Gençler bende geçen sene sizlerle aynı duyguları yaşadım kazanamama korkusu ama şükür öyle olmadı bi 4 yillik bölüm tutturdum .deli gibi illede 4 yillik diye tutturmayin cidden bu devirde 2 yilliklar daha avantajlı. Iyi puan cikarsaydim sağlıktan iki yıllık kesinlikle yazardım. Neyse sevdiğiniz alanlarada yönelin tabi okuyan kişilerden fikir alın mesela okuyacaginiz şehirin özelliklerini araştırın Üniversitedeki Prof. Sayısı öğretim üyesi sayısı bunları muhakkak araştırın en azından kaliteyi belirler ve köklü üniversiteler önceliginiz olsun ben bir yılda o kadar şey öğrendim ki üniversite sizi cidden değiştiriyor ve farklı yaşamlar öğretiyor. Ilk yıl benim gibi gevşek davranmayin hahah 7 ders biraktim Ortalamam haliyle düşük bizim bölümde 400 kişi var yaklaşık ikinci öğretim dahil yani ortalama kasmazsan kalıyorsun. Lisede ki gibi degil adam kalin bir kitap aldiriyor bastan sona sorumlu tutuyor herkes kendi halinde.bide su var okulun ilk ayi full dolu olur sinif sonra yavas yavas birakilir derslere gitmeler o cafe benim su bar senin olayi :D Vize final büt olayı var inşallah o sıkıntıyı görürsünüz :) hahha en büyük bedduami ederek gönlünüzce olsun dilerim. ..