Şimdi Ara

Tatil Fırsatları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
14.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

yuh be 2009 konuyu hortlatmışsın

yeni konu açtığımızda da arama yapın diye bu konunun linkini yazardın herhalde
  • Arkadaşlar en iyi ve güvenilir tatil sitesiwww.booking.com . Bilenler vardır bilmeyenler için biraz anlatayım. Siteden otelinize yer ayırttırıyorsunuz. Kredi kartını garanti olarak alıyorlar. Parasını otele gidince ödüyorsunuz. Çoğu otelde 3 gün önceye kadar kesintisi olmadan ve 5 kuruş ödemeden iptal ediyorsunuz. Seçtiğiniz otelde yer yoksa haritadan çevresindeki otellere bakabiliyorsunuz. Forumlardan site hakkındaki yorunlara bakabilirsiniz. Çok sağlam ve işini iyi yapan bi firma. Herkese tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilekesh-13 -- 9 Şubat 2011; 11:22:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh-13

Arkadaşlar en iyi ve güvenilir tatil sitesiwww.booking.com . Bilenler vardır bilmeyenler için biraz anlatayım. Siteden otelinize yer ayırttırıyorsunuz. Kredi kartını garanti olarak alıyorlar. Parasını otele gidince ödüyorsunuz. Çoğu otelde 3 gün önceye kadar kesintisi olmadan ve 5 kuruş ödemeden iptal ediyorsunuz. Seçtiğiniz otelde yer yoksa haritadan çevresindeki otellere bakabiliyorsunuz. Forumlardan site hakkındaki yorunlara bakabilirsiniz. Çok sağlam ve işini iyi yapan bi firma. Herkese tavsiye edilir.

site müthiş işlevsel teşekkür ederim.

• quote:

Arkadaşlar en iyi ve güvenilir tatil sitesiwww.booking.com . Bilenler vardır bilmeyenler için biraz anlatayım. Siteden otelinize yer ayırttırıyorsunuz. Kredi kartını garanti olarak alıyorlar. Parasını otele gidince ödüyorsunuz. Çoğu otelde 3 gün önceye kadar kesintisi olmadan ve 5 kuruş ödemeden iptal ediyorsunuz. Seçtiğiniz otelde yer yoksa haritadan çevresindeki otellere bakabiliyorsunuz. Forumlardan site hakkındaki yorunlara bakabilirsiniz. Çok sağlam ve işini iyi yapan bi firma. Herkese tavsiye edilir.

Tüm yurtdışı otel rezervasyonlarımı burdan kendim yaptım. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni
    yaz için şimdiden erken rezervasyon yaptırmak lazım tecrübe ve tavsiyeler lütfen

Erken rezervasyon bu sene yalan. Geçen sene %35 indirimle kişi başı 900 TL ye gelen bir haftalık tatil bu sene %40 indirimli 1500 TL. Yurtdışına çıkmak heleki pegasus kampanyası yakalayıp oteli de kendiniz ayarlayarak daha mantıklı. Türk turizmi Türklerden başka herkese hizmet ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

yaz için şimdiden erken rezervasyon yaptırmak lazım tecrübe ve tavsiyeler lütfen

Erken rezervasyon bu sene yalan. Geçen sene %35 indirimle kişi başı 900 TL ye gelen bir haftalık tatil bu sene %40 indirimli 1500 TL. Yurtdışına çıkmak heleki pegasus kampanyası yakalayıp oteli de kendiniz ayarlayarak daha mantıklı. Türk turizmi Türklerden başka herkese hizmet ediyor.

Aynen öyle, bu işi en yaygın yapan ETS fiyatları öyle bir patlatmış ki yanına yaklaşmak mümkün değil.
    Geçen sene ile alakası yok.%40 bile hikaye, Temmuz fiyatlarına bir baktım da, bu sene tatil yalan oldu bayaa.

İşin kötüsü üç yıldır erken rezervasyon indirimi ile çok iyi fiyatlarla süper otellere gittik hanımla, bu saatten sonra pansiyon filan da açmaz artık bizi

• evet arkadaslar guzel bir siteye benziyor sagolun bu bılgı ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanerkan

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

Aynen öyle, bu işi en yaygın yapan ETS fiyatları öyle bir patlatmış ki yanına yaklaşmak mümkün değil.
    Geçen sene ile alakası yok.%40 bile hikaye, Temmuz fiyatlarına bir baktım da, bu sene tatil yalan oldu bayaa.

İşin kötüsü üç yıldır erken rezervasyon indirimi ile çok iyi fiyatlarla süper otellere gittik hanımla, bu saatten sonra pansiyon filan da açmaz artık bizi

Aynen geçen sene biz de %35 ile ETS den yararlanmıştık son gün ve süperdi tatil. Artık dediğim gibi pegasus kampanyasından yararlanıp yurtdışı gezeceğiz. Hem daha ucuz hem de yurtdışı görmüş oluruz.

• quote:

geçen yaz keşfettiğim harika bir site.

• Siteyi bugüne kadar hiç duymamıştım. Çok iyi oldu.
    Çok çok teşekkür
  • kaşta phellos otel i tavsiye ederim yemekleri hizmeti mükemmel fiyattada pazarlık yapıyorlar ufak kaydıraklı bir havuzuda var
  • konuyu hortlatayım:)
    fiyatları ve link ile beraber,bu yaz için erken rezervasyon indirimi tavsiyesi olan var mı?
  • iki ikişilik tatil fırsatı için güncel..
  • mesajım bulunsun
  • Booking.com

Iyimiş gerçekten..
  • İst. Anadolu yakasında uygun ve ekonomik otel apart gibi yerleri paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar. Çift kişilik olacak. Annem ve babam için. Kendim için düşünmüyorum garip cins şeyler yazmayın sakın!
  • Bu fırsat sitelerinde bulunan tatilleri satın alan oldumu daha önce? Bi üçkağıtcılık varmı yokmu öğrenmek istiyorum (dandik oda vermeleri vs..) Temmuzda gidecektim tatile ama ağustosa ertelemem gerekti ve ağustosda iyi fırsatlar olacağını tahmin ediyorum bu sitelerde.
  • sadece tatil için yeni bir fırsat sitesi kurulmuş. şans eseri rastladım. üye olup iyi fırsat beklemekte fayda var.

http://www.gezlong.com
  • ben de fırsat sitelerinde tatillere bakıyorum ama yazdıkları kadar indirim kresinlikle yok. mutlaka başka sitelerden kontrol edin. bi tane görmüştüm tatil sitesinde daha ucuzdu. bi tanesinde de millet almış ama şikayet yazmış otel tatilattaydı diye. dikkat etmek lazım ama güvenilir bulduğunuz daha önce kullanan varsa tavsiye alınır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.