Şimdi Ara

Tavan sarkması :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
16.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum sıcaklar + ilk sahibi zamanında sanırsam detaylı iç temizlik yaptırmış tavan döşemesi komple sarktı.. Doğal olarak döşemenin komple yenilenmesi gerekiyor.. İstanbul'da bu işi güvenerek yaptırabileceğim bir yer arıyorum.. Daha önceden yaptırmış tecrübesi olan veya güvendiğiniz yerler varmı?.. Malum servis ateş pahası herkese yaptırmakta istemiyorum aracı berbat etmelerinden korkuyorum.. Araç Audi A3

• UP
  • tavan döşemesi nasıl sarkar ya Audi demişsiniz başka bir bit yeniği olmasın
  • resim atarsan daha kolay yardımcı olunur
  • öyle audi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

tavan döşemesi nasıl sarkar ya Audi demişsiniz başka bir bit yeniği olmasın

Valla hocam nasıl oldu bende bilmiyorum ama yapıştırıcısı gitmiş vaziyette tavan komple sarkmış durumda.. Yaptırmak istiyorum fakat paramla rezil olmak istemiyorum daha önceden de bu işlere hiç girişmedim güvenilir tecrübeli bir yer arıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ceneviz*

resim atarsan daha kolay yardımcı olunur

Resimi de atarım bir ara sorun olmaz ama yani resimlik bir olayda yok ki bildiğin tavan komple balon gibi atmış vaziyette
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracın kazasız olduğuna veya tavandan bir yerden su almadığna emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

aracın kazasız olduğuna veya tavandan bir yerden su almadığna emin misiniz?

Kazasız olduğuna eminim su alacağını hiç zannetmiyorum fakat tavanın tam ortasında bi sigara deliği vardı hava alıp oradan açılmaya başlamıştı zaten sıcaklarda baya yardımcı oldu açılmasına sonuç komple sarktı..
  • Bu audilerde ve ve grubu araçlarında olan birşey.Audi bu olmaz vs. diyenlere bakmayın.Bizzat yaşamayanlar laf ediyor.
    O kumaş ince ve yikamacilarin sildiği bez haliyle ıslak .Bu yüzden böyle bir sorun oluyor.
    2006 jetta ve 2000 a3'de olmuştu.Bu üreticinin hatası.O kumaşı daha kaliteli yapmalilardi.

• audi de olurmu öyle şey ya renault gibi dandik araçlarda olması lazım...

ben inanmam... valla inanmam... = )

konuyu açan arkadaş kusura bakmasın yazım tamamen fanatiklerle alay etme amaçlıdır...

eski tavanı tekrar yapıştırman bişey anlam ifade etmez ... benim aracımda mesela yapıştırma yok... tamamen kapılardaki plastik aksam tutuyor... sanırım senin araçtada aynı olay var... alıp kendinde değiştirirsin tahmin ediyorum...

ikitelli atatürk sanayi sitesinde aradıgını bulursun yada ikitelli sanayide...
  • Hocam besiktastan mackaya dogru cikarken , akaretlerden yukari cikinca sol tarafta cok iyi bi dosemeci var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Bu audilerde ve ve grubu araçlarında olan birşey.Audi bu olmaz vs. diyenlere bakmayın.Bizzat yaşamayanlar laf ediyor.
    O kumaş ince ve yikamacilarin sildiği bez haliyle ıslak .Bu yüzden böyle bir sorun oluyor.
    2006 jetta ve 2000 a3'de olmuştu.Bu üreticinin hatası.O kumaşı daha kaliteli yapmalilardi.

Evet anlayan bir kaç kişide aynen bu cevapları verdi ıslak bezle veya benzeri temizlik malzemeleri ile yapılan temizlemeler sonucu durum böyle oluyormuş bu tarz araçlarda.. Napalım başa gelen çekilir fakat düzgün bir işçilik ve malzeme istiyorum nerde nasıl yaptırıcaz asıl konu bu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Hocam besiktastan mackaya dogru cikarken , akaretlerden yukari cikinca sol tarafta cok iyi bi dosemeci var.

İsmini falan biliyormusun kardeş veya numarasını falan?
  • Hocam ismini numarasini bilmiyorum ama , ben o caddede oturuyorum. Yarin sabah eve gitcem yani sabah bakarim. Hep luks araclar geliyorlar goruyorum , tavandan baska koltuk ve zemin kaplama falan da yapiyorlar.

• quote:

Hocam ismini numarasini bilmiyorum ama , ben o caddede oturuyorum. Yarin sabah eve gitcem yani sabah bakarim. Hep luks araclar geliyorlar goruyorum , tavandan baska koltuk ve zemin kaplama falan da yapiyorlar.

Kardeş sana zahmet olmazsa yarın bir numarasını veya adını falan söylersen ben internetten bakayım şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşımın 2006 model 1 serisi aracında da arka taraftan tavan kaplaması sarkıyordu. Markaya has bir durum olduğunu düşünmüyorum.
  • Benim tavanda su değdiği için süngerle kumaş arasında ki yapıştırıcı etkisini yitirdi. Döşemeci süngerli kumaş kaplattırmayı önermiyor . Belli bir zaman sonra o da bırakıyormuş. Onun için 3-4 mm kalınlığında astarlı özel tavan kumaşı var bu uzun yıllar dayanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbilker1907

quote:

Hocam ismini numarasini bilmiyorum ama , ben o caddede oturuyorum. Yarin sabah eve gitcem yani sabah bakarim. Hep luks araclar geliyorlar goruyorum , tavandan baska koltuk ve zemin kaplama falan da yapiyorlar.

Kardeş sana zahmet olmazsa yarın bir numarasını veya adını falan söylersen ben internetten bakayım şimdiden teşekkürler

Rica ederim , yarin sabah ilk isim bu :)

• benim de tavanda sigara yanığı var, şerefsiz patronum yakmıştı yanlışlıkla, bana da döşemeci lazım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.