Şimdi Ara

Tatil Fırsatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
14.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir civarında nereler uygundur gecelik 20-30 lira arası bi yer arıoruz yaw 2 kişiyiz bide sayımız az 2 sap
  • beyler bisde antalya da uygun yer arıyorus. bildiğiniz yerler warsa lutfen yazında bızım ıcın bı alternatıf olsun.
  • çarşamba günü bandırma vapuruna bineceğiz.Ayvalık,erdek,altınoluk cıvarı yakın yerlerde denizi güzel bildiğiniz yerler varsa söyleyin değerlendirelim.4 kişilik daire tipi kiralık pansiyonlar uygun olur kanımca.

21/7 salı günü bildiğiniz yerleri paylaşırsanız pek makbule geçer.
  • Marmarise gelecek arkadaşlar, 4 kişi için 80 liraya apart buldum haberiniz olsun. Ayrıca 3 kişilik apartlar 70 lira...
  • sap ve az paralı olanlar için tek makul çözüm olimpos.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

Marmarise gelecek arkadaşlar, 4 kişi için 80 liraya apart buldum haberiniz olsun. Ayrıca 3 kişilik apartlar 70 lira...

kişi başı mı? herşey dahil mi? biz de 3 kişilik gidicez de. eğer kişi başı 70'se bence pahalı
  • 4 kişi için toplam 80TL. eşyalı oluyor bu tür Apart oteller,sadece konaklama var bu fiyata,kendin pişir kendin ye konsepti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdin34 -- 22 Temmuz 2009; 17:50:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdin34

4 kişi için toplam 80TL. eşyalı oluyor bu tür Apart oteller,sadece konaklama var bu fiyata,kendin pişir kendin ye konsepi :)

havuzu falan var mı mekan nasıl merak ettim? şunun yemeği dahil bu fiyatlarda olanı yokmudur acaba
    aslında kalcak yer çokta önemli değil yemeği olsun havuzu olsun bi de saç kurutma makinesi + internet :D bunlar yeterli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

quote:

Orijinalden alıntı: ferdin34

4 kişi için toplam 80TL. eşyalı oluyor bu tür Apart oteller,sadece konaklama var bu fiyata,kendin pişir kendin ye konsepi :)

havuzu falan var mı mekan nasıl merak ettim? şunun yemeği dahil bu fiyatlarda olanı yokmudur acaba
    aslında kalcak yer çokta önemli değil yemeği olsun havuzu olsun bi de saç kurutma makinesi + internet :D bunlar yeterli :)

havuz olsun da temiz olsun bence ya,
    cidden havuz mevzuu sakat, uygun fiyatlı yerlerin havuzu bakımsız filan oluyor,
    orda bitiyor tatil, deniz en temizi, en güzeli bence

• En kirli Denizi , en temiz havuza yeğlerim...
  • kültür turlarını ve yurtdışı turlarını nasıl bilirsiniz? hangi firma ucuzdur vb.?
  • @!XiR Bana arkadaş söyledi bu fiyatları, kişi başı 20 liraya sadece mutfağı-tuvaleti-kliması olan bir aparttı. Havuzu varmı sormadım Marmarisimin güzelim denizi varken, sorarım arkadaşla görüşünce dönerim sana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arimayaa

magic life water world belek te çalışıyorum buraya gelen arkadaş olursa yardımlarımı esirgemem

fiyatlardan kampanyalardan bahsetseniz az..
  • havuzlu 3 ögün yemek bodrum da günlük 50 tl

http://www.tatilvitrini.com/otel/club_gumbethan_hotel_oteli/index.htm
  • tatilvitrini.com için şikayetvar'da hiç iyi şeyler söylenmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: bonus361

havuzlu 3 ögün yemek bodrum da günlük 50 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: enver78

tatilvitrini.com için şikayetvar'da hiç iyi şeyler söylenmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: bonus361

havuzlu 3 ögün yemek bodrum da günlük 50 tl

şikayetvar da etstur için bile bir sürü yazı var.fazla takılmamak lazim bence.

• Oem parça tavsiyesi için girerdim yazardım da buraya .. Tatil tavsiyesi için girecegim hiç aklıma gelmemişti

Herneyse hemen konuya gireyim.. Bursa da ikamet ettigim için hep yakın yerlerde tatil yapmak mümkün oldu, bu sefer Ege,Akdeniz düşünüyorum..

Sizden ricam bana denizi güzel bir yerde, gece oturunca otelin balkonundan denizi rahatça görebileceğim bir mekan istiyorum şehir merkezinede fazla uzak olmasın..

Son olarak 60 en fazla 70 tl yi geçmesin.. Herşey dahil bir otel olması öncelikli tercihim..

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..
  • Tatilvitrini anistur ile işiniz parayı verinceye kadar arkadaşlar. Aynen eliniz böğrünüzde otelin önünde kalırsınız söyliyim. Paranızı da geri almayı hiç düşünmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.