Şimdi Ara

TATİLYAYI BİLENLER VE ÖZLEYENLERİN YERİ (SS'Lİ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
12.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah tatilyaya gidecektik okulca, o gün uyuyamamistim sabaha kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Kaydıraks vardı kayıp kayıp tekrar sıraya giriyorduk

akşam saatlerinde herkes gider biz çevre sakinleri kalırdık. Böyle durumlarda alabora ya binerdik ve kapanana kadar inmezdik

Sürekli biter yeniden başlardı
  • en çok su kaydırağını sevmiştim hemen üstündeki alabora gibi bişey tepe taklak olan varya yememişti binmeye
  • 2000'de Beylikdüzüne taşındık 1 kere bile gitmedim
  • İlk defa çocukken gittiğimde konuşan ağaç gözlerini açtığında arkaya tepetaklak düşmüştüm. Ne gülmüştü ailem, arkadaşlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Red

2000'de Beylikdüzüne taşındık 1 kere bile gitmedim

BÜYÜK HATA YAPMIŞSIN İNSANLAR NERELERDEN GELİYOR ORAYA GİTMEK İÇİN SEN GİTMİYORSUN
  • http://www.vialand.com.tr/

Gaziosmanpaşa da disneyland kuruluyor dünyanın en büyük eglence merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 13 Ağustos 2012; 10:52:32 >
  •  TATİLYAYI BİLENLER VE ÖZLEYENLERİN YERİ (SS'Lİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 13 Ağustos 2012; 12:53:33 >
  • Kapısının önündeki ayakkabı arabayı,güzel pizzacıyı,adını hatırlamadığım hamburgercisini ,su kaydırağından kayarken çekilmiş fahiş fiyatlı fotağraflarını,şimdiki 5D diye tabir edilen küçük sinemaların atası olan benim deyişimle sallanan koltuklarını,alaboradan düşen kız efsanesini,okulların gezi düzenlemesini , hızlı trenini ,sınırsız binebilmeyi,alaboranın altındaki suya bakan dürbünlerin ne işe yaradığını düşünmeyi ,çıkarken üzülmeyi özledim.
  • Arkadaşlar herkes elindeki resimlerini koysun lütfen, çok hoş oluyor anıları hatırlamak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiç gitmedim babam hep derdi seni birgün götüreceğim diye ama götürene kadar yıktılar içimde kaldı.Kuzey Irak'a yapmışlar Tatilya'yı diye duymuştum.Barzani'ninmiş.
  • aah ah gidememiştim okul götürüyordu ama yanımda velimin olması lazımdı o zamanki yaşım itibariyle... anneminde gezi günü işi vardı gidememiştik ne ağlamıştım
  • Anılarım depreşti tekirdağ'dan gelirdik hep
  • ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
  • 4 yaşındayken ilk ve son gidişimdi...İlk başta fazlasıyla sevmiştim orayı...Taa ki o su kaydırağına binene kadar.Yukarıdan hızlıca aşağı inerken her tarafım su olmuştu.O kaadar korkmuştum ki evde 1 saat kanepede ağladım.

• Lunaparkların babasıydı niye yıktılarki
  • Şu an Tatilya'nın olduğu yerde inşaat var. Ne yapılıyor bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: >>StoRm<<

3 çocuk hız treninde öldü diye komple Tatilya sökülüp satılmaz ki kardeşim!

aynen aynı sebepten pokemon uda yayından kaldırmışlardı aileler çocukların sahip çıkmıyor olan diğer çocuklara oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Şu an Tatilya'nın olduğu yerde inşaat var. Ne yapılıyor bilen var mı?

MarmaraPark AVM

• Okul götürmüştü bir kere sonra zaten küçüklük falan gidememiştim, bu vialand da güzel birşey olacağa benziyor...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.