Bildirim
Taunus ile kaza yaptım. Masrafı ne kadar çıkar?
LAMY STUDIO GLACIER ROLLER KALEM M UC : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B08J3XHCTZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun. Hızlı değilim demişsin de araba resmen saplanmış direğe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol hocam.Resimde belli zaten 2 metre ileriden dönüş yaptım araç toplamadı direğe girdi nasıl oldu diye sorarsan bende anlam veremedim -
Olsun cana geleceğine mala gelsin. Hasar dediğin gibiyse parçaları çıkma bulabilirsin sonuçta yaşlı araba. 200-300 liraya hallolur diye düşünüyorum
Lastikleriniz iyi değilse ondan kaymıştır büyük ihtimalle.
elde far var zaten.Parçalarıda buldum fakat fiyat konuşmadık.Ustanın birisi parçalar hariç sadece işçilik 1500 istedi normal mi peki bu?quote:
Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler
Olsun cana geleceğine mala gelsin. Hasar dediğin gibiyse parçaları çıkma bulabilirsin sonuçta yaşlı araba. 200-300 liraya hallolur diye düşünüyorum -
sağ arka lastik yedek lastikti hocam banada ondan olabilir gibi geldi -
1500e motor açıp topluyorlar bir 0 fazla söylemiş başka ustaya gidinquote:
Orijinalden alıntı: deniz7t
elde far var zaten.Parçalarıda buldum fakat fiyat konuşmadık.Ustanın birisi parçalar hariç sadece işçilik 1500 istedi normal mi peki bu?
Alıntıları Göster -
1500 aşırı fazla
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yanlarken olmuş muhtemelen
yok hocam arabayı alalı 24 saat olmamıştı daha ve ilk arabam acemiyim yapmam öyle şeyler akşam o kadar gezdim virajlara falan girdim yağ gibiydi sabah kaza anında direksiyon dönmedi -
Buranın sanayisi öyle maalesef bana da fazla geldi parçaları ben aldıktan sonra ne anladım bu işten. Tanıdıkda yok adam uzaktan bakıp fiyat çekiyor direk.Yarın başka ustalarada bakıcam.quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksk
1500e motor açıp topluyorlar bir 0 fazla söylemiş başka ustaya gidin
Alıntıları Göster -
her taanusun basına gelen olaydır -
Cana geleceğine mala gelsin herzaman , frene bastığın zaman kızaklamış herhalde araba. Radyatör yama ile düzeltilebilir onun harici geri kalanı da çıkma bulursanız fazla masraf çıkarmaz
Geçmiş olsun ilk aracınızmış,bu ilk ve son kazanız olur umarımquote:
Orijinalden alıntı: deniz7t
yok hocam arabayı alalı 24 saat olmamıştı daha ve ilk arabam acemiyim yapmam öyle şeyler akşam o kadar gezdim virajlara falan girdim yağ gibiydi sabah kaza anında direksiyon dönmedi
1) 1.viteste neden bu kadar hızlı gidiliyor? (doğruysa)
2) koskoca direğe nasıl vurdun?
3) sence inanalım mı? -
teşekkür ederim .Umarım son olur -
1) resimde görüldüğü gibi 2 metre ilerde dönüş var ordan döndüm.Hızlanmam için pek bir mesafe yok
2) Direksiyonu çevirmeme rağmen dönmedi doğrudan direğe girdi araç yapacak bişey yok.
3) Herhangi bir çıkar söz konusu olmadığna göre neden yalan söyleyim -
Çok fazla. Ne işçiliği bu iki vida söküp takacak altı üstü. Parça dahil en fazla tutacağı 200 lira.
Ön kaput, tampon, çamurluk, far, ön ızgara, radyatör, gitmiş bunların işciligi için 150-200 gider diyen var bu fiyatlara kimse yapmaz yüzüne bile bakmaz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1500 aşırı fazla
|
Benzer içerikler
- dsg geri kaçırma
- yoğun trafikte dur kalk nasıl yapılır
- mercedes e serisi kasa kodları
- araç değer kaybı için aradılar
- oto süpürge tavsiye
- mengshi 917
- togg sedan ne zaman
- yeni c3
- byd shark
- passat pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X