Tavana Isı Yalıtımı
-
-
Çatı altına yaptırabildiğiniz kadar yüksek densite ve kalınlıkta levha taş yünü yaptırın.Tavana içten yaptırdığınızda kirişlere uygulanamayacağından ısı köprüsü olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 18 Ağustos 2022; 9:49:18 > -
Şimdilerde birçok müteaahhit son katların tavanına xps köpük uyguluyor. Birkaç yerde okuduğuma göre bu malzeme hava geçirgenliği iyi olmadığı için kararma yapabiliyormuş. O yüzden kararsız kaldım. Eski usül normal beton üste taş yünü düşündüm bende. Bir de şunu sorayım. Müteahhit kendisi koymazsa ve ben kendim koyup, sadece benim çatıda olup yan komşularda olmamasından çok olumsuz etkilenirmiyim?
-
Konu hakkında farklı görüşü olan arkadaşlar var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu çok maliyetli olmaz mı? Görüntü olarak hoş olmuş. Ayrıca taş yünü sudan etkilenmiyor diye biliyordum ama. Aslında şu binalar düzgün yalıtımla yapılsa bunlara hiç ihtiyacım kalmaz ama müteahhitler çatı altına su yalıtım membranı sermekten bile kaçıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla 4 yıl öncesi çok ucuza gelmişti, bir arkadaşla beraber yapmıştık. Şimdi malzeme fiyatları epey artmıştır. Karplus firmasından almıştım, bu işlere eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.
Cam yünü ile karıştırdım, evet taş yünü suya daha dayanıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X