Şimdi Ara

tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar 1/2 ay sonra bilgisayarımı satmak istiyorum ve yeni pc toplucam öncelikle eski pc yi ne kadara satabilirim ve yenisi için max 2700-2800 bütçeli sistem
    elimdeki pc bu 1-2 ay sonraya kaça satabilirim
    işlemci-intel i7 3770 3.4 ghz
    anakart-asus p8h77-m le 2200 mhz
    ram-8gb gskill 1600 mhz
    500 gb hdd markasını hatırlamıyorum
    kasa-thermaltake v3 600 w midt atx
    ekran kartı msi gtx 950 gaming 2 g
    şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gtx 970 veya r9 390 ile ssd eklediğinizde sisteminiz uçar.bence bu dolar kurunda boşuna masraf yapmayın.
  • tgota kullanıcısına yanıt
    en kötü şu kasayı degiştirmek istiyorum 950 yi aldıgımda kasaya sokana kadar canım çıktı kablolar örümcek agı gibiydi kart 3/5 santim uzun olsa sığmıcaktı kasaya anakartta pek iş görmüyo 1 ram slotu fan girişinin tam üstünde oraya fan takılmıyo o yüzden

• hocam kasa konusunda pek bir bilgim yok sizi yanlış yönlendirmek istemem.o konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun size.fakat i7 3770 hala çok güçlü bir işlemci 2-3 yıl daha sizi götürür.o konuda emin olabilirsiniz

fan derken işlemci soğutucusundan mı bahsediyorsunuz?eğer öyleyse bildiğim kadarıyla soğutucunun böyle bir sıkıntı yaratmaması gerekir.yoksa anakartınız da fena değil iş görür her türlü.
  • tgota kullanıcısına yanıt
    yok kasadaki fan için olan boşluklarla ana kartı kesişiyor 2 tane fan yerine takılamıyor bu sebeple biraz daha büyük bi anakart olsa

• sıkıntı kasayla ilgili herhalde.bu konu hakkında yorumda bulunamayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.