Şimdi Ara

TATİLLL VE ALANYAAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • deerli forum üyeleri sonunda bir örencik olarak gerekli tatil parası biriktirlmiş ve tatil yeri seçilmiştirr..:):) şimdi sizin yardımlarınzla 4 arkadaş alanyada nerde kalınır neresi ucuzdur nerden güzel pansiyon yada yazlık kiralayabilirz 10-15 günn yardım edinde bitsin bu işkencee...

• yaş kaç?
  • bu ne abi polis memuru gibi yaş kaççç
    20
  • Yok abi ya onyediyse bende geliyim dicektim
  • heee ii ben gidim güzel bi yer bulursam haberdar ederim senii
  • quote:

Orjinalden alıntı: palermoo

heee ii ben gidim güzel bi yer bulursam haberdar ederim senii

kardeş alanyada grand türkay diye bi yer var günlüğü 30 ytl uygun gibi herşey dahil hoş bir yer gazate ilanlarına bak derim orlarda vardır bişeyler

• quote:

Orjinalden alıntı: KarraKarrtal

quote:

Orjinalden alıntı: palermoo

heee ii ben gidim güzel bi yer bulursam haberdar ederim senii

kardeş alanyada grand türkay diye bi yer var günlüğü 30 ytl uygun gibi herşey dahil hoş bir yer gazate ilanlarına bak derim orlarda vardır bişeyler

30 mu abi kaç yıldızlı havuz u nasıl?denize sıfır mı? klima tv filan varmı yaw bi anlat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

30 mu abi kaç yıldızlı havuz u nasıl?denize sıfır mı? klima tv filan varmı yaw bi anlat

30 ytl e en fazla 2 yıldızlı bulursun alanyada biraz paraya kıy 60-70 e güzel yerler ayarlarım sana
  • Temmuz ve Ağustos da Alanya da kalmak cehennem de kalmakla aynı. Sıcak...
  • JUDIHT bana 60 70 de uyar senin ayarlayacaın yerler nasıl olcakk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palermoo -- 15 Temmuz 2006; 16:02:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

30 ytl e en fazla 2 yıldızlı bulursun alanyada biraz paraya kıy 60-70 e güzel yerler ayarlarım sana

60-70 ytl de olur nasıl bi yer ayarlarsın? adı yıldızı filan ne nasıl bir mekan?

• Biraz sıkışçaz ama bende geliim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.