Şimdi Ara

Tavanı değişmiş araba alınır mı?(kaza değil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
7.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erdal85

Direğin üst kısmından değişmiyor mu tavan? İyi bir ekspertiz e götürün bari çoğu ekspertiz pek arabadan anlamıyor
    Direklerde işlem yok diyor dayı sadece tavanı değişmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu hiç buralara uğrayan kaborta ustası?

• Tabanı değişmiş ise uzak durulmalı, tavan ise sorun olmaz.
  • Otorapor a götür en yüksek paketi kontrolden satın al. Araç piyasa fiyatından 10 bin aşağıysa al senelerce bin satmayo düşünme babana /biraderine ver.

• fevzitepe33 F kullanıcısına yanıt
    Tavan değişirken direklere kaynak olmuyor mu? Kaynak olan yer eskisi kadar saglam olmaz kazada felan ciddi zarar görür. Benim endişem bu

• 27 bine tavanı değişmiş 2000 model araba boş verin hocam.

• Olaya sadece fiyat 2.el olarak yaklasmayin bir kaza gordum aracin tavan saci arkaya dogru bukulmustu soforun bedeni on koltukta kafasi arka koltuktaydi.

• Malum sitedeki ve galericilerin elindeki kaputu ve tavanı değişmiş araçların hiçbiri kazadan dolayı olmamış.
    Üzerine cisim düşmüş.
    İnşaat demiri çarpmış.
    Otoparktan çıkarken sürtmüş.
    Komşunun penceresinden saksı düşmüş.
    Kışın çatıdan kar-buz düşmüş.
    Liste uzayıp gidiyo. İlanlara bakıyorum "ulan hiç mi ciddi manada kaza yapan araba yok?" diyorum. Karşı tarafın masrafını yüklemişler, yetkili servisin abartması, sigorta şirketinden para almak için... Bu liste de uzayıp gidiyo. Özellikle ciddi kaza geçirmiş araba arasan piyasada, yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

27 bine tavanı değişmiş 2000 model araba boş verin hocam.
    Çok düşündüm ettim ama içinden çıkabileceğim bir durum olmayınca vazgeçtim. Yorumlarını, görüşlerini eksik etmeyen herkese teşekkür ederim.

• fevzitepe33 F kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsın hocam. Araştırın birşeyler denk gelir. Bakın ben iki ay önce İ20 troy aldım 1.2 benzinli 2011 model değişen yok 5 parça boya var. Kozmetik olarak yıpranmıştı ama motor saat gibi 28.5 verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fevzitepe33

Şuan tavan sıkıntısı olmasa arabanın piyasası 34-35 bin civarı sitede fiyatı ise 27 bin. Pazarlıkla biraz daha aşağı düşecek bir araba. Yani adam o kadar düşse arabayı bedavaya vermek zorunda. Alınsa bile satması baya problem yaratıcak gibi

Alıntıları Göster
    vay arkadaş 2000 model araba ne zaman 35 bin eder oldu. o paraya 1 yıl çalışan insanlar var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.