Şimdi Ara

tatildeyim , çok kötüyüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , ya ben 1 aylığına tatile çıktım , ailemden ayrıldım daha 4 gün olmadan çok fena bir özlem duyuyorum , ya arkadaşlar çok kötüyüm çok özledim onları :((
    sıkılmadım ama aileme karşı bir özlem var , çok özledim onları çok kötüyüm , günler geçmiyor , ne yapmam lazım bilmiyorum ne yapsam bilmiyorum çok özledim çok kötüyüm

• up
  • Hemen dön geri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence onları bir süre unut ve 1 ay tatil yap, tecrübe sağlayacaktır sana 1 ay
  • Yalnız tatil yapıyorsan zaten sıkılırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Bence onları bir süre unut ve 1 ay tatil yap, tecrübe sağlayacaktır sana 1 ay

işte sorun orada unutamıyorum , bana skype ye gir , konuşalım diyorlar bende giriyorum , sonra onlar oradan başlıyor seni özledikkk , seni çok özledik , ya artık özledim diye mesajlar atıyorlar , bende o mesajları görünce unutamıyorum aklıma geliyorlar o mesajlar olmasa sorun olmaz ama işte öyle yani :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbyte

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Bence onları bir süre unut ve 1 ay tatil yap, tecrübe sağlayacaktır sana 1 ay

işte sorun orada unutamıyorum , bana skype ye gir , konuşalım diyorlar bende giriyorum , sonra onlar oradan başlıyor seni özledikkk , seni çok özledik , ya artık özledim diye mesajlar atıyorlar , bende o mesajları görünce unutamıyorum aklıma geliyorlar o mesajlar olmasa sorun olmaz ama işte öyle yani :((

Böyle davranırsan hayatın boyunca çekersin bunun acısını, bu kadar aile kuzusu olma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatilde çok sıkılıyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ailemden ayrildim demissin kavga dovusmu ayrildin nasil ayrildin?

Eger normal tatil icinse bosver takma kapat telefonunu kapat pc ni yak sigarani. Gez toz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.