Şimdi Ara

Tatil Fırsatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
14.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aklı olan Anis'e (tatilvitrini vb bir kaç siteleri daha var) yaklaşmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsprince

burda satış yapmaya kalkmanız baştan yanlış,bizim bu başlığı açmaktaki amacımız, üyelerin ucuz olduğuna inandıkları tatil fırsatlarını bizle paylaşması...

Ayrıca boşa uğraşmayın komiser abim bu foruma dün üye olmadı, bişey diyosa bildiği wardır..

comiser abinin sözcülüğünü yapma gereği hissetmene anlam veremedim onbaşı. Maksadım uğraşmak filan da değil gayet açık yazışmalar.Siz aradan çekilin üstünüze alınacak bir durum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

izmir civarında nereler uygundur gecelik 20-30 lira arası bi yer arıoruz yaw 2 kişiyiz bide sayımız az 2 sap

biz geçen yıl çeşme merkez de hatta adını veriyim sakız otelde kişibaşı 30liraya konakladık yanında bir otel daha var o da bu fiyattı klimalı tv li banyolu gayet güzeldi.yarım pansiyondu.

eğer uygun pansiyon arıyorsa kuşadası kadınlar plajının o mevki harbiden ucuz.15liraya yarım pansiyon konaklayabileceğin pansiyonlar mevcut.Örneğin ERDEM pansiyon.Telefonu var bende.
  • bahsettiğiniz pansiyon nasıl temizmi ne özellikleri var , yemekleri nasıl 15 lira olunca insan kıllanıyor
    quote:

Orijinalden alıntı: syberman

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

izmir civarında nereler uygundur gecelik 20-30 lira arası bi yer arıoruz yaw 2 kişiyiz bide sayımız az 2 sap

biz geçen yıl çeşme merkez de hatta adını veriyim sakız otelde kişibaşı 30liraya konakladık yanında bir otel daha var o da bu fiyattı klimalı tv li banyolu gayet güzeldi.yarım pansiyondu.

eğer uygun pansiyon arıyorsa kuşadası kadınlar plajının o mevki harbiden ucuz.15liraya yarım pansiyon konaklayabileceğin pansiyonlar mevcut.Örneğin ERDEM pansiyon.Telefonu var bende.

• Arkadaşlar Antalya/Alanya'ya gidecem tatil için 1 haftalığına. 100 tl altında herşey dahil otel veya tatil köyü önerebilir misiniz? denize ve alanyaya yakın olsun idtiyorum. Tek kişiyim. selamlar.
  • merhabalar.tatilimi yaptım geldim herşey dahil tarifesinden ve gayet hoş geçti.Marmariste mirage world da.dün arkadaşlar aradı izmirde oturduğum için.2 kişilik her şey dahil konseptinden 1 400 ytl ödeyerek rezervasyon yaptırmışlar tatilvitrininden ve cumartesi günü arayıp rezervasyon iptal olmuş demişler. aynı şey kardeşlerinin başında gelmiş onlarda 4 arkadaş 2400 ytl ödemişler.izmir şubelerine yarın kardeşim uğrayacak ama sanırım boş olacak. bu arada googleden tatilvitirni ile ilgili şikayetlere bakarsanız ans turizm olarakta bir sürü kandırılan var. arkadaşlar taksitle aldıkları halde firma tek çekim geçirmiş. mail order sistemiyle.
    ben başka bir firmanın izmir şubesinden aldım ve hiç problem yaşamadım. tavsiyem dikkatli onlunuz ve tatiliniz zehir olmasın.
    Sevgide ve dostça kalınız.
  • Sorunlu tatil firmaları hangileri.
    Sorun yaşayanlar yazarsa iyi olur bence.
    Sadece sorunlular değil tabi sorunsuz ve memnun kaldıklarınızıda yazarsanız bu daha iyi olur.

• Kaş veya Kalkan'da güzel bir butik otel arıyoruz.Bilen var mı aramızda ? teşekkürler..
  • kasım aylarında antalyada tavsiye edebileceğiniz otel var mı? evlilik yıl dönümü kasımda da önceki sene Sea life resort otele gitmiştim, konyaaltında. giden veya bilen tavsiye edebilecek varsa sevinirim. kapalı yüzme havuzu olan, tam pansiyon bir yer önerirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

@!XiR Bana arkadaş söyledi bu fiyatları, kişi başı 20 liraya sadece mutfağı-tuvaleti-kliması olan bir aparttı. Havuzu varmı sormadım Marmarisimin güzelim denizi varken, sorarım arkadaşla görüşünce dönerim sana...

Teşekkürler.

Dost hotele giden var mı? Kişi başı 30 tl + öğrenciye indirim + sabah akşam yemeği dahil havuzu ufak olsa da fena durmuyor nasıl bir yerdir acaba..

http://www.dost-hotel.com/anasayfa_tr.html

• Dediğim apartta havuz varmış. Ayrıca içmelerde bi yer var, oda 50 lira 2 kişilik oda kahvaltı yada klimalı oda. YAni 2 seçeneğiniz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

Dediğim apartta havuz varmış. Ayrıca içmelerde bi yer var, oda 50 lira 2 kişilik oda kahvaltı yada klimalı oda. YAni 2 seçeneğiniz var.

