Şimdi Ara

Tavan sarkması :S (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
16.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan bu forum kuş serisinden bile çekmedi VAG grubundan çektiği kadar arkadaş.... DSG si ayrı, yağ yakması ayrı, tavanı ayrı, kapı sesi bile ayrı sorun oldu. Biraz pahalı diyene vw alıyorsunuz beyefendi diye cevaplar bile gördük. Zannedersin Amerikalılara uzay mekiğini VAG grubu yapıyor da, Amerika sahiplenip, üstüne yatıyor. Altı üstü tenekeden bir araba işte, parmak bastığında, kaporta içe çöküyor. Ne gereği var bu kadar tantana yapmanın anlamadım.

Evet ben de antiyim ama bu konuyu sabote etmenin de alemi yok be kardeşim. VAG grubu arabaların kronik sorunlarından biri... Audi de olmazmış, olamazmış.... Nerdeyse konu sahibine, arabanın markasına iyi bak, Audi değildir o demeye getirmiş bazıları. VAG grubu uzay gemisi yapsa, binmem arkadaş. Var mı ötesi?
  • Konu hortingen olup nerelere gelmiş yau 2012'de bu sorunu yaşayıp ART CAR'a gitmiştim 200TL gibi bir rakkama orginal fabrika çıkışı tavan döşemesi ne ise öyle yapmışlardı cillop gibi olmuştu arkadaşlar konunun amacına hizmet etmesi açısından yazdım iyi forumlar
  • fbilker1907 kullanıcısına yanıt
  • sanırım 350 tl ödemiştim. Kapı içi kumaş değimide yapılıyor. Araç içi her şeyi yapıyorlar direksiyon deri kaplama, koltuklar felan...
  • Tavanı ıslak bir bezle silerseniz tavan kaplaması kendini bırakır sarkar dikkat ediniz.
  • kendisi yapmak isteyenler için deneyimlerimi payşlaştım buyrun bloguma

https://acemitamirciyim.blogspot.com.tr/2017/12/tavan-dosemesi-sarkmas.html
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.