Bildirim
TATİLLL VE ALANYAAA
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yaş kaç? -
bu ne abi polis memuru gibi yaş kaççç
20 -
Yok abi ya onyediyse bende geliyim dicektim -
heee ii ben gidim güzel bi yer bulursam haberdar ederim senii -
quote:
Orjinalden alıntı: palermoo
heee ii ben gidim güzel bi yer bulursam haberdar ederim senii
kardeş alanyada grand türkay diye bi yer var günlüğü 30 ytl uygun gibi herşey dahil hoş bir yer gazate ilanlarına bak derim orlarda vardır bişeyler
-
quote:
Orjinalden alıntı: KarraKarrtal
quote:
Orjinalden alıntı: palermoo
heee ii ben gidim güzel bi yer bulursam haberdar ederim senii
kardeş alanyada grand türkay diye bi yer var günlüğü 30 ytl uygun gibi herşey dahil hoş bir yer gazate ilanlarına bak derim orlarda vardır bişeyler
30 mu abi kaç yıldızlı havuz u nasıl?denize sıfır mı? klima tv filan varmı yaw bi anlat
-
quote:
Orjinalden alıntı: Guitarist
30 mu abi kaç yıldızlı havuz u nasıl?denize sıfır mı? klima tv filan varmı yaw bi anlat
30 ytl e en fazla 2 yıldızlı bulursun alanyadabiraz paraya kıy 60-70 e güzel yerler ayarlarım sana
-
Temmuz ve Ağustos da Alanya da kalmak cehennem de kalmakla aynı. Sıcak... -
JUDIHT bana 60 70 de uyar senin ayarlayacaın yerler nasıl olcakk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palermoo -- 15 Temmuz 2006; 16:02:02 > -
quote:
Orjinalden alıntı: judith
quote:
Orjinalden alıntı: Guitarist
30 ytl e en fazla 2 yıldızlı bulursun alanyadabiraz paraya kıy 60-70 e güzel yerler ayarlarım sana
60-70 ytl de olur nasıl bi yer ayarlarsın? adı yıldızı filan ne nasıl bir mekan?
-
Biraz sıkışçaz ama bende geliim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X