Şimdi Ara

TAVAN RESİMLERİ ARIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evimim odalarının tavanlarına resim yapıştırmak istiyorum.
    4x3 m gibi hatta daha büyük ebatlarda plotter la basılabilecek yüksek çözünürlü GÖKYÜZÜ resimleri arıyorum.
    nerden bulabileceğim konusunda yardım istiyorum.
    Teşekkürler

• çok değişik ve hoş bir fikir:)
    inş. bulursunuz.
  • sxc.hu..

orda var mı bakmadım ama bak istersen
  • iyi bir fikir umarım bulursunuz. Sanırım 100 megapiksel kamerayla çekilmiş kadar büyük resimler arıyorsunuz. Bulursanız lütfen bizimle paylaşın.
  • gercekten guzel bi fikir.
  • selim69 bulursan, bizimlede paylaşırmısın, fikrinde bayağı güzel valla :) ne güzel olur ya
    sen bizden istiyorsun , bizde senden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syyıldız -- 12 Mart 2008; 12:47:51 >
  • bende 40"(110 cm) baskı yapabilen HP plotter var. resim kağııd alıp basıcam. isteyene istediği ebatta basabilirim.
    ama işim yoğun internette resim arayacak vaktim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda Pm den görüşebilirmiyiz?
    Fiyat & Resim Kalitesi ve Süre belirtebilirmisiniz?

birde umarım ist de sinizdir?
  • sxc.hu sitesi başarılı.
    Çoğu site paralı olması pek sinir bişi.
    Bu arada soranlar için Anakradayım.
    sxc.hu sitesinden baya buldum şimdi büyük çıktı denemesi yapıyorum. 1,5x1,0 m bi deneme bastım. yarın fotoğraf kağıdı geliyor.
    200 gr lık 90cm x 30 m.
    bide yapıştırıcı buldukmu kağıdı emmeyen. işlem tamamdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim69

sxc.hu sitesi başarılı.
    Çoğu site paralı olması pek sinir bişi.
    Bu arada soranlar için Anakradayım.
    sxc.hu sitesinden baya buldum şimdi büyük çıktı denemesi yapıyorum. 1,5x1,0 m bi deneme bastım. yarın fotoğraf kağıdı geliyor.
    200 gr lık 90cm x 30 m.
    bide yapıştırıcı buldukmu kağıdı emmeyen. işlem tamamdır.

Yapıştırıcı konusunda tavsiyen var mı?
  • daha araştıramadım. bugün bi bahaus a bakacağım.
    sanırım standart duvar kağıdı yapıştırıcısı iş görür.
  • çok hoş bir fikir gerçekten. ben de gece yıldızlar falan mı yapsam ki şu harry potter'daki yemek salonunu tavana gibi.
  • Burda yıldızlı gökyüzü resimi var.
    http://www.sxc.hu/photo/893650
    Tavan resminde sona aşamya geldim.
    Yapıştırıcı olarak duvar kağıdı yapıştırıcısı kullanıcam.
    P.tesi sonucu yazarım.
  • Standart duvar kağıdı yapıştırıcısı fotoğraf kağıdını emdi.
    Çok dalgalı oldu. yeni yapıştırıcı deniycem
  • arkdaşım o dediğin kağıtla olmaz benim arkadaşm o işle özel ilgileniyor onun ayrı 3-4 cm kalınlığında bi cisim yapıştırıyo duwar kağıdı yapıştırıcısıda olmaz yani profesyonel iş lazımm ciddi isen zaman harcamaya değerse mail adresini weririm
  • arkadaşlar bu işler yapıştırmayla olmaz gerçi bu yazılar biraz tarihi ama yinede göz atan olur diye ekliyim dedim
    ben duvar ressamıyım ve yılda birkaç müşterim tavanına uzay resmi yaptırıyor bana
    oldukça maliyetli bir şey diyebilirim genelde fosforlu boyalar ve kaliteli işçilik gibi etkenlerden ötürü 3metre karesi 1000 lirayı buluyor
    ama dediğim gibi yapıştırma ile bundan keyif alabileceğiniz bir sonuç alamazsınız
  • Buraya ekleyebileceğin bir kaç fotoğraf mevcutmudur acaba daha önceki çalışmaların ile ilgili ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: El_Emin

Buraya ekleyebileceğin bir kaç fotoğraf mevcutmudur acaba daha önceki çalışmaların ile ilgili ?

+1
  • ressambarisyildiz.blogcu.com adresimden el işçiliğimle ilgili birkaç çalışmama göz atabilirsiniz
    daha fazla resim ve bilgi için ressam-baris-yildiz@hotmail.com adresimden bana kolayca ulaşabilirsiniz

TAVAN RESİMLERİ ARIYORUM

TAVAN RESİMLERİ ARIYORUM

TAVAN RESİMLERİ ARIYORUM

TAVAN RESİMLERİ ARIYORUM

• gerçekten çok güzel duruyor ya. ben böyle uzay resimlerine bayılırım. inşaallah bende bir gün yaptıracam bunlardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.