websitesi falan var mı hocam
  • Hocam sitesi yok, 15-20 odalı ufak bir yer :)
  • www.kumsalmotel.com
    motel denize sıfıdır. 2 , 3 ve 4 yataklı odalar tam pansiyon , sabah ögle ve akşam yemeği verilmektedir..menü ev yemekleri ile donatılmaktadır...mutfak ustası bolu dandır.....aşçı bordum hasko otel ..halikarnas , zeki müren aşçılıgını ve prestige otelin aşçı aşıçlıgını yapmıstır..her turlu hızmet eksıksız ve özenerek sağlanmaktadır ...personeller bu konuda eğitim almıs ve tecrubelı elemanlardan oluşmaktadır....marmara adasında dogayla iç içe tatıl gecırmek ıstıyenler için mukemmel bır tatıl yeridir. otel 2 dönüm arazı ye sahıp bahcesınde çam ve çınar agaclarnı içinde barndırmaktadır...kısacası denız doga bır aradadır ....bu güzellıkerde kumsal motelde bulunmaktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtesem

www.kumsalmotel.com
    motel denize sıfıdır. 2 , 3 ve 4 yataklı odalar tam pansiyon , sabah ögle ve akşam yemeği verilmektedir..menü ev yemekleri ile donatılmaktadır...mutfak ustası bolu dandır.....aşçı bordum hasko otel ..halikarnas , zeki müren aşçılıgını ve prestige otelin aşçı aşıçlıgını yapmıstır..her turlu hızmet eksıksız ve özenerek sağlanmaktadır ...personeller bu konuda eğitim almıs ve tecrubelı elemanlardan oluşmaktadır....marmara adasında dogayla iç içe tatıl gecırmek ıstıyenler için mukemmel bır tatıl yeridir. otel 2 dönüm arazı ye sahıp bahcesınde çam ve çınar agaclarnı içinde barndırmaktadır...kısacası denız doga bır aradadır ....bu güzellıkerde kumsal motelde bulunmaktadır

bugüne kadar iki mesajınız var,

Katılım zamanı: 24 Ekim 2005;

Cevap: Telekom yüzüne gözüne bulaştırdı 26 Mart 2007; 13:43:17

Cevap : Tatil Fırsatları 2 Ağustos 2009; 22:20:22

ayrıca 2005 de kayıt, 2007 ilk mesaj, 2009 son mesaj...

2 yıl da bir yazı yazan ender bir şahıssınız, bu sebeple de kumsal motel i kesinlikle listeme ekliyorum,
    iki yıl sonra yazdığınıza göre, kesinlikle takdire şayandır diye tahmin ediyorum

• Tatilden yeni geldim.Burhaniye Ören e gittik.ayrıca Akçay,Altınoluk ve Sarımsalı ya da baktık.
    Öncelikle hiçbir yerde hafta içi olmasına rağmen rahat yer bulamadık.Kriz falan yok arkadaşlar herkes tatilde paraları yiyor valla.Eskisinden daha zor du bu sene yer bulmak.
    Ören o yörede en rahat ,kalabalık olmayan,nezih yerdi.Ayrıca düzgün kalacak yer bulabildiğimiz yer.
    Birde Akçay da pansiyon/apart/otel rahat bulabildik.Altınoluk ve sarımsaklıda istediğimiz standartta apart ve pansiyon bulamadık.buralar İstanbul gibi olmuş zaten,çok kalabalık.bekar 2 kişi için belki yer daha kolay bulunur.

Neyse Örende Ova apart dört dörtlüktü 2+1 lüks apart daire 105Tl idi.daha kötüleri 90-100 civarı.tek odalı daireler 50Tl ye kadar vardı.ancak çok bunaltıcı yerlerdi. Ova dan iyisini bulamadık resmen.

http://www.ovaapart.com/tr/?p=fiyat

Akçayda apartlar 80-100 civarıydı.Tek odalı 60-80 ne bulunur rahat.
    otel kişi başı sabah+akşam yemek dahil 50tl idi Akçayda.Örende 60-80 tl idi oteller.

Altınoluk da yine 100tl ye kadar pek beğenmediğimiz apartlar vardı.ancak pek boşyer yoktu baktığımız yerlerde.

Sarımsaklıda 80-100Tl ye 2+1 düzgün apartlar vardı ancak boş yer hiç denk gelmedi.yer bulmak zordu.

Yer ayarlamadan bu dediğim yerlere gidecekler sabahtan yer baksınlar ve rahat buluruz diye gitmesinler.
    Özellikle denize yakın,temiz,hava alan ,yaylı yatak vs rahat,müstakil duş+wc arayanlar yani seçici olanlar(aileler) bu tip yerlerin pekde çok olmadığını bilerek yola çıksınlar. klima çok nadir yerde kalmış.dediklerine göre geçen senelerde hep sökülmüş faturalardan dolayı.

açıkçası Akdenizde bilinen yerlerde tatil yapmış biri olarak profesyonel hizmet veren tesis olmamasından ve hep şahısların pansiyon/apart larıyla daha çok kalacak yer temini sağlandığından Ege de tatil yapmayı riskli ve belli hizmet kalitesine oturmamış bir bölge olarak buluyorum.İstanbul a yakınlığı dışında avantajı aslında yok gibi.

Gideceklere iyi tatiller,
    kolay gelsin..

• bu senekı tatıllerım

Mayıs Magıc lIfe Marmarıs - Bodrum

Temmuz Comfort flora beach kemer

Agustos 15 de Kemer Naturland tatıl koyune gıdıcem

Burasının devremulk tatıl kısmı var haftalık 900 lıraya 2+1 dubleks evı bır haftalıgına kıralıyorsunuz

evde hersey hazır markette var yada yolda bır mıgros - tansas yapılır 300 de yemek tutsa

al sana 5 kısı 1,200 lıraya 5 yıldızlı otelde tatıl otelın butun ımkanlarından yararlanıyorsunuz

hamam sauna fıtness anımasyon sezlong havlıu gıbı

bu arada bayramdada papıllon otel aysca da yız :)
  • en ucuz yarım pansiyon oteller bile 2 kişilik oda kişi başı 50tl
  • yaz için şimdiden erken rezervasyon yaptırmak lazım tecrübe ve tavsiyeler lütfen
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.