim sayesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Temmuz 2024; 20:11:53 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

bende hayatımda ilk defa tatil yapacam valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Geçen sene eylül başında erdek ayvalık yaptık rüzgardan fırtınadan duramadık deniz desen buz gibi. 4 gün dayandık sonra bastık gittik didime. Ayvalıktan sonra didim florida sahilleri gibi geldi. Dahada gitmem ayvalık tarafına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu videonun konusunu açmayı düşünüyodum benden önce davranmışsın @Periah

benim arkadaşlarım da bi kahveye 120 vermek için can atıyolar. her hafta sonu çağırıyorlar Kadıköy'e ama artık gitmiyorum. yeter ulan. kahveden ve çaydan nefret eden biri olarak arkadaş zoruyla defalarca kez bu kan emici cafelere para kazandırdım. bunun sonu da yok. benim bi arkadaş var, adam istisnasız hergün cafede. tek başına gidiyo gene de gidiyo.

cafe için bu kadar deliren, cafe'ye gittiğinde cool olduğunun sanan tipler oldukça, adam kahveyi 5 Euro'ya da satar 10 Euro'ya da satar. alıcı halinden memnun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oluyor çok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